Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

.ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Uri Geller


ΜΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ .......ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Uri Geller......ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ.....
ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.....NA MHN ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣ ΜΠΑΝΤΑΡΙΑ ΕΙΠΕ ΦΟΡΤΗΣΤΗΣ.....ΙΣΩΣ......

Πω Πω ΚΟΤΣΑΝΕΣ!!!

ΑΪΒΑΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ : Δεν θέλω να μιλάμε συνέχεια για το φίδι μου, γιατί στο τέλος ο κόσμος δεν θα μου λέει πως παίζω, αλλά τι κάνει το φίδι μου!
Πέστε μου ότι μιλάει για τατουάζ...
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : Η μόνη γυμναστική που κάνω, είναι στα βλέφαρα.
Χρηστάκη το βλέπουμε από την κοιλίτσα!!!
ΑΥΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : Το παιδί είναι στο Παίδων, πάσχει από την ασθένεια «Σουζούκι», ε συγνώμη, «Καβασάκι!».
Και toyota να την πεις ασθένεια θάναι.
ΒΕΝΤΗ ΕΛΕΝΗ : Τυχαίνει πολλές φορές να μου φιλάνε τα πόδια στην πίστα.
Πλυμένα ε;
ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ : Η μόνη χρονιά που δεν δέχτηκα

Βανδή τέλος οριστικά από το “Sugar”

Προς απογοήτευση των θαυμαστών της λαμπερής Δέσποινας Βανδή, ακυρώνεται οριστικά η σημερινή πρεμιέρα της στο νυχτερινό μαγαζί «Sugar».Μετά το εξώδικο ήρθε και η αγορά του νυχτερινού κέντρου, από άλλον επιχειρηματία και έτσι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ

ΑΝΤΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με ηλιακή ενέργεια


Έχουμε δει τα πρωτότυπα και ακούμε τις εικασίες χρόνια τώρα, αλλά τώρα το έχουμε, το πρώτο ηλιακό κινητό τηλέφωνο στον κόσμο και μπορείτε να αγοράσετε … αν τύχει να ζείτε ή να περάσετε από την Κίνα.

Η HiTech Wealth, εταιρία τηλεπικοινωνιών, έχει μόλις αρχίσει την πώληση των S116 και το καταπληκτικό είναι ότι τα τηλέφωνα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Ωστόσο, η φιξαρισμένη τιμή των 510 δολαρίων θα σας κάνει να αναρωτηθείτε γιατί να μην πάρω ένα iPhone. Μια κάμερα 1,3 mpx και ένα MP3 player είναι αρκετά τυποποιημένες προσθήκες στα κινητά τηλέφωνα αυτές τις ημέρες, αλλά τα ηλιακά πάνελ κάνουν αυτόν τον τύπο τηλεφώνων να ξεχωρίζουν.

Το φωτοβολταϊκά πάνελ φορτίζουν την μπαταρία σε οποιαδήποτε ποσότητα του φωτός, καθώς και σε εσωτερικούς χώρους (ή ακόμη στο φως των κεριών) και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από ό, τι θα ήταν χωρίς το πάνελ. Μια ώρα στο άμεσο ηλιακό φως, θα δώσει στους χρήστες 40 λεπτά επιπλέον χρόνο ομιλίας.

Ανυπομονούμε λοιπόν πότε αυτά τα κινητά τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν ευρέως στην αγορά και πολύ περισσότερο πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.
http://greenmagazine.gr

Ο Χρίστος Καράς "επιστρέφει" στα Τρίκαλα



Έργα επηρεασμένα από τις εικόνες φρίκης που είδε ο ζωγράφος στη διάρκεια της Κατοχής και του Εμφυλίου, συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση " Χρίστος Καράς: Ζωγραφική 1960- 1980" που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου , στα Τρίκαλα.
Οι πίνακες όπου απεικονίζονται ακρωτηριασμένες ανθρώπινες μορφές εκτέθηκαν για πρώτη φορά το 1966 στην Αθήνα σε ειδικό αφιέρωμα για τους εκτελεσθέντες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τα έτη 1940 - 1944. Μερικοί από αυτούς έχουν να εκτεθούν από τότε.

ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ

1.- Γιατί η ώρα τρέχει τόσο
γρήγορα;
- Γιατί όλοι θέλουν να την σκο-
τώσουν.
***
2.- Γιωργάκη, έχεις 5 θείες και
κάθε μία σου δίνει 10 ευρώ. Αρα
τί έχεις;


- Γενέθλια!

ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ Νο 5


Ευτυχώς που ο Ψωμιάδης δεν χαμπαριάζει από τα τηλέφωνα παρότρυνσης παραίτησης από την υποψηφιότητα και μπορούμε να απολαμβάνουμε την ξυνίλα στα πρόσωπα των 2 άλλων.

Ευτυχώς που ο λογαριασμός των 5328 ευρώ των πούρων της Ποταμιάς που παρήγγειλε ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, δεν θα ντουμανιάσει τις τσέπες μας, αλλά θα κάψει τις δικές του.

Ευτυχώς που η Τίνα Μπιρμπίλη επιλέγει αθλητικά παπούτσια , αποφεύγοντας το γλίστρημα από τις μπανανόφλουδες και τη ματαιοδοξία των τακουνιών των προκατόχων της.
Ευτυχώς που ο Γιώργος έχει άριστες σχέσεις με τον αρχιεπίσκοπο και μπορούμε να ελπίζουμε σε δωρεάν ευχέλαια προστασίας από το χάος.

Ευτυχώς που η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει ξεφύγει εντελώς με την κόμμωσή της και την μη καλλιτεχνική της πορεία, και μπορούμε να ξεχωρίσουμε άνετα την ετυμολογία της λέξης «τσούλα», από την «τσαπατσούλα».

Ευτυχώς που ο Λάκης Λαζόπουλος μπορεί να ξεγυμνώνει λεκτικά την ανοησία και να ντύνει μουσικά την κατάντια .

Ευτυχώς που οι κυβερνώντες κατανόησαν πως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια!!!

Ευτυχώς που η Παπαρήγα δεν ηγείτο του προσκοπικού τάγματος, γιατί θα είχαμε μεταλλαγμένους μπολσεβίκους να βαστάνε τους επιτάφιους το Πάσχα.

Ευτυχώς που τα σούργελα των πρωινάδικων και κάποιων σκουπιδοκαναλιών, έχουν ανοσία στη σοβαρότητα και επιρρέπεια στη βλακεία, για ξεχωρίζουν οι τηλεοπτικοί κλόουν.

Ευτυχώς που η Ντόρα θυμίζει την Μητσοτακική της καταγωγή, ώστε να είμαστε βέβαιοι για το μέλλον της χώρας μας.
Αστρο -Συμμορίτες

Στα σκαριά ναός για τον "Άγιο των gay" στο κέντρο της Αθήνας



Έντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση ομάδας ομοφυλοφίλων να δημιουργήσει στο κέντρο της Αθήνας τόπο λατρείας του υποτιθέμενου «Άγίου των gay» Αρβίου.

Οι πληροφορίες θέλουν να έχει ήδη εντοπιστεί στου Ψυρρή ο χώρος που θα φιλοξενήσει το ναό, τα εγκαίνια του οποίου προσδιορίζονται στην αρχή του νέου έτους
.
Η ύπαρξη του «αγίου» έγινε γνωστή κυρίως από τον συγγραφέα Άγγελο Σακκέτο, ο οποίος μέσα από το βιβλίο του "ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ: Άγνωστες Προφητείες και Θαύματα", αναφέρθηκε στην επιχείρηση «αγιοποίησης» ενός ομοφυλόφιλου κυβερνήτη στην Αμερική . Ένα θέμα το οποίο δικαίωσε το συγγραφέα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο δολοφονηθέντας, θύμα της ιδιαιτερότητάς του, Αμερικανός πολιτικός Μίλκ Χάρβει τείνει να γίνει ο προστάτης της παγκόσμιας κοινότητας των gay.

«Θα πρέπει να διευκρινισθεί ότι δεν έχω τίποτε προσωπικά με κανέναν ομοφυλόφιλο, τους οποίους σέβομαι για την όποια επιλογή στην προσωπική τους ζωή...», ξεκαθαρίζει ο κύριος Σακκέτος θέλοντας να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Αντιδρώ, όμως, όταν βλέπω ορισμένους εξ αυτών να μεταφέρουν το κρεβάτι τους στη δημόσια ζωή του τόπου, κάτι το οποίο θεωρώ ανεπίτρεπτο για την πίστη του καθενός, όπως εμείς που πιστεύουμε στην Ορθοδοξία και η οποία είναι ασυμβίβαστη μ’ αυτού του είδους τις επιλογές. Η Αγία Γραφή στην Γένεση είναι ξεκάθαρη: «και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον, κατ’ εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν, άρσεν και θήλυν εποίησεν αυτούς», πράγμα που σημαίνει ότι η Παλαιά Διαθήκη, τουλάχιστον ως προς το σημείο αυτό, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας ή αμφισβητήσεως…», για να συμπληρώσει…

«Μέσα στο βιβλίο μας «Παπουλάκος: Άγνωστες Προφητείες και Θαύματα» υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τον διαβόητο «Άγιο Άρβιο», που επαληθεύει την προφητεία ότι «οι κληρικοί θα γίνουν ασεβέστεροι όλων», δεδομένου του γεγονότος ότι έχουν αρχίσει επίσημα πλέον και οι χειροτονίες ομοφυλόφιλων επισκόπων, όπως ο Τζιν Ρόμπινσον.! Πρόκειται για έναν Αμερικανό κληρικό, που έγινε και επισήμως ο πρώτος ομοφυλόφιλος επίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας, που εκπροσωπεί περίπου 70 εκατομμύρια πιστούς σ' όλον τον κόσμο και έχει πνευματικό της ηγέτη τον Αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπουρι Ρόουαν Ουίλιαμς.
Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Βρετανός συνάδελφός του Τζέφρι Τζον, που επίσης είχε δηλώσει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του επισκόπου του Ρέντινγκ, στην Αγγλία, επειδή αποδείχτηκε ότι είπε ψέματα λέγοντας πως είχε πάψει τα τελευταία χρόνια να έχει «ενεργές σεξουαλικές σχέσεις». Το ίδιο ισχυρίστηκαν και για τον Τζιν Ρόμπινσον στην Αμερική οι εκεί αντίπαλοί του, αλλά στη γενική συνέλευση της επισκοπικής αντιπροσωπείας των αγγλικανών ιερέων, στη Μινεσότα, 62 από τους 107 επισκόπους έκριναν ότι «είναι καθαρός» και ότι, επομένως, μπορεί να χριστεί επίσκοπος!».

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που λατρεύεται από μια μερίδα ομοφυλοφίλων;

Ο «Άγιος Άρβιος», κατά κόσμον Μίλκ Χάρβει ήταν ο πρώτος ομοφυλόφιλος πολιτικός που εξελέγη ποτέ στην Καλιφόρνια παραδεχόμενος την ιδιαιτερότητα του.

Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Σαν Φρανσίσκο τη δεκαετία του '70, μετατράπηκε σε γνήσιο οραματιστή, ένθερμο ακτιβιστή, με δράση στο πλευρό των μειονοτήτων και συνάμα λαοφιλή πολιτικάντη. Έχασε όμως πρόωρα τη ζωή του από τις πέντε σφαίρες που γάζωσε πάνω του κάποιος…ρατσιστής, όπου την ίδια βραδιά δολοφόνησε και τον τότε Δήμαρχο της πόλης, φημολογούμενο εραστή του...

Θυσίες επωνύμων

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι τα μυστικά των επωνύμων για αψεγάδιαστη σιλουέτα;
Ας αρχίσουμε από τη Μαντόνα, η οποία, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή της, έχει συγκεντρώσει όλη την "Benetton"στο σπίτι της!
Οι διατροφολόγοι, οι σεφ και οι γυμναστές της κατάγονται στην κυριολεξία από όλο τον κόσμο.
Αξίζει, όμως, αν σκεφθεί κανένας τι σώμα έχει!
Και κάτι σημαντικό: Η Μαντόνα πίνει μόνο νερό Κaballh για καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Η Δέσποινα Βανδή μαγειρεύει μόνη της για να ελέγχει απόλυτα το τι τρώει και δεν αντιστέκεται στις τηγανητές πατάτες, που είναι και η μοναδική διατροφική της ατασθαλία. Κάνει πολύ διάδρομο και pilates.

Πολιτικός μόνος βρήκε !!!




http://greki-gr.blogspot.com/

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.