ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Κοινός φορτιστής για όλα τα κινητά τηλέφωνα


Συμφωνήθηκε από τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών του ΟΗΕ (ITU) η δημιουργία φορτιστή ο οποίος θα χρησιμοποιείται από όλα τα κινητά τηλέφωνα.
Βάσει στατιστικών στοιχείων προβλέπεται πως 51.000 τόνοι περιττών φορτιστών παράγονται ετησίως. Μάλιστα, οι περισσότεροι φορτιστές αποτελούν προϊόν και αποκλειστικότητα μιας εταιρίας με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να τους αλλάζουν -άρα να αχρηστεύονται- όταν αγοράζουν νέο κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το BBC, οι νέοι φορτιστές θα κρατούν περισσότερο από τους τωρινούς ενώ προβλέπεται πως θα μειωθούν οι εκπομπές που διογκώνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου κατά 13,6 εκατομμύρια τόνους ετησίως. Ο νέος φορτιστής θα διαθέτει μικρή θύρα USB, κάτι ανάλογο με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

«Αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στη μείωση της επίδρασης που θα έχουν στο περιβάλλον οι φορτιστές των κινητών. Οι φορτιστές που θα συμβαδίζουν με όλα τα κινητά θα είναι μια κοινή λύση ενώ εξετάζεται να γίνει και σε άλλες συσκευές», είπε ο διευθυντής της Διεθνής Ένωσης Τηλεπικοινωνιών, Malcolm Johnson.

Επιπλέον, δεν είναι υποχρεωμένες οι εταιρίες να παράγουν τους νέους φορτιστές παρόλα αυτά ήδη μερικές έχουν υπογράψει συμφωνία με την ITU. Ο εκπρόσωπος της Sony Ericsson, Aldo Liguori, ανακοίνωσε πως από τα μέσα του 2010 θα κυκλοφορήσει ο κοινός φορτιστής μαζί με τα νέα προϊόντα της εταιρίας.
www.cosmo.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.