Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ



ΚΛΟ ΜΗΝΑ ΓΕΛΑΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ

ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;;

Δύο ήταν οι βασικοί κατηγορούμενοι:::::::


Δύο ήταν οι βασικοί κατηγορούμενοι για τα μαύρα ταμεία της SIEMENS όσων αφορά την εμπλοκή της Ν.Δ. Ο Καράβελας για την περίοδο 90’-93’ και ο Χριστοφοράκος για το 04’ και ύστερα.

Κατά περίεργο τρόπο μονάχα αυτοί οι δύο υπόδικοι κατάφεραν να διαφύγουν στο εξωτερικό σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που θα προφυλακιστούν. Είναι άραγε σύμπτωση; Στη χώρα που κλείνει η Βουλή για συγκάλυψη σκανδάλων και ανοίγουν τα αεροδρόμια για τους υπόδικους όλα είναι πιθανά.

barelskitsa.blogspot

Η ιστορία του μαγιό με αστρολογική ξαπλώστρα


Καλό μήνα και τώρα που το καλοκαίρι μπαίνει επίσημα, φτιάξαμε ένα αφιέρωμα στο μαγιό (που ήδη έχει δημοσιευτεί εκτενέστερα στο περιοδικό ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ) και την ιστορία του και σας το αφιερώνουμε…





Το 1909 συλλαμβάνεται η «Annette Kellerman» επειδή φορούσε ολόσωμο μαγιό, έχοντας περάσει περίπου τρεις ολόκληρες δεκαετίες.
Η «Coco Channel» σχεδιάζει αθλητικά γυναικεία μαγιό από τη δεκαετία του 1930 και ήδη μέχρι το 1940 η εμφάνιση κοριτσιών με ολόσωμα μαγιό, που δε διαφέρουν σημαντικά από τα σύγχρονα, έχει καθιερωθεί στη διαφήμιση.

Ώσπου στις 5 Ιουλίου του 1945 έρχεται ο Γάλλος μηχανικός «Louis Reard» και σε υπαίθρια επίδειξη μόδας στο Παρίσι, εμφανίζει για πρώτη φορά το μπικίνι.
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο Ζυγό δίνει χάρη στη γυναικεία μόδα και δυναμιτίζει την αντρική φαντασία, ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα, με τον Ουρανό, ανατρέπει τα δεδομένα στη θηλυκή κομψότητα και δίνει νέες δυνατότητες στη γυναικεία αυτοπροβολή.

Το 1951 απαγορεύεται στις κοπέλες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» να φορέσουν μπικίνι , ενώ οι άτυχες γυναίκες κάποιων χωρών όπως η ΗΠΑ και η Ισπανία, έμελλε να περιμένουν για πολλά χρόνια ακόμη.
Αν δε βρισκόταν μια χορεύτρια του Παρισινού καζίνο, η «Μισελίν Μπερναρντινί», τότε θα είχαμε 11 ακόμη ολόσωμα πέτρινα χρόνια αναμονής, ως το 1955.

Το 1955 «ο Θεός έπλασε τη γυναίκα», αλλά από προνοητικότητα, πιο πριν είχε πλάσει τη «Brigitte Bardot».
Ο ΄Ηλιος και η Σελήνη της, σε σύνοδο και τρίγωνο αντίστοιχα με τη Σελήνη του μπικίνι, αλλά και ο Άρης της πάνω στην Αφροδίτη του μπικίνι, ένωσαν τα δύο σύμβολα του σεξ σε ένα αδιάσπαστο για τη μνήμη των θεατών σύνολο, ανοίγοντάς τους το δρόμο προς την πολυπόθητη κοινωνική καταξίωση, του ενός μέσω του άλλου.

Έτσι το 1962, η «Ursula Andress» αναδύεται φορώντας λευκό μπικίνι, μέσα από τα κύματα της Καραϊβικής, ως συμπρωταγωνίστρια του «James Bond», θυμίζοντας έντονα το «Birth of Venus» του «Botticcelli».
Μόνο που εδώ η Αφροδίτη ήταν ηλιοψημένη και κρατούσε μαχαίρι.
3 πράγματα πρέπει να γνωρίζει κανείς: πως ο Άρης από τον Κριό της «Ursula Andress» έκανε τέλειο τρίγωνο με την Αφροδίτη του μπικίνι, πως ο Botticcelli αγνοούσε το solarium και πως το παρατσούκλι του Dr. No δεν ήταν «Στέλλα».

Το 1966 η «Raquel Welch», φορώντας γούνινο μαγιό στο φιλμ «1000000 χρόνια π.Χ.», θα αρθρώσει τη μοναδική της ατάκα, «εγώ Λουάνα, εσύ Τόμακ», και πολλοί θα αναρωτηθούν πώς καταφέρνει να περπατάει και να μιλάει ταυτόχρονα.
Το 1970 τα μαγιό να αρχίσουν να μικραίνουν ακόμη περισσότερο.
Εμφανίζονται τα πρώτα tanga, αλλά και το topless.
Το topless άρεσε και για έναν επιπλέον λόγο: πλένεις λιγότερα, όταν γυρίζεις από την παραλία.

Το 1975 οι Βραζιλιάνοι έχουν κι εδώ τη δική τους σχολή.
Πέρα από τις ποδοσφαιρικές τους επιδόσεις, επιδίδονται και στο λανσάρισμα του tanga που εξαπλώνεται ταχύτατα, αλλά εξακολουθεί να είναι σήμα κατατεθέν της συγκεκριμένης χώρας και κουλτούρας

Το 1980 έρχεται το μεταβατικό στάδιο του μαγιό.
Οι παραλίες γεμίζουν με κάθε είδους μαγιό, όπως ολόσωμα, μπικίνι, tanga και διαφοροποιήσεις αυτών.
Το ίδιο συμβαίνει και στα αντρικά μαγιό, όπου διαρκώς εμφανίζονται σχέδια με βάση το γνωστό υλικό.

Το 1985 τα γυναικεία μαγιό μικραίνουν, ενώ τα αντρικά μεγαλώνουν (ίσως επειδή ακριβώς μικραίνουν τα γυναικεία).

Το 1990 είναι η εποχή των πλαστικών επεμβάσεων στο γυναικείο μπούστο, που κατακλύζει την Αμερική και ως το τέλος της δεκαετίας, αριθμεί χιλιάδες φανατικές και στην Ευρώπη.
Η «Pamela Anderson» κάνει την αρχή μαζί με την κινηματογραφική Αμερικάνικη βιομηχανία που ακολουθεί και παρατηρείται το φαινόμενο το επάνω μέρος του μαγιό, να είναι δύο νούμερα μικρότερο από το κάτω.

Το 1995 νέες λέξεις και έννοιες κάνουν την εμφάνισή τους στο χώρο της παραθαλάσσιας μόδας.
Λέξεις όπως microkini, tankini και μπουρκίνι χρειάζονται λίγο χρόνο για την σε βάθος εμπέδωση του νοήματός τους.
Τα αποτριχωτικά μηχανήματα στα ινστιτούτα παίρνουν φωτιά, αναδεικνύοντας τα μέρη που αποκαλύπτουν τα μικροσκοπικά μαγιό.
Μια χρυσή εποχή για το laser αρχίζει…

Το 2000 έφτιαξαν την «Halle Berry» ολόιδια με την «Ursula Andress».
Ο Ήλιος της πρώτης στο Λιοντάρι σε τρίγωνο με τον Άρη της δεύτερης, αλλά και το stellium της «Halle Berry» στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ήλιο της «Ursula Andress», είναι μερικά σημεία μόνο, από την πολύ ενδιαφέρουσα συναστρία τους.

Το 2008 το νέο, διαστημικής τεχνολογίας μαγιό της «Speedo», που εμποδίζει τη βραδύτητα του νερού κατά 5% και με τον ειδικό κορσέ που έχει, κρατά το σώμα του κολυμβητή στη σωστή θέση, ακόμη κι αν αυτός είναι κουρασμένος. Το ταχύτερο μαγιό στον κόσμο!

Καλό καλοκαίρι!!!

Γράφει Αστρο - Συμμορίτες simmoria.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.