Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το MSNBC αγοράζει λογαριασμό στο twitter



ΤΟΥ BREAKING NEWS

Το MSNBC γίνεται μετά το CNN , ο δεύτερος οργανισμός που αγοράζει έναν λογαριασμό στο twitter που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για το γνωστό...

Breaking News που έχει ξεπεράσει τους 1,400,000 συνδρομητές. Το ποσό της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό
http://troktiko.blogspot.com

Τα λεφτά της διαφήμισης πάνε πλέον στο Internet


ΑΥΞΗΣΗ κατά 36% σημείωσε η διαδικτυακή διαφημιστική δαπάνη στην Ελλάδα σε σχέση με το πρώτο μισό της περασμένης χρονιάς και έφθασε στα 24,5 εκατ. ευρώ. Το ΙΑΒ (Ιnteractive Αdvertising Βureau Ηellas) ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, υπάρχει σταθερή άνοδο του ενδιαφέροντος της διαφημιζόμενης αγοράς για το Διαδίκτυο, αφού και το πρώτο εξάμηνο του 2008 σημειώθηκε άνοδος κατά 38% σε σχέση με το 2007.

Επίσης, το πρώτο τρίμηνο του 2009 η διαφημιστική δαπάνη σημείωσε άνοδο 55% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2008 και το δεύτερο τρίμηνο του 2009 σημειώθηκε άνοδος 28% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2008. Ο πρώτος κλάδος σε δαπάνη ήταν εκείνος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, από τον οποίο αντλήθηκαν 6 εκατ. ευρώ για διαδικτυακή διαφήμιση. Σύντομα πάντως και η Μediaservices, η υπηρεσία έρευνας για τη διαφημιστική δαπάνη στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και τις εφημερίδες, θα εντάξει και το Διαδίκτυο στις μετρήσεις της. Στη Μεγάλη Βρετανία, η διαδικτυακή διαφημιστική δαπάνη το πρώτο εξάμηνο ξεπέρασε το 1,75 δισ. στερλίνες. Ετσι, το Ιnternet ξεπέρασε την τηλεόραση και έγινε το πρώτο σε διαφημιστική απορρόφηση μέσο.

TO BHMA
http://agios-georgios.blogspot.com

Νέα αφίσα: Ντόρα Ξεκάθαρα !!!



GREKI

Βρήκαμε το σημείο G της γυναίκας!!



Το σημείο G εντοπίστηκε κατά την δεκαετία του 1950 από τον Γερμανό Γυναικολόγο Ernest Grafenberg και σε γενικές γραμμές αποτελεί μια άκρως ερωτογενή ζώνη στο σώμα και συγκεκριμένα στην ευαίσθητη περιοχή μιας γυναίκας. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το σημείο G σε έναν άντρα.

Μέχρι τώρα αποτελούσε έναν αμφιλεγόμενο όρο και ήταν δυσεύρετο. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες όμως... ανακαλύφθηκε πως στις γυναίκες βρίσκεται στην άκρη... της λέξης... SHOPPING.
trelokouneli

ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΜΟΥΘ...



Νέα στοιχεία δείχνουν ότι κλιματικές αλλαγές και πυρκαϊές επέδρασαν στον αφανισμό των μεγαλόσωμων θηλαστικών

ΛΟΝΔΙΝΟ Η μελέτη νέων ευρημάτων φαίνεται ότι καταρρίπτει τη θεωρία εξαφάνισης των μαμούθ. Σύμφωνα με αυτή, τα μεγαλόσωμα ζώα αποτέλεσαν βασικό θήραμα του προϊστορικού ανθρώπου-κυνηγού, γεγονός που οδήγησε στον αφανισμό τους. Ερευνητές του Πανεπιστήμιου Γουισκόνσιν ωστόσο την ανατρέπουν. Ανακάλυψαν στη λίμνη Αppleman στην Ιντιάνα τον μύκητα Sporomiella ο οποίος δημιουργείται στην κοπριά μεγάλων θηλαστικών όπως τα μαμούθ. Η μελέτη του μύκητα προσέφερε σημαντικά στοιχεία στους ερευνητές καθώς τους βοήθησε να υπολογίσουν με ακρίβεια τη χρονική περίοδο που υπέστη δραστική μείωση ο πληθυσμός των μαμούθ αλλά και περιβαλλοντικά στοιχεία εκείνης της εποχής.


Η πρώτη σημαντική διαπίστωση είναι ότι, σύμφωνα με τη μελέτη, ο πληθυσμός των μαμούθ είχε αρχίσει να μειώνεται εκατοντάδες χρόνια προτού ο άνθρωπος καταφέρει να φτιάξει κυνηγετικά όπλα (βέλη κ.ά.) με τα οποία θα μπορούσαν να εξοντώσουν μεγάλα ζώα. Μάλιστα τα νέα ευρήματα εντοπίστηκαν στις ΗΠΑ και η χρονολόγησή τους δείχνει ότι η εξαφάνιση των μαμούθ στην αμερικανική ήπειρο είχε ξεκινήσει τουλάχιστον χίλια έτη πριν από την εμφάνιση του πρώτου ανθρώπινου πολιτισμού εκεί, του πολιτισμού της φυλής Κλόβις. Με βάση αυτά τα δεδομένα, οι ερευνητές απέκλεισαν κατηγορηματικά την πιθανότητα τα μαμούθ να εξαφανίστηκαν εξαιτίας της θήρευσης. Ενδεχομένως οι άνθρωποι να είναι αυτοί που έδωσαν τη χαριστική βολή στα μαμούθ, αλλά δεν μπορεί κανείς να υποδείξει το ανθρώπινο γένος ως αποκλειστικό υπαίτιο για την εξαφάνισή τους.


Πηγή:www.tovima.gr

Ταυτόχρονα η μελέτη των ευρημάτων αποκάλυψε ότι την εποχή που εμφανίζεται μείωση των μαμούθ συνέβησαν σημαντικές κλιματικές μεταβολές, οι οποίες πιθανότατα ήταν αυτές που οδήγησαν στην εξαφάνισή τους. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η εποχή κατά την οποία αρχίζει η μείωση του πληθυσμού των μαμούθ και των άλλων μεγάλων θηλαστικών συμπίπτει με την έναρξη μιας περιόδου εκδήλωσης μεγάλων πυρκαϊών οι οποίες είτε εξόντωσαν πολλά ζώα άμεσα είτε κατέστρεψαν τις περιοχές όπου ζούσαν και έτσι ο αριθμός τους μειώθηκε γρήγορα. Αλλη μια διαπίστωση που έκαναν οι ερευνητές είναι ότι παράλληλα με τις πυρκαϊές μειώθηκε σημαντικά η ποικιλία της χλωρίδας και ειδικότερα ο αριθμός των φυτών με θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα τα θηλαστικά και τα μαμούθ που είχαν καταφέρει να επιβιώσουν από τις πυρκαϊές να εξαφανιστούν εξαιτίας της κακής διατροφής.

Αναρτήθηκε από D.E.F. (Dangerous Electronical Faces)

http://hur-reporters.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.