ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΓΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΑΧΗ.


Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΙΣΤΟΣ ,ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ…
ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Σ’ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ,ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ Ν’ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥΣ,ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…
ΓΟΥΟΛΤΕΡ ΛΙΠΜΑΝ.ΟΣΟ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΤΟΜΑ,ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.
Η ΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΛΟΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΙΚΙΑ,ΓΑΛΟΥΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.


Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ,ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.

ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΕΜΟ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΠΛΟΓΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΛΗΣ ΛΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ…


ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ;
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ,ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΚΜΠΑΣΑΝΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΓΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΑΧΗ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ…ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ!
ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ.

Τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης;??!!!Η «Ευρασιατικη» Ένωση και η «Ατλαντικη» Ένωση!!!


Η "Ατλαντική Κοινή Αγορά" έρχεται ως απάντηση της Ευρασιατικής Ένωσης που δημιουργεί η Ρωσία και βέβαια της πανίσχυρης, εμπορικά, Κίνας, υπάρχει πιθανότητα να αποτελοούν και τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως;

Ιστορική συμφωνία που προβλέπει τη δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ζώνη ελευθέρου εμπορίου στον κόσμο επετεύχθη κατ'αρχήν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπουργών Εμπορίου που έλαβε χώρα στο Λουξεμβούργο.

Η νέα ζώνη ελεύθερου εμπορίου βαπτίστηκε «Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων». Πρόκειται για μία "Ατλαντική Κοινή Αγορά", όπου οι δύο μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της δυτικής και της ανατολικής ακτής του Ατλαντικού ρίχνουν τα τείχη των δασμών και βαίνουν προς μία κολοσσιαία εμπορική ενοποίηση.

Aυτά ως προς το πραγματιστικό πεδίο. Το ερώτημα είναι, έχει προειπωθεί κάτι για όλα αυτά στο ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως; Υπάρχουν εδάφια στο κεφ.13 που χρήζουν συζητήσεως.

1 Και στάθηκα πάνω στην άμμο της θάλασσας. Και είδα από τη θάλασσα θηρίο να ανεβαίνει, που έχει δέκα κέρατα και εφτά κεφάλια, και πάνω στα κέρατά του δέκα διαδήματα και πάνω στα κεφάλια του βλάστημα ονόματα.

3 Και ένα από τα κεφάλια του ήταν σαν σφαγμένο για θάνατο, αλλά η θανάσιμη πληγή του θεραπεύτηκε. Και τότε θαύμασε όλη η γη και ακολούθησε πίσω από το θηρίο,

4 και προσκύνησαν το δράκο, γιατί έδωσε την εξουσία στο θηρίο, και προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας: «Ποιος είναι όμοιος με το θηρίο και ποιος δύναται να πολεμήσει με αυτό;»

11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶἐλάλει ὡς δράκων.

12 Και όλη την εξουσία του πρώτου θηρίου την ενεργεί μπροστά του. Και κάνει τη γη και όσους κατοικούν σ’ αυτή να προσκυνήσουν το θηρίο το πρώτο, του οποίου θεραπεύτηκε η θανάσιμη πληγή του.

Κατ'αρχήν το θηρίο δεν αποτελεί κατανάγκην κάποιον ηγεμόνα απλώς, ποιό πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιο σύστημα διακυβέρνησης υπερεθνικού συνασπισμού, το οποίο κάποια στιγμή νομοτελειακά θα αποκτήσει και αυταρχικό ηγέτη (Αντίχριστος;). Η ανάβαση από την θάλασσα σύμφωνα με την χριστιανική γλώσσσα δείχνει άνοδο από ένα συνοθύλευμα λαών (αυτό συμβολίζει η θάλασσα).

Τώρα αυτή τη στιγμή έχουμε την "Ατλαντική Ένωση" και την "Ευρασιατική Ένωση" δύο συνασπισμοί εθνών που εύκολα μπορούν να ταυτιστούν με τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως.

Ποιό είναι το πρώτο θηρίο, και ποιό το δεύτερο μένει να αποκαλυφθεί. Αν θεωρήσουμε την Ευρασιατική Ένωση ως αναβίωση της Σοβιετικής Αυτοκρατορίας σε άλλη βεβαίως βάση, κάποιος θα μπορούσε να ισχυρισθεί ότι είναι το πρώτο θηρίο του οποιου η πληγή θεραπεύτηκε,και είναι έτοιμο να προσκυνηθεί.

Αν θεωρηθεί ότι Αμερική - Ευρώπη έχουν δεχτεί φοβερά πλήγματα οικονομικής φύσως τον τελευταίο καιρό, τότε αυτές είναι το πρώτο θηρίο, και προχωρούν προς την θεραπεία τους.

Είνε έτσι, είτε αλλιώς το πρόβλημα βρίσκεται στην συνέχεια των ενεργειών των δύο θηρίων που σε αγαστή μελλοντική συνεργασία (και ας μην φαινεται αυτό στον παρόντα καιρό) θα προχωρήσουν στην μεγάλη Αποστασία.

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦθηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´(666).

Θα θυμίσουμε ότι η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (Ηλεκτρονική Φυλακή) πραγματοποιείται σε όλον τον πλανήτη, ακόμα και στην Ινδία , και στο Μαλάουι, ψάχνουν κόσμο κυριολεκτικά στα ΄δεντρα για να τους προμηθεύσουν με την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Αντίθετα από ότι πιστεύει ο κόσμος δεν είναι απαραίτητο να "χαραχτούν" άπαντες, η τελευταία πρόταση είναι διαζευτική το όνομα είναι ένα οποιοδήποτε έγγραφο, και ο αριθμός μπορεί να είναι ένα παγκόσμιο...ΑΜΚΑ.

Το σίγουρο είναι ότι όπως και να το δει κανείς ζούμε όντως σε αποκαλυπτικούς καιρούς, και ειδικά η Ελλάδα βρίσκεται στην κυριολεξία ανάμεσα στα...Θηρία.

Από defencenet
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr
http://periergaa.blogspot.com


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης;??!!!Η «Ευρασιατικη» Ένωση και η «Ατλαντικη» Ένωση!!!

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.