Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Eκλογές 2009 ευκαιρία για… καμάκι (!)



Η καταχώρηση του αριθμού του κινητού τηλεφώνου .... στο φυλλάδιο, είναι ευκαιρία για… καμάκι, για ορισμένες υποψήφιες με sms…


Φυσικά αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνοντε...και ιδικά στο θεσσαλικό κάμπο..

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη



Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί τις επόμενες ημέρες κατά τη διέλευσή τους από την κοιλάδα των Τεμπών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 30

Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 7π.μ. έως 12μ. εντός της κοιλάδας των Τεμπών θα εκτελεσθούν εργασίες τοποθέτησης πλέγματος για προστασία των οδηγών από τις καταπτώσεις βράχων.

Εξαιτίας των έργων η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από Αγία Παρασκευή έως τη διασταύρωση Στομίου θα γίνεται εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα.
Επίσης, τις ίδιες ημέρες και κατά τις ώρες 24:00 έως 5 τα ξημερώματα θα εκτελεσθούν έργα οριζόντιας σήμανσης (διαγραμμίσεις) και τοποθέτησης μόνιμων αντανακλαστήρων (μάτια γάτας), στο τμήμα Ευαγγελισμός έως παλιά διόδια Τεμπών, στη διασταύρωση Στομίου και στη διασταύρωση Ραψάνης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακοπεί, απαιτείται όμως από τους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και ρύθμιση της ταχύτητας σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες.
Οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην τηλεφωνική γραμμή 2410741453.

ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Για το θέμα της "κυβερνοτρομοκρατίας" (cyberbullying ;όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται) με θύματα και θύτες μαθητές έχει προγραμματιστεί Ημερίδα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, με πρωτοβουλία του πειραματικού σχολείου της Βαρβάκειο Σχολής. Η πλέον διαδεδομένη μορφή παρενόχλησης, διευκρινίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.,γίνετια μέσω του facebook, όπου οι ανήλικοι χρήστες αποθηκεύουν φωτογραφίες ακόμα και από προσωπικές τους στιγμές. 'Οι δράστες, που συνήθως προέρχονται από το σχολικό περιβάλλον, κλέβουν φωτογραφίες από το ηλεκτρονικό προφίλ συμμαθητών τους και έπειτα από ειδικό μοντάζ εμφανίζουν τα θύματα να πρωταγωνιστούν , για παράδειγμα, σε ερωτικές σκηνές ή σε "ροζ" αγγελίες με στόχο δήθεν την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου". Σε άλλες περιπτώσεις η παρενόχληση γίνεται μέσω ιστοσελίδων όπου ο χρήσης μπορεί να αναρτήσει βιντεοσκοπημένο υλικό. "Οι συμμαθητές ενός ανηλίκου με πρόβλημα στην ομιλία τον βιντεοσκόπησαν την ώρα του μαθήματος και ανέβασαν το σχετικό υλικό στο διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να απαιτήσει από τους γονείς του αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος". Ο καθηγητής Παιδαγωγικής του
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Αθανάσιος Γκότοβος (μεταξύ των εισηγητών της ημερίδας) αναφερόμενος στο θέμα σχολίασε ότι "το φαινόμενο της παρενόχλησης στο σχολείο όχι μόνο εμποδίζει την ομαλή ανάπτυξη της προσωπικότητας, αλλά συμβάλλει στην καλλιέργεια και την επικράτηση τύπων προσωπικότητας που αποκλίνουν αισθητά από το θεσμοθετημένο και πολιτισμικά επιθυμητό παιδαγωγικό ιδεώδες". Παρά το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις οι γονείς υποβάλλουν μηνύσεις, η αστυνομική έρευνα σπανίως ευδοκιμεί καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών. Σε μια περίπτωση οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη, ενεργοποιώντας το νόμο για την παιδική πορνογραφία. "Ο δράστης" εξηγεί αστυνομικός, "έκανε μοντάζ σε φωτογραφία συμμαθήτριάς του εμφανίζοντάς τη γυμνή. ΄Όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε , μας είπε ότι την ζήλευε επειδή ήταν καλύτερη μαθήτρια. Στις ΗΠΑ,όπου και πρωτοεμφανίστηκε το φαινόμενο του cyberbulling, οι αρχές έχουν καταγράψει ακόμα και αυτοκτονίες ανηλίκων τις οποίες συσχετίζουν με περιστατικά διαδικτυακής κακοποίησης. Περισσότερο γνωστή είναι η υπόθεση της 13χρονης Megan Meier,η οποία έθεσε τέλος στη ζωή της απογοητευμένη από μηνύματα μίσους που υποτίθεται ότι δεχόταν από συμμαθητή της με τον οποίο ήταν ερωτευμένη. Μετά τον θάνατό της αποδείχθηκε ότι τα μηνύματα τα έστελνε η μητέρα συμμαθήτριά της με την οποία η ίδια είχε προ καιρού μαλώσει.
I-DIADROMI

Πέρασαν τα χρόνια....

Tweety Bird is 60 years old!tsiukwksnzvp2r5f.jpg
SUPERMANptvdc0x3gva8qes3eepe.jpg

Thorczpb3pcpvfd80pk0x42.jpgWonder Woman9bo07o52pu8b2couvy.jpg
Batman and Robin2ff1br6wxbabl3d9wfy.jpg
SPIDERMANu7b09846y4osq805emva.jpg i-diadromi

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.