Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Παιδιά ελληνικής καταγωγής σε αμερικανικό σχολείο με κρούσματα της γρίπης των χοίρων


Αρκετά παιδιά ελληνικής καταγωγής φοιτούν στο σχολείο Σεντ Φράνσις (St. Francis Preparatory School), όπου παρουσιάστηκαν οκτώ κρούσματα της γρίπης των χοίρων.
Το σχολείο βρίσκεται στην περιοχή Φλάσινγκ του Κουίνς, κοντά στη μεγαλύτερη ελληνορθόδοξη κοινότητα της Νέας Υόρκης «Άγιος Νικόλαος»

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσβληθεί από τον ιό κανένα παιδί ελληνικής καταγωγής και το σχολείο παραμένει κλειστό από την Πέμπτη. Στο σχολείο, στο οποίο φοιτούν παιδιά ηλικίας από 13 μέχρι 18 ετών, λειτουργεί τμήμα ελληνικής γλώσσας, καθώς και ελληνικός μαθητικός σύλλογος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ιατρικών κύκλων, ενδέχεται η γρίπη των χοίρων να επεκταθεί σε δημόσια σχολεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συνθήκες πανικού.

Sexy... Cheryl Cole



Το ανδρικό βρετανικό περιοδικό FHM και οι αναγνώστες του, για τρίτη χρονιά φέτος ψήφισαν την πιο σέξι γυναίκα του κόσμου. Τον τίτλο, κέρδισε η πανέμορφη Cheryl Cole, του συγκροτήματος Girls Aloud.

Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία πέρυσι είχε βρεθεί στην 7η θέση του top 10, φέτος κατάφερε να πείσει τον ανδρικό πληθυσμό για τα τα προσόντα της, και να βρεθεί στην κορυφή του διαγωνισμού, αφήνοντας δεύτερη την περσινή νικήτρια, την Αμερικανίδα ηθοποιό, Megan Fox.


Η Britney Spears, σε σχέση με το 2008, ανέβηκε πολύ στις προτιμήσεις του περιοδικού αλλά και των αναγνωστών, αφού από την 31η θέση που κατατάχθηκε πέρυσι, φέτος ανέβηκε στο νούμερο 4.

Ενώ, η νεαρή ηθοποιός Freida Pinto, που πρωταγωνιστεί στο Slumdog Millionaire, έκανε νέα είσοδο στο νούμερο 10.

Αυτό είναι το top 10, των πιο σέξι γυναικών του κόσμου του περιοδικού FHM:
1. Cheryl Cole
2. Megan Fox
3. Jessica Alba
4. Britney Spears
5. Keely Hazell
6. Adriana Lima
7. Elisha Cuthbert
8. Kristin Kreuk
9. Anna Friel

10. Freida Pinto


www.flash.gr

Εβγαλε στο "σφυρί" την παρθενιά της...


Σε διαδικτυακή δημοπρασία έβγαλε μια 18χρονη Ρουμάνα την παρθενιά της, προκειμένου να κερδίσει, όπως υποστηρίζει, τα χρήματα που χρειάζεται για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο αλλά και και για να βοηθήσει την φτωχή οικογένεια της. Βλέπουμε στο τέλος η 18χρονη να αναφωνεί: Αμάρτησα για τους φουκαριάρηδες τους γονείς μου...

Η ίδια πίστευε ότι θα "έβγαζε" περισσότερα χρήματα, η διαδικασία τελείωσε την περασμένη Πέμπτη και νιώθει, λέει, ιδιαίτερη χαρά. Ο "τυχερός" κύριος ο οποίος θα πληρώσει 10,000 ευρώ είναι Ιταλός, χωρίς, ωστόσο να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία...

Οσο για την ...παρθένα ελπίζει, λέει να πάνε όλα καλά, ενώ διαβεβαιώνει οτι θα πάρει όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά την πρώτη αυτή επαφή της...

Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Επήγαινε ένας γάιδαρος καμαρωτός μια μέρα
Στο δρόμο του συνάντησε τον άρχοντα πεζό
Σκύβω του λέει αφέντη μου να με καβαλικέψεις
Και στο προορισμό σου θα φτάσεις ακριβώς

Φτωχέ καλέ μου γάιδαρε σ ευχαριστώ μα όχι
Κουράστηκα να είμαι καβάλα συνεχώς
Βαρέθηκα τα πλούτη τις δόξες και το ανχος
Κι είπα λοιπόν να φύγω μακριά και μοναχός


Σωστή η σκέψη άρχοντα μα λίγο μπερδεμένη
Δεν σκέφτηκες καθόλου εγώ τι θα γενώ
Πρέπει να εξασφαλίσεις το μέλλον το δικό μου
Για να μην γίνω έρμαιο στα χέρια κανενός

Τι να σου κάνω γάιδαρε κι εγώ έτσι σε βρήκα
Άλλοι σε παρατήσανε στην τύχη σου αυτή
Εγώ δεν τα κατάφερα να βρω για μένα λύση
Κι εσύ ζητάς για σενανε να δώσω τη σωστή

Αν δεν μπορούσες άρχοντα εσύ να κυβερνήσεις
Γιατί μας παραμυθιαζες με λόγια πονηρά
Και τώρα με τα δύσκολα θα μας απαρατησεις
Και ούτε γάτα υπήρξε μα ούτε και ζημιά

Δεν φταίω εγώ βρε γάιδαρε μα εσύ και οι όμοιοι σου
Που μέσα στο κεφάλι σας δεν έχετε μυαλό
Θα έρθουν κι άλλοι άρχοντες γλυκά να σας μιλήσουν
Κι εσείς θα υποκύψετε πάντα για το καλό

Όμως το δέκα το καλό δεν είναι οι ρηγάδες
Την ευτυχία γάιδαρε δεν φέρνουν οι αφεντάδες!!!


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΟΥΜΑ     http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Απόδραση αλά...Παλαιοκώστα με ελικόπτερο στη Γαλλία


Ο επικεφαλής μιας αίρεσης, ο οποίος είχε καταδικαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο σε 15ετή κάθειρξη για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, απέδρασε με ελικόπτερο από φυλακή της γαλλικής νήσου Ρεϋνιόν, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο Τζουλιάνο Βερμπάρ απέδρασε μαζί με άλλους δύο συγκρατούμενούς του, επίσης μέλη της αίρεσης που ονομάζεται "Λυπημένη και Αγνή Καρδιά της Μαρίας".

Ο Βερμπάρ καταδικάστηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2008 σε κάθειρξη 15 χρόνων για τον βιασμό και την σεξουαλική κακοποίηση δύο παιδιών, των οποίων οι γονείς ήταν μέλη της αίρεσής του.

Ο Βερμπάρ δημιούργησε την αίρεση αυτή το 2002 όταν έπεισε εκατοντάδες ανθρώπους ότι η Παρθένος Μαρία του μιλούσε την 8η ημέρα κάθε μήνα στις 10 το βράδυ. Οι πιστοί έπρεπε να πληρώνουν είκοσι ευρώ για να παρευρίσκονται στις εμφανίσεις της Παρθένου που ο γκουρού βίωνε καθισμένος σε μια πολυθρόνα. Ο ίδιος είχε επίσης πείσει τους οπαδούς του ότι η Παναγία τον αποκαλούσε "μικρό κρίνο της αγάπης".


www.flash.gr

Πάει το κελεπούρι..


To 'χασε για τα καλά το κελεπούρι ο ΑΝΤ1. Ακούστηκαν πολλά ονόματα για τη διαδοχή του Καφέ, πρόλαβαν να "καπαρώσουν" την Καγιά, έχασαν όμως κάτι πραγματικά ανατρεπτικό.
Πώς θα σας φαινόταν να βλέπατε τον νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη να σερβίρει πρωινό καφέ;

Θα γινόταν χαμός!!
Όπως δήλωσε στη Χριστίνα Λαμπίρη, θα τον ενδιέφερε να παρουσιάσει αυτή την εκπομπή, και μάλιστα δωρεάν!!
Γι'αυτό σας λέω βιάστηκαν να διαλέξουν την Βίκυ. Και οικονομικός, και προσιτός, και δημοφιλής, και χαμαιλέων, και με καλή φωνή!
Τι άλλο θέλετε δηλαδή;
Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!

Σε συνεργασία με το http://ourgreektv.blogspot.com/


http://trelokouneli.blogspot.com

Αποκεφάλισε τη 10χρονη εγγονή του για να εξασφαλίσει καλή σοδειά.

ΣΟΚ
Ενα δεκάχρονο κοριτσάκι αποκεφαλίστηκε στην Ινδία από τον παπού της, ο οποίος πίστευε ότι εάν αναμείξει το αίμα της με σπόρους θα εξασφαλίσει καλή σοδειά.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε χθες Κυριακή στην περιοχή Σαμπαλπούρ, 450... χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας του κρατιδίου της ανατολικής Ορίσα Μπουμπανεσβάρ, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων IANS, το οποίο προσθέτει ότι ο δράστης Ράτζες Χέμπραμ συνελήφθη όταν συγχωριανοί του διαπίστωσαν τι είχε συμβεί και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Ο Χέμπραμ, ιδιοκτήτης τριών εκταρίων καλλιεργήσιμης γης, είχε προμελετήσει το έγκλημά του, αποφασισμένος να αναμείξει τους σπόρους με το αίμα της εγγονής του σήμερα Δευτέρα, μία ημέρα που θεωρείται σημαδιακή από τους Ινδουιστές.

"Εκοψε το κεφάλι της εγγονής του Μπερνάκα Καντουλάνα με ένα τσεκούρι μία στιγμή που δεν ήταν κανείς άλλος μέσα στο σπίτι και έχυσε το αίμα της σε ένα κανάτι, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο IANS.

Η αστυνομία ανακάλυψε κάποιους σπόρους ανακατεμένους με αίμα μέσα σε ένα ατσάλινο κανάτι. Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του.

Στην Ινδία γίνονται εδώ και αιώνες ανθρωποθυσίες για τον κατευνασμό των θεών, για την εξασφάλιση ευημερίας και για τον εξορκισμό των κακών πνευμάτων. Παρόμοια εγκλήματα αναφέρονται ακόμα και σήμερα σε διάφορες περιοχές της αχανούς χώρας, όπως στο Ουτάρ Πραντές και στο Τζαμού και Κασμίρ.

Προ χρόνων κάποιοι γονείς στην Ορίσα θυσίασαν τους δύο γιούς τους ύστερα από υπόδειξη ενός τοπικού μάγου, πιστεύοντας ότι με τη διπλή αυτή θυσία θα ευχαριστούσαν τους θεούς και θα γίνονταν πλούσιοι.


http://troktiko.blogspot.com

Πρόταση ΑΝΤ1 σε Νικοπολίδη - Γιαννακόπουλο για εκπομπή!


Από το χορτάρι στο πλατό και από την Σούπερ Λίγκα στην τηλεόραση!

Στελέχη του ΑΝΤ1 σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν σέντρα και να βάλουν... γκολ στο στούντιο με παρουσιαστή που εκτός από δημοφιλής στα γήπεδα θα συγκεντρώνει και το λεγόμενο «πακέτο»!

Στο τραπέζι έπεσαν πολλά ονόματα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αυτά που παίζουν δυνατά είναι δύο. Αντώνης Νικοπολίδης και Στέλιος Γιαννακόπουλος φέρονται να έχουν δεχθεί μια πρώτη κρούση.

Δύσκολο το θεωρούμε πάντως να δεχτούν..

Αναρτήθηκε από ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ\

http://neoi-dimosiografoi.blogspot.com

Τούρκοι hacker σε Τρικαλινά site! (exploit


Θύμα Τούρκων hacker έπεσε πριν λίγες ώρες η σελίδα του ΑΟ Τρίκαλα (aotrikalafc.gr) καθώς και δεκάδες άλλα ελληνικά καθώς και τοπικά site. Η ομάδα Turkgroup.org και ο χρήστης κosovali16 ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης σε τουλάχιστον 50 ελληνικές ή ελληνικού περιεχομένου ιστοσελίδες.

Η “μάχη” των εντυπώσεων μεταξύ των hacker δεν είχε τελειωμο μέχρι αργά το βράδυ καθώς τα exploits συνεχόζονταν αμείωτα. Η μαζική επίθεση σταμάτησε περίπου στις 3 το βράδυ όπου η σελίδα έπεσε για άγνωστο λόγο (υποθέτουμε ότι ανταγωνιστικές ομάδες και πιθανόν της ελληνικής ή ελλαδικής σκηνής hacking ξεκίνησε τα αντίποινα).


http://www.feedmenews.gr

Εδώ γελάμε



Πριν το δείτε ετοιμαστείτε για γέλιο
Σε περίπτωση καρδιακής προσβολής το Blog ουδέν μια ευθύνη φέρνει

Όλοι καλά;;;; να καλέσουμε γιατρό ;;;; υπερβάλω έεε;;;;;

Μητέρα ετών... 12



Στα δώδεκα μόλις χρόνια έγινε μητέρα μια κοπέλα στη Βρετανία έπειτα από "σχέση μια βραδιάς" με έναν μεγαλύτερό της. Στο πλευρό της βρίσκονται οι κοινωνικές υπηρεσίες ώστε να τη βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στα νέα της "καθήκοντα" ενώ ο πατέρας του νεογέννητου αντιμετωπίζει την κατηγορία για αποπλάνηση ανηλίκου.
Η δωδεκάχρονη, απόφοιτος δημοτικού, προέρχεται από μια διαλυμένη οικογένεια και έμενε σε μια φτωχογειτονιά στην περιοχή South West. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το κορίτσι αισθάνθηκε πόνους στο στομάχι και αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί ο λόγος που ταλαιπωρείται. Οι γιατροί δε διέγνωσαν την εγκυμοσύνη της και μετά από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι.

Φίλος της οικογένειας δήλωσε στην εφημερίδα: "Σοκαριστήκαμε όλοι. Αισθανόταν αδιαθεσία και ξαφνικά λιποθύμησε, αμέσως τη μεταφέραμε στο πλησιέστερο νοσοκομείο έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια γέννησε. Το προσωπικό δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος και εξαγριωθήκαμε με τις νοσοκόμες για αυτή τους την παράλειψη.

Ευτυχώς το κορίτσι είναι καλά όπως και το παιδί της. Γνωρίζουμε τον πατέρα του παιδιού και την οικογένειά του η οποία δε θέλει να βοηθήσει τον γιο της σε αυτό το γεγονός, κάτι το οποίο κατανοούμε. Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί απλώς προέκυψε το παιδί και πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό. Οι κοινωνικές υπηρεσίες θα τους βοηθήσουν όμως χρειάζονται επειγόντως χρήματα".

Πάνω σε αυτό εκπρόσωπος του ευαγές ιδρύματος Life είπε: "Στη Βρετανία πλέον υπάρχουν παιδιά τα οποία γεννούν παιδιά. Πρέπει να μάθουμε στους νέους ανθρώπους να κάνουν σωστές επιλογές στη σεξουαλική τους ζωή που θα τους οδηγήσουν σε μακροχρόνια ευτυχία".

Πράγματι, η Αγγλία είναι πρώτη στα ποσοστά γεννήσεων από παιδιά κάτω των 16 ετών, όπως και η Αμερική.


cosmo.gr

Κολομβία: Κατασχέθηκαν 2,5 τόννοι κοκαϊνης μέσα σε φορτίο κακάο


2,5 τόννους κοκαϊνης κατάσχεσε η κολομβιανή αστυνομία στο λιμάνι Μπουεναβεντούρα (στον Ειρηνικό), μέσα σε φορτίο κακάο με προορισμό το Μεξικό. Η αξία της εκτιμάται στα 60 εκατομμύρια δολάρια.


«Η αξία είναι πολύ μεγάλη αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι αποτράπηκε η παράδοση τουλάχιστον 25 εκατομμυρίων δόσεων του ισχυρού αυτού ναρκωτικού στο κοινό», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας του τομέα δίωξης ναρκωτικών, Φραντσίσκο Πατίνο.

Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς πακεταρισμένα και τοποθετημένα σε 648 φορτία κακάο και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί συλλήψεις ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση.


flash.gr

Αυτά γίνονται μόνο στην Ιαπωνία



Τα λόγια είναι φτώχια ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ…..τα γιαπωνέζικα
Καμώματα….

Δεν είναι τρέλα;;;;;;;;

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών η διάσημη ηθοποιός Μπία Άρθουρ, πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου sitcom των 70’s «Χρυσά Κορίτσια».


Η ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την Κυριακή (25/04) και πέθανε ήσυχη στο σπίτι της ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος και στενός φίλος της οικογένειας Νταν Γουάτ.

Η Μπία Άρθουρ έχει τιμηθεί πολλές φορές στην καριέρα της με βραβεία Έμμυ, ενώ η χαρακτηριστική της βαθιά φωνή και το πηγαίο κωμικό της ταλέντο την τοποθέτησαν στο «πάνθεον» της αμερικανικής τηλεόρασης.


Ξεκινώντας από το θέατρο, έπαιξε σε πολλές off-brodway παραστάσεις, όπου στα 50 της χρόνια οι παραγωγοί του τηλεοπτικό δικτύου CBS της πρόσφεραν το διάσημο ρόλο στη σειρά “All the family” που της έδωσε τον χαρακτηριστικό της ρόλο στα «Χρυσά Κορίτσια»

Ηθοποιός με στόφα κωμικού, η Μπία Άρθουρ, παρά το ότι οι ρόλοι της την ήθελαν ως γυναίκα δυναμική και τολμηρή, η ίδια «πάλευε» με τις ανασφάλειες της, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της το 2008. Αισθανόταν ότι είχε εγκλωβιστεί σε τυποποιημένους ρόλους, ωστόσο κατάφερε να το αποδεχτεί μετά από χρόνια, λέγοντας πως «είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας να στενοχωριέσαι για τέτοια πράγματα.»

Η αρχή των "Χρυσών Κοριτσιών":


ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.