Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Tα περίεργα των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο!

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχουν αρχίσει και ο καθένας γιορτάζει με τον δικό του τρόπο. Πολλές φορές βέβαια είναι ιδιαίτερα «περίεργες» αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές!!!
Η κεντρική πλατεία της Πράγας… γέμισε από πούπουλα!!! Χιλιάδες πολίτες και τουρίστες υποδέχτηκαν τα Χριστούγεννα με έναν ομαδικό μαξιλαροπόλεμο! Έπαιξαν και γέλασαν με την ψυχή τους ενώ ήταν κι ένας τρόπος για να έρθει ο ένας πιο κοντά στον άλλον…!

Ο Νίνης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του χρόνου ή όχι;

Κάνοντας μια βόλτα στις στοιχηματικές εταιρίες και ψάχνοντας για περίεργα στοιχήματα, μιας και είμαι λάτρης του συγκεκριμένου τζόγου, έπεσα πάνω σε κάτι πολύ ενδιαφέρον! Μια εταιρεία δίνει στοιχηματισμό στο αν θα είναι ο Νίνης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του χρόνου ή όχι;

Σέξι φωτογραφικό αφιέρωμα στην πάντα καυτή Olga Kurylenko!

H Oυκρανή ηθοποιός και μοντέλο Olga Kurylenko είναι ίσως από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουμε δει σε πασαρέλες και την μεγάλη οθόνη. Η Olga Kurylenko έγινε πιο γνωστή μετά τη συμμετοχή της στην ταινία < ως το κορίτσι του James Bond. Από τότε δεν την θυμάμαι να συμμετέχει σε καμιά άλλη ταινία,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να δουλεύει.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.