Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΥΜΑΤΑ ΣΚΕΨΕΩΝ

ΝΙΩΘΕΙς ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ;
Αναστασία Ζερβα
Αναρτήσεις :Από τον Βάιο Φασούλα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΓΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΑΧΗ.


Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΙΣΤΟΣ ,ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ…
ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Σ’ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ,ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ Ν’ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥΣ,ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…
ΓΟΥΟΛΤΕΡ ΛΙΠΜΑΝ.



ΟΣΟ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΤΟΜΑ,ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.
Η ΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΛΟΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΙΚΙΑ,ΓΑΛΟΥΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.


Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ,ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.

ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΕΜΟ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΠΛΟΓΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΛΗΣ ΛΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ…


ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ;
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ,ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΚΜΠΑΣΑΝΗΣ.



ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΓΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΑΧΗ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ…



ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ!
ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ.





Τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης;??!!!Η «Ευρασιατικη» Ένωση και η «Ατλαντικη» Ένωση!!!


Η "Ατλαντική Κοινή Αγορά" έρχεται ως απάντηση της Ευρασιατικής Ένωσης που δημιουργεί η Ρωσία και βέβαια της πανίσχυρης, εμπορικά, Κίνας, υπάρχει πιθανότητα να αποτελοούν και τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως;

Ιστορική συμφωνία που προβλέπει τη δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ζώνη ελευθέρου εμπορίου στον κόσμο επετεύχθη κατ'αρχήν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπουργών Εμπορίου που έλαβε χώρα στο Λουξεμβούργο.

Η νέα ζώνη ελεύθερου εμπορίου βαπτίστηκε «Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων». Πρόκειται για μία "Ατλαντική Κοινή Αγορά", όπου οι δύο μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της δυτικής και της ανατολικής ακτής του Ατλαντικού ρίχνουν τα τείχη των δασμών και βαίνουν προς μία κολοσσιαία εμπορική ενοποίηση.

Aυτά ως προς το πραγματιστικό πεδίο. Το ερώτημα είναι, έχει προειπωθεί κάτι για όλα αυτά στο ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως; Υπάρχουν εδάφια στο κεφ.13 που χρήζουν συζητήσεως.

1 Και στάθηκα πάνω στην άμμο της θάλασσας. Και είδα από τη θάλασσα θηρίο να ανεβαίνει, που έχει δέκα κέρατα και εφτά κεφάλια, και πάνω στα κέρατά του δέκα διαδήματα και πάνω στα κεφάλια του βλάστημα ονόματα.

3 Και ένα από τα κεφάλια του ήταν σαν σφαγμένο για θάνατο, αλλά η θανάσιμη πληγή του θεραπεύτηκε. Και τότε θαύμασε όλη η γη και ακολούθησε πίσω από το θηρίο,

4 και προσκύνησαν το δράκο, γιατί έδωσε την εξουσία στο θηρίο, και προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας: «Ποιος είναι όμοιος με το θηρίο και ποιος δύναται να πολεμήσει με αυτό;»

11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶἐλάλει ὡς δράκων.

12 Και όλη την εξουσία του πρώτου θηρίου την ενεργεί μπροστά του. Και κάνει τη γη και όσους κατοικούν σ’ αυτή να προσκυνήσουν το θηρίο το πρώτο, του οποίου θεραπεύτηκε η θανάσιμη πληγή του.

Κατ'αρχήν το θηρίο δεν αποτελεί κατανάγκην κάποιον ηγεμόνα απλώς, ποιό πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιο σύστημα διακυβέρνησης υπερεθνικού συνασπισμού, το οποίο κάποια στιγμή νομοτελειακά θα αποκτήσει και αυταρχικό ηγέτη (Αντίχριστος;). Η ανάβαση από την θάλασσα σύμφωνα με την χριστιανική γλώσσσα δείχνει άνοδο από ένα συνοθύλευμα λαών (αυτό συμβολίζει η θάλασσα).

Τώρα αυτή τη στιγμή έχουμε την "Ατλαντική Ένωση" και την "Ευρασιατική Ένωση" δύο συνασπισμοί εθνών που εύκολα μπορούν να ταυτιστούν με τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως.

Ποιό είναι το πρώτο θηρίο, και ποιό το δεύτερο μένει να αποκαλυφθεί. Αν θεωρήσουμε την Ευρασιατική Ένωση ως αναβίωση της Σοβιετικής Αυτοκρατορίας σε άλλη βεβαίως βάση, κάποιος θα μπορούσε να ισχυρισθεί ότι είναι το πρώτο θηρίο του οποιου η πληγή θεραπεύτηκε,και είναι έτοιμο να προσκυνηθεί.

Αν θεωρηθεί ότι Αμερική - Ευρώπη έχουν δεχτεί φοβερά πλήγματα οικονομικής φύσως τον τελευταίο καιρό, τότε αυτές είναι το πρώτο θηρίο, και προχωρούν προς την θεραπεία τους.

Είνε έτσι, είτε αλλιώς το πρόβλημα βρίσκεται στην συνέχεια των ενεργειών των δύο θηρίων που σε αγαστή μελλοντική συνεργασία (και ας μην φαινεται αυτό στον παρόντα καιρό) θα προχωρήσουν στην μεγάλη Αποστασία.

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦθηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´(666).

Θα θυμίσουμε ότι η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (Ηλεκτρονική Φυλακή) πραγματοποιείται σε όλον τον πλανήτη, ακόμα και στην Ινδία , και στο Μαλάουι, ψάχνουν κόσμο κυριολεκτικά στα ΄δεντρα για να τους προμηθεύσουν με την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Αντίθετα από ότι πιστεύει ο κόσμος δεν είναι απαραίτητο να "χαραχτούν" άπαντες, η τελευταία πρόταση είναι διαζευτική το όνομα είναι ένα οποιοδήποτε έγγραφο, και ο αριθμός μπορεί να είναι ένα παγκόσμιο...ΑΜΚΑ.

Το σίγουρο είναι ότι όπως και να το δει κανείς ζούμε όντως σε αποκαλυπτικούς καιρούς, και ειδικά η Ελλάδα βρίσκεται στην κυριολεξία ανάμεσα στα...Θηρία.

Από defencenet
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr
http://periergaa.blogspot.com


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης;??!!!Η «Ευρασιατικη» Ένωση και η «Ατλαντικη» Ένωση!!!

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΥΘΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ


Διαβάστε πως αναζητούν μυθική πόλη στη ζούγκλα της Ονδούρας
Μπορεί να φαντάζει ως κάτι βγαλμένο από περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς ή της Λάρα Κροφτ, ωστόσο είναι πραγματικότητα: ερευνητές του πανεπιστημίου του Χιούστον ενδεχομένως να εντόπισαν την θρυλική Ciudad Blanca («Λευκή Πόλη») των χαμένων θησαυρών χρησιμοποιώντας τεχνολογία λέιζερ.
Ο θρύλος της «Λευκής Πόλης» συναρπάζει τη φαντασία των εξερευνητών της ζούγκλας της Κεντρικής Αμερικής εδώ και αιώνες. Ο Ερνάν Κορτές είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον από το 1526 ακόμα, αλλά οι conquistadores ποτέ δεν κατάφεραν να διεισδύσουν αρκετά μέσα στην πυκνή ζούγκλα της περιοχής Μοσκίτια για να μπορέσουν να βρουν τη μυθική πολιτεία. Το 1940, ένας Αμερικανός εξερευνητής, ο Θίοντορ Μόρντε, ισχυρίστηκε ότι, χάρη σε υποδείξεις του διάσημου αεροπόρου Τσαρλς Λίντμπεργκ, είχε βρει τη χαμένη πόλη, οι κάτοικοι της οποίας λάτρευαν αγάλματα γιγαντιαίων πιθήκων, ωστόσο σκοτώθηκε σε δυστύχημα πριν αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Γενικότερα, η Μοσκίτια παρουσιάζει έντονο αρχαιολογικό ενδιαφέρον, καθώς είναι ένας χώρος στον οποίο έχουν εντοπιστεί ενδείξεις ερειπίων και τύμβων, αλλά η πυκνή βλάστηση πάντα εμπόδιζε τις έρευνες.
Αυτό που έκανε το NCALM- National Center for Airborne Laser Mapping (εδρεύει στο πανεπιστήμιο του Χιούστον) ήταν να χρησιμοποιήσει ακτίνες λέιζερ για να «δει» αυτά που δεν μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι. Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα Lidar που είχε τοποθετηθεί σε αεροπλάνο Cessna, οι ερευνητές μπόρεσαν να «δουν» κάτω από την πυκνή βλάστηση με παλμούς λέιζερ και να προβούν σε χαρτογράφηση μίας επιφάνειας 60 τετραγωνικών μιλίων μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, κατά την άνοιξη του 2012.
Oι εικόνες που προέκυψαν από το Lidar, οι οποίες επεδείχθησαν σε συνδιάσκεψη της Αμερικανικής Ένωσης Γεωφυσικών στην Κανκούν, έδειξαν περιοχές οι οποίες παραπέμπουν σε διαμόρφωση πόλης- και μάλιστα σε δύο περιοχές, όχι μία. Η χαρτογράφηση έδειξε συμμετρικές τοποθετήσεις υψωμάτων, ανοιχτών χώρων και αναχωμάτων, που ενδεχομένως να είναι τεχνητές και να απεικονίζουν κτίσματα (πιθανώς πλατείες και πυραμίδες), σε σημείο που μπορούν να υποδειχθούν δύο «κέντρα πόλης». Το ένα από τα δύο ενδεχομένως να είναι η θρυλική Ciudad Blanca.
Επί της παρούσης, τα δεδομένα εξετάζονται για να καταδειχθούν οι πλέον «ενδιαφέρουσες» ζώνες. Όταν γίνει αυτό, θα ακολουθήσει η αποστολή αρχαιολόγων, για την διεξοδική διερεύνησή τους.
Το Lidar στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό της βιομάζας στον Αμαζόνιο και για έρευνες στο Στόουνχετζ. Στην περίπτωση της λατινοαμερικανικής ζούγκλας, ωστόσο, σύμφωνα με τον Κρίστοφερ Φίσερ, αρχαιολόγο του Colorado State University, «ξαναγράφει την ιστορία», καθώς στον αρχαιολογικό χάρτη της Κεντρικής Αμερικής υπάρχουν τεράστια «κενά»- τα οποία διερευνώνται από το πρόγραμμα του NCALM, στο οποίο πρωτοστατεί ο παραγωγός ταινιών και ερασιτέχνης αρχαιολόγος Στιβ Έλκινς, γυρίζοντας ντοκιμαντέρ για το θέμα. Στο πρόγραμμα συμμετέχει και ένας άλλος κινηματογραφιστής, ο Μπιλ Μπένενσον, καθώς και ο δεύτερος αρχαιολόγος της ομάδας, Στίβεν Λάιτς, επίσης του Colorado State University.
Τα πρώτα αποτελέσματα, σύμφωνα με onairnews, του προγράμματος είχαν παρουσιαστεί στην κυβέρνηση της Ονδούρας το 2012, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται εικόνες που υποδεικνύουν τόσο ξεκάθαρα την ύπαρξη «πόλεων». Εάν όντως ισχύουν αυτά που υπέδειξε η έρευνα, η χαμένη πόλη (που εκτιμάται πως ανάγεται στο 500 μ.Χ) θα αποδείξει ότι ο προ-ισπανικός πολιτισμός της Κεντρικής Αμερικής ήταν αρκετά πιο εξελιγμένος από ό,τι πιστεύεται σήμερα.
ΠΗΓΗ:GOOD STORY

Τους πιανουν στην Αθηνα και τους αφηνουν στην Αναβυσσο

Σε
τεράστιο φιάσκο εξελίσσεται τελικά η επιχείρηση «Ξένιος Δίας» της Αστυνομίας, με την οποία φιλοδοξούσε να καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες. Σχεδόν έναν χρόνο μετά την έναρξη του προγράμματος, κρατητήρια, κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, αλλά και το Τμήμα Αλλοδαπών έχουν γεμίσει ασφυκτικά από προσαχθέντες και πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας άλλων.Ετσι, εδώ και αρκετές εβδομάδες, η Αστυνομία πραγματοποιεί επιχειρήσεις-σκούπα στο κέντρο, συγκεντρώνει τους αλλοδαπούς, τους υποβάλλει σε δακτυλοσκόπηση, τους φορτώνει και πάλι στις κλούβες, τους μεταφέρει στην περιοχή της Αναβύσσου και τους αφήνει ελεύθερους στον δρόμο! Εκείνοι ξεκινούν και επιστρέφουν στην Αθήνα με τα πόδια... Οπως καταγγέλλει στο «ΘΕΜΑ» ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Αντώνης Λιακόπουλος, «οι αλλοδαποί που συλλαμβάνονται μπαίνουν από τη μία πόρτα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και βγαίνουν από την άλλη, με αποτέλεσμα να πιάνουν τους ίδιους και τους ίδιους σε εβδομαδιαία βάση».

Σύμφωνα με τον γνωστό συνδικαλιστή, «οι αστυνομικοί που κάνουν τις λεγόμενες “σκούπες”, κάθε μία ή κάθε δύο μέρες πηγαίνουν με λεωφορεία στα Αστυνομικά Τμήματα, παίρνουν τους προσαχθέντες από τις επιχειρήσεις και τους μεταφέρουν στην Ανάβυσσο όπου και τους απελευθερώνουν! Μαζί, στην ίδια περιοχή απελευθερώνουν χρήστες ναρκωτικών και εκδιδόμενες γυναίκες, για τους οποίους επίσης δεν υπάρχει πλέον χώρος να κρατηθούν. Ολα γίνονται με προφορικές εντολές και το μόνο που φαίνεται είναι το δελτίο κίνησης του λεωφορείου της Αστυνομίας. Αλλοδαπός που πήγε πέντε (!) φορές στην Ανάβυσσο, όπως μου κατήγγειλαν συνάδελφοι, βαρέθηκε να πηγαινοέρχεται και την τελευταία φορά αρνούνταν να κατέβει από το όχημα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της ΟΠΚΕ (σ.σ.: Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) για να τον βγάλουν έξω και να τον αφήσουν εκεί», αναφέρει ο κ. Λιακόπουλος.


Στα όριά τους...
Μπορεί στις αρχές της εβδομάδας το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ανακοίνωσε επισήμως ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν απελαθεί 10.000 αλλοδαποί από τη χώρα, όμως το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει φτάσει στα όριά της. Οπως καταγγέλλουν οι αστυνομικοί, οι υποδομές της ΕΛ.ΑΣ. δεν επαρκούν για να απορροφήσουν όλους τους αλλοδαπούς που καθημερινά συλλαμβάνονται ή προσάγονται από τις σαρωτικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, με αποτέλεσμα όταν τους πιάνουν να μην ξέρουν στη συνέχεια τι να τους κάνουν και πού να τους πάνε.  Ο αριθμός των αλλοδαπών που έχουν βρει καταφύγιο στην πρωτεύουσα είναι πλέον πολύ μεγάλος και οι συνθήκες διαβίωσης στα λεγόμενα γκέτο απαράδεκτες και τριτοκοσμικές, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να περιφέρονται άσκοπα στους δρόμους και τα στενά του κέντρου. «Σε καθημερινή βάση ο... φιλόξενος Δίας κατεβαίνει στην πλατεία Ομονοίας, στους γύρω δρόμους και στις γύρω πλατείες προκειμένου να βρει αλλοδαπούς να τους οδηγήσει στα κέντρα κράτησης. Ετσι λοιπόν καθημερινά αλλοδαποί στοιβάζονται στα τμήματα και μετάγονται στο Αλλοδαπών Αθηνών, προκειμένου να ακολουθήσει η μεταγωγή τους στα κέντρα φιλοξενίας», αναφέρει ο κ. Λιακόπουλος.
Πρόχειρος έλεγχος
Ωστόσο, με δεδομένο ότι πλέον δεν υπάρχει χώρος ούτε στα γραφεία των αξιωματικών, οι αστυνομικοί υποχρεώνονται, ύστερα από έναν πρόχειρο έλεγχο εξπρές και αφού διαπιστώσουν ότι κάποιος δεν είναι καταζητούμενος για κακουργηματικές πράξεις, να τον αφήνουν να φύγει και μάλιστα από την πίσω πόρτα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

«Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό και με ποια λογική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτή την τακτική αφαιρείται προσωπικό από τα Τμήματα και κατ’ επέκτασή αφαιρείται η αστυνόμευση για την προστασία και την ασφάλεια του Ελληνα πολίτη στις γειτονιές της Αθήνας. Οι συνάδελφοί μου τρέμουν καθημερινά. Φοβούνται. Σε μια πρόσφατη επίσκεψή μου είδα στα μάτια τους τον τρόμο για το πού θα πάει αυτή η κατάσταση, που έχει ήδη φτάσει σε οριακό σημείο. Ολοι μού είπαν πως θέλουν να φύγουν από εκεί. Από την άλλη πλευρά, και οι κάτοικοι της Αναβύσσου με αυτές τις μεταγωγές θα αντιμετωπίζουν προβλήματα, διότι όταν πάνε και αφήνουν εκεί κάτω περιθωριακούς με μόνο σκοπό να αδειάσει η Αθήνα και να δείξουμε ότι κάνουμε αστυνόμευση δημιουργούνται προβλήματα, ενώ και οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν προβλήματα διότι παρανομούν...».

Και μπορεί η εικόνα στο κέντρο της Αθήνας να έχει βελτιωθεί και τα στενά που μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν στο κόκκινο της εγκληματικότητας να έχουν καθαρίσει, ωστόσο, όπως καταγγέλλουν αστυνομικοί, δεν είναι δυνατόν η ΕΛ.ΑΣ. να κάνει «ντελίβερι» αλλοδαπών από το κέντρο της πόλης λίγα χιλιόμετρα μακριά ελπίζοντας ότι θα κουραστούν και δεν θα επιστρέψουν ξανά στα γκέτο

.ΠΗΓΗ:πρώτο θέμα.

Οι Γραμμές της Νάζκα στο Περού


 Κανείς δεν ξέρει για ποιο σκοπό φτιάχτηκαν αυτά τα γιγαντιαία σχήματα και ποιους εξυπηρετούσαν (ανθρώπους ή εξωγήινους).
Tα σχέδια είναι ευρύτερα γνωστά ως «Γραμμές της Νάζκα», αφού βρίσκονται στην ομώνυμη πεδιάδα του Περού, όπου έζησαν οι Ίνκας και οι πρόγονοί τους. Βασικά, δεν είναι μόνο γραμμές, αλλά ένα σύμπλεγμα από τριάντα χιλιάδες σχέδια χαραγμένα στην επιφάνεια της ερήμου, σκορπισμένα σε μια αχανή έκταση 500 km2.

Άλκης Δαυίβ: Ο Ελληνοκύπριος δισεκατομμυριούχος που η Αμερικανική TV μισεί


Αν σε βγάλει ποτέ ο δρόμος σου σε κάποια παραλία που βρέχεται από νερά ωκεανού θα παρατηρήσεις δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που κάθονται στα ρηχά και που παίζουν με τα κύμματα και τους άλλους που ανεβαίνουν πάνω στη σανίδα και τα καβαλάνε. Και οι δύο βρέχονται, αλλά σίγουρα ένας περνάει καλύτερα.

«Βόμβα» Σόιμπλε για τη δόση


 Προβληματισμός στο Μαξίμου από την πρόθεση των δανειστών να καθυστερήσουν ή να επιβάλλουν νέους όρους για την καταβολή των 31,5 δισ.Για πολιτική αστάθεια και κοινωνική έκρηξη προειδοποιεί την Ε.Ε. ο Αντώνης Σαμαράς.

Έδιναν λεφτά από το πουθενά οι τράπεζες

Αυτό που συμβαίνει παγκοσμίως είναι η αναπόφευκτη κατάληξη του τρόπου, με τον οποίο λειτουργεί το οικονομικό σύστημα που επιβάλλεται στον πλανήτη από αυτούς που κατέχουν τη δύναμη.
Αλήθεια, τι είναι αυτό που ονομάζεται «οικονομική κρίση» και ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη;

Κιργιζία: απαγωγή δημοσιογράφου «για πλάκα»

 Ηταν συνάδελφοί της που κάνουν φάρσες σε διάσημους και τις κινηματογραφούν
Η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης της Κιργιζίας Ναζίρα Αϊτμπέκοβα έπεσε θύμα απαγωγής από… συναδέλφους της, στο πλαίσιο μιας φάρσας.

Κέρμα - κέρμα κερδίζεται η αξιοπρέπεια

 «Ακόμα και 1 κέρμα κάνει τη διαφορά»
Το μόνο αντίδοτο στην φτώχεια είναι η Αλληλεγγύη. Οι Γιατροί του Κόσμου, για μια ακόμα φορά, ζητούν τη βοήθειά σας για την Ανθρωπιστική Κρίση στην Ελλάδα. Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, φάρμακα, αλλά και χρήματα, όσο και ό,τι μπορεί ο καθένας. Ακόμα και τα κέρματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Σουηδία: Εισαγωγή σκουπιδιών για την παραγωγή ενέργειας!!!

Την ώρα που οι περισσότερες χώρες παγκοσμίως προσπαθούν να συρρικνώσουν τον όγκο των σκουπιδιών που παράγουν, η Σουηδία αντιμετωπίζει μια εντελώς διαφορετική πρόκληση.

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ




Να και κάποιοι λόγοι να μας αρέσει η κρίση.. Τώρα αν είναι για να γελάς η να κλαις δεν ξέρω..

Μου αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά λιώνει στα γέλια
Άσε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους.
Μου αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον, γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.Άσε που όλο και κάτι θα στέλνουν τις γιορτές.
Μου αρέσει που ακρίβυνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη, και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια, κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ μούρη όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική. Ασε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.

Ηθικό δίδαγμα


Μια μέρα o γάιδαρος ενός αγρότη έπεσε σε ένα πηγάδι. Το ζώο φώναζε απελπισμένα για ώρες κι ο αγρότης προσπαθούσε να καταλάβει τι έπρεπε να κάνει. Τέλος, αποφάσισε ότι το ζώο ήταν γέρικο, και τα έξοδα που απαιτούνταν για να το βγάλει από το πηγάδι ήταν πολλά. Δεν άξιζε τον κόπο να προσπαθήσει να σώσει τον γάιδαρο.

Κόμμα των Πειρατών


Θέμα στο πρακτορείο Reuters έγινε το "κόμμα των πειρατών" σε ρεπορτάζ με τίτλο "Ελληνικά κόμματα-και πειρατές-ξεπηδούν πριν τις εκλογές". Όπως αναφέρει το Reuters, πρόκειται για ένα κόμμα, που...

δεν κλίνει ούτε προς τα αριστερά ούτε προς τα δεξιά, αντίθετα ζητάει διαφάνεια στην κυβέρνηση και μεγαλύτερη ελευθερία στη χρήση του διαδικτύου.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.