Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ


H Google αποκάλυψε την υπηρεσία Near Me Now

Η Google προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας Near Me Now για iPhone και Android συσκευές, οι οποίες θα παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία του χρήστη. Αυτές θα έχουν να κάνουν με τις αναζητήσεις στην ομώνυμη υπηρεσία και θα μπορούν να οδηγούν τον κάτοχο της φορητής συσκευής στον ζητούμενο προορισμό, εκμεταλλευόμενες και τις GPS δυνατότητές της. Σε πρώτη φάση, οι γεωγραφικές πληροφορίες θα παρέχονται για επιχειρήσεις και στη συνέχεια θα επεκταθούν και σε άλλους τομείς όπως αξιοθέατα.

Ζητάει διαζύγιο γιατί η σύζυγος καπνίζει...ναργιλέ

Ένας άνδρας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου γιατί η σύζυγός του αρνείται να εγκαταλείψει την αγαπημένη της συνήθεια- να καπνίζει ναργιλέ, σύμφωνα με δημοσίευμα της al-Bayan.
Ο άνδρας σταμάτησε ο ίδιος να καπνίζει ναργιλέ πριν από πέντε χρόνια μετά από πιέσεις της συζύγου, δήλωσε στην εφημερίδα ο αξιωματούχος των οικογενειακών δικαστηρίων, Γιασίμ Μοχάμεντ Μέκι.

Τι είδε ο...

Καλά, αυτός ο Βαγγέλης, είναι -προφανώς- ο αδελφός της Kate Moss. Η μουσική, όμως, θέλει δύο "σ" επειδή είναι... κλασσική; Ή επειδή είναι μεγάλο το μέγαρο;


ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.