Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το οδηγούν Έλληνες και κοστίζει πάνω από 250.000 ευρώ



Είναι καλό μοντελάκι. Η Bentley Continental GT αξίας πάνω από 250.000 ευρώ και την οδηγεί ένα γνωστό ζευγάρι.Στην Ελλάδα εννοούμε.Άλλωστε και εδώ υπάρχει η ...χλίδα όχι μόνο στο εξωτερικό. Έχουμε και εμείς τους...ματσό.

Το......οδηγούν η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης. Φθηνό για αυτούς!

Ο Μαρτάκης υπηρετεί στο Ντουμπάι με την Λάτση!


Ούτε ο υπουργός εθνικής άμυνας δεν κάνει τα ταξίδια που κάνει ο ναύτης Κώστας Μαρτάκης. Η πρόκληση από τον νεαρό τραγουδιστή δεν έχει όρια αφού μαζί με την Μαριάννα Λάτση και την κόρη της Εριέττα πήγαν για μια εβδομάδα στο Ντουμπάι με το ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας.Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον υπουργό κ.Βαγγέλη Μειμαράκη ότι ο στρατός και η θητεία δεν είναι "romeo" για να κάνει ο κάθε στρατευμένος ότι θέλει στην...πίστα. Είναι ...δυνατόν ένας ναύτης να φεύγει για...κούλουμα στο Ντουμπάι και μάλιστα να γίνεται και θέμα σε εφημερίδες(esrpesso); Κανένας δεν θα του βάλει του παιδιού που από τότε που παρουσιάστηκε τον είδαμε να βγαίνει σε εκπομπές και να τραγουδάει; Αλλά το ταξίδι στο Ντουμπάι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τα φανταράκια που υπηρετούν στην επαρχία.


Ο πατέρας, της γενιάς του Πολυτεχνείου

Ο πατέρας, της γενιάς του Πολυτεχνείου, κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του μαζί με τον 10χρονο γιο του και το νεώτερο βλαστάρι της οικογένειας, ένα μωρό 1 έτους. Κάποια στιγμή αποφασίζει να εξηγήσει στον "μεγάλο" τι σημαίνουν όλα όσα ακούγονται για τις κοινωνικές τάξεις, την αντιπαλότητά τους και τον ρόλο της εξουσίας στη ζωή μας.- "Κοίτα παιδί μου", του λέει, "η κοινωνία είναι όπως η οικογένεια. Στην δική μας οικογένεια για παράδειγμα, εγώ είμαι το κεφάλαιο. Αυτός δηλαδή που κερδίζει και φέρνει τα χρήματα. Η μητέρα σου είναι η κυβέρνηση, αυτή αποφασίζει που και πώς θα τα ξοδέψουμε. Η υπηρέτρια είναι η εργατική τάξη. Εσύ παιδί μου είσαι ο λαός".- "Το μωρό πατέρα τι είναι", ρωτάει ο γιος, "ο λαουτζίκος"; - "Όχι παιδί μου, το μωρό είναι το μέλλον του λαού", απαντάει ο πατέρας. Η ώρα έχει περάσει και πάνε όλοι για ύπνο. Κάποια στιγμή, αργά τα μεσάνυχτα, το μωρό τα έχει "κάνει" και κλαίει με λυγμούς. Κανένας δεν σηκώνεται να το ησυχάσει. Ο γιος, σηκώνεται, χτυπάει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονέων του. Τίποτα! Μισανοίγει την πόρτα και βλέπει την μητέρα του να κοιμάται ατάραχη φορώντας ωτοασπίδες. Ο πατέρας πουθενά. Πηγαίνει προς την κουζίνα και από την μισάνοιχτη πόρτα βλέπει τον πατέρα του να "πηδάει" την υπηρέτρια. Φεύγει αθόρυβα και από εκεί πλήρως απογοητευμένος και επιστρέφει στο δωμάτιό του. Το πρωί, αναφέρει στον πατέρα του το βραδινό περιστατικό με το κλάμα του μωρού. - "Να σου εξηγήσω γιε μου", λέει ο πατέρας. - "ʼσε, άσε πατέρα κατάλαβα", του απαντάει ο γιος. "Το κεφάλαιο "πηδάει" την εργατική τάξη, η κυβέρνηση κοιμάται του καλού καιρού, ο λαός φωνάζει, αλλά δεν τον ακούει κανείς και το μέλλον του λαού παραμένει σκατωμένο !!!

john

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.