Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο γραβατωμένος !!!


Διαβάσαμε στο kourdistoportocali ότι ο Αρης Σπηλιωτόπουλος αγόρασε γραβάτες 70.000 ευρώ και τις χρέωσε στο υπουργείο!
Ένα τιμολόγιο 70.000 ευρώ στο γραφείο του πρώην υπουργού Τουρισμού Αρη Σπηλιωτόπουλου, προκάλεσε εγκεφαλικό στον ελεγκτή

Τo σεξουαλικό σχόλιο στο blog του κόστισε τη δουλειά του



Ένας υπάλληλος σε σχολείο έχασε τη δουλειά του για ένα ανώνυμο σχόλιο που υπέβαλε σε ένα άρθρο σε blog τοπικής εφημερίδας.
Το άρθρο ζητούσε από τους αναγνώστες να πουν ποιο είναι το «πιο extreme πράγμα που έφαγαν ποτέ στη ζωή τους».
Ο υπάλληλος του σχολείου έγραψε σαν σχόλιο μια μονολεκτική απάντηση, μια λέξη που περιγράφει το γεννητικό σημείο των γυναικών.

Τον τύφλωσε η ρακή !



Σε εφιάλτη μετατράπηκε η διασκέδαση για τον 24χρονο νέο από το Δήμο Λάμπης, ο οποίος εκεί που τα έπινε με την παρέα του σε ένα καφενείο στο Στήλι και περνούσε καλά, ξαφνικά έχασε το φως του και όλα σκοτείνιασαν γύρω του.
Μια αθώα ρακοκατάνυξη, από αυτές που γίνονται σωρηδόν σε κάθε γωνιά της Κρήτης, έκανε τον νεαρό Ρεθυμνιώτη να τρέχει και να μην φτάνει.

Το πιο ασυνήθιστο διαζύγιο



Το Ραβινικό Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ επέσπευσε τις διαδικασίες για την έκδοση του πιο ασυνήθιστου διαζυγίου μεταξύ ενός 17χρονου και μιας 14χρονης, οι οποίοι είχαν παντρευτεί πρόσφατα "για πλάκα", σε μια αυτοσχέδια τελετή.
Ο ισραηλινός τύπος έγραφε ότι το δικαστήριο αναγκάστηκε να εκδώσει διαζευκτήριο, διότι αποδείχθηκε ότι η τελετή που είχε τελέσει το ζευγάρι ήταν σύμφωνη με τον εβραϊκό θρησκευτικό νόμο, έστω και αν η πολιτική νομοθεσία του Ισραήλ απαγορεύει το γάμο στους κάτω των 18 ετών.

Η πιο μεγάλη ψευδαίσθηση της ζωής μας!



Όλες οι στατιστικές έρευνες πιστοποιούν ότι ο μέσος όρος της ζωής μας έχει αυξηθεί. Συνεπώς ζούμε περισσότερο; Εξαρτάται πώς θα το δει κανείς!

Πιστεύω ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ψευδαισθήσεις στις ζωές μας.

Η ζωή μας έχει όντως αυξηθεί αλλά μόνο στατιστικά. Στην πράξη ο πραγματικός, ποιοτικός χρόνος που μας μένει για να ζήσουμε την πραγματική ζωή έχει μειωθεί δραματικά.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.