Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στα βήματα της Ναταλίας Λιονάκη φέρεται να βαδίζει ο Γιώργος Μαζωνάκης.




Όλο και πιο έντονα ακούγεται οτι ο Γιώργος Μαζωνάκης εγκαταλείπει τα εγκόσμια και αποσύρεται στο Άγιο Όρος. Η επίσκεψη του Μαζώ σε μοναστήρι στο Άγιο Όρος πυροδότησε τις υποψίες οτι θα γίνει μοναχός, αλλά οι αντίπαλοι του μιλάνε για διαφημιστικό κόλπο και φήμες που «δεν μπορεί να ευσταθούν».........

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μοναχός στο Άγιο Όρος;

http://www.fimes.gr

Αγωγή έστειλε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος εμπλέκεται το kai to troktiko


Αγωγή καταπέλτη έστειλε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος για δημοσιεύματα ότι χωρίζει με την Γιάννα Αγγελοπούλου και περιμένει νόθο παιδί. Στην υπόθεση εμπλέκεται το δημοφιλές μπλογκ troktiko που αναφέρεται στην αγωγή............


........Τέλος, η αγωγή του Αγγελόπουλου δίνει ξεκάθαρη απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούσαν: «Δεν είχε ούτε έχει εξωσυζυγική σχέση, ουδέποτε αποχώρησε από την οικία και την συζυγική του στέγη, ουδέποτε εγκατέλειψε τη σύζυγό του και ασφαλώς δεν πρόκειται να γίνει πατέρας νόθου τέκνου. Ουδέποτε ήταν μεγάλος εραστής και ότι ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να συμπεριφερθεί ανεύθυνα και χωρίς καμία συστολή και σεβασμό προς τη σύζυγο και τα παιδιά του, αφήνοντας έγκυο μια νεαρή γυναίκα»......
http://www.fimes.gr

Κοινός φορτιστής για όλα τα κινητά τηλέφωνα


Συμφωνήθηκε από τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών του ΟΗΕ (ITU) η δημιουργία φορτιστή ο οποίος θα χρησιμοποιείται από όλα τα κινητά τηλέφωνα.
Βάσει στατιστικών στοιχείων προβλέπεται πως 51.000 τόνοι περιττών φορτιστών παράγονται ετησίως. Μάλιστα, οι περισσότεροι φορτιστές αποτελούν προϊόν και αποκλειστικότητα μιας εταιρίας με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να τους αλλάζουν -άρα να αχρηστεύονται- όταν αγοράζουν νέο κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το BBC, οι νέοι φορτιστές θα κρατούν περισσότερο από τους τωρινούς ενώ προβλέπεται πως θα μειωθούν οι εκπομπές που διογκώνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου κατά 13,6 εκατομμύρια τόνους ετησίως. Ο νέος φορτιστής θα διαθέτει μικρή θύρα USB, κάτι ανάλογο με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

«Αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στη μείωση της επίδρασης που θα έχουν στο περιβάλλον οι φορτιστές των κινητών. Οι φορτιστές που θα συμβαδίζουν με όλα τα κινητά θα είναι μια κοινή λύση ενώ εξετάζεται να γίνει και σε άλλες συσκευές», είπε ο διευθυντής της Διεθνής Ένωσης Τηλεπικοινωνιών, Malcolm Johnson.

Επιπλέον, δεν είναι υποχρεωμένες οι εταιρίες να παράγουν τους νέους φορτιστές παρόλα αυτά ήδη μερικές έχουν υπογράψει συμφωνία με την ITU. Ο εκπρόσωπος της Sony Ericsson, Aldo Liguori, ανακοίνωσε πως από τα μέσα του 2010 θα κυκλοφορήσει ο κοινός φορτιστής μαζί με τα νέα προϊόντα της εταιρίας.
www.cosmo.gr

Μια 17χρονη από την Αθήνα, πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, συνελήφθη για μαστροπεία.


Φοιτήτριες έκαναν βίζιτες μέσω ιστοσελίδας στην Πάτρα

......Στην διεύθυνση της σελίδας στο Ιντερνετ έγραφαν: «Είμαστε δύο 17χρονες φοιτήτριες και πολύ άτακτες. Εύη και Λιζέτα. Ελληνίδες 100%. Ερχόμαστε στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Τα δωράκια μας: 1 ώρα 400 ευρώ, 2 ώρες 700 ευρώ, 3 ώρες 1.000 ευρώ.....

........Τα extra μας: όλα στο στοματάκι μας συν 50 ευρώ. Κατάποση συν 50 ευρώ. Διευκρίνιση: όχι πρωκτικό. Το πρόγραμμά μας: ελεύθερο στοματικό, φιλί με γλώσσα, σεξ σε όλες τις στάσεις, τελείωμα στο πρόσωπο ή στο στόμα μας. Τηλ.: ………. (10.00-21.00). Για να κλείσεις ραντεβού τηλεφώνησε μία μέρα πριν ή 6 ώρες πριν». Όλοι τώρα αναζητούν ποια είναι η www διεύθυνση της ιστοσελίδας που δημοσίευαν τις ροζ αγγελίες τους οι φοιτήτριες.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ


ΠΕΝΤΕ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ.
Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δήμος Τρικκαίων, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων, να διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις με την επαναφόρτιση των μπαταριών σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Η δημοτική επιχείρηση e - trikala εγκατέστησε πέντε ειδικά υδατοστεγή κιβώτια ηλεκτρικού ρεύματος (220V), για την τροφοδοσία των ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων. Οι σταθμοί τροφοδοσίας βρίσκονται στην πλατεία Ρ.Φεραίου, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου στην οδό Καρδίτσης στο χώρο στάθμευσης στην οδό Κονδύλη 77 και
στα γραφεία e - trikala Α.Ε. Στην πλατεία Ρ.Φεραίου μάλιστα ενισχύθηκε η ασύρματη πρόσβαση στο internet με στόχο τη δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο κατά την διάρκεια φόρτισης του ειδικού αμαξιδίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τρικκαίων σχεδιάζεται να εγκατασταθούν περισσότεροι σταθμοί τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος έξω από δημόσια κτίρια. Τα κιβώτια έχουν σχεδιαστεί να ανοίγουν με το ίδιο κλειδί, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες. Οι τοπικοί σύλλογοι ΑμεΑ παρέλαβαν 40 κλειδιά προκειμένου να τα παραχωρήσουν στα μέλη τους που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό αμαξίδιο. Ο δήμαρχος τέλος υποσχέθηκε την ανάληψη επιπλέον μέτρων για την εξυπηρέτηση και την κίνηση των ΑμεΑ στην πόλη των Τρικάλων.

πηγή

Οικογενειακά γεύματα

Μήπως δυσκολεύεστε να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που καθίσατε με την οικογένειά σας στο τραπέζι για φαγητό; Πραγματικά, ο θεσμός του οικογενειακού γεύματος τείνει να εκλείψει, με αποτέλεσμα να χάνεται και μια ευκαιρία για επικοινωνία, διάλογο και αληθινή επαφή μεταξύ των μελών της οικογένειας. Σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες, τα απαιτητικά ωράρια των εργαζόμενων γονιών αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα των παιδιών στις μέρες μας έχουν απομακρύνει τα

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.