Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

26χρονος με σώμα μωρού δυο χρονών!


Ένα απίστευτα πρωτόγνωρο περιστατικό εκπλήσει αρκετούς στην Ινδία με έναν 26χρονο που έχει παγιδευτεί σε σώμα 2χρονου αγοριού!

Ο 26χρονος εξωτερικά μοιάζει σαν ένα μωρό 2 χρονών και μόνο όταν δει κάποιος τα δόντια του καταλαβαίνει ότι είναι μεγάλος.

Απίστευτο, της καρφώθηκε ένα ξύλο στο κεφάλι


ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Η 11χρονη Naomi Easton έπαιζε με τους φίλους της στο δάσος και προσπαθούσαν να φτιάξουν ένα καταφύγιο ξύλινο. Κάποιος όμως έκανε ένα λάθος και έτσι ένα κομμάτι ξύλου με δυο πρόκες έπεσε πάνω στο κεφάλι της και καρφώθηκε. Το κοριτσάκι τώρα είναι καλά αλλά έζησε έναν εφιάλτη. Το ξύλο είχε...

σφηνώσει στο κεφάλι της και ήταν τόσο μεγάλο που δε μπορούσαν να τη βάλουν στο ασθενοφόρο. Οι γιατροί που ήρθαν χρειάστηκαν πρώτα να το πριονίσουν για να καταφέρουν να την βάλουν στο ασθενοφόρο και να την πάνε στο πλησιέστερο νοσοκομείο


http://troktiko.blogspot.com

Τα περιττά κιλά «βλάπτουν» την καριέρα


Οι παχουλές και φιλόδοξες κυρίες και δεσποινίδες καλά θα κάνουν να το… ρίξουν στη δίαιτα. Όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά πολύ πιθανόν και για λόγους καριέρας.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, ο αριθμός των υπέρβαρων γυναικών σε διευθυντικές θέσεις επιχειρήσεων είναι πολύ μικρότερος από αυτόν των υπέρβαρων ανδρών.


Μάλιστα, ο κ. Μαρκ Ρόλινγκ, ο οποίος διεξήγαγε την έρευνα, είπε ότι όχι μόνο οι περισσότερες γυναίκες που καταλαμβάνουν διευθυντικές θέσεις είναι κανονικών διαστάσεων, αλλά πολλές φορές και επειδή οι υπέρβαρες δεν καταφέρνουν να κερδίσουν τη διευθυντική καρέκλα, αυτή δίνεται σε άντρες. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η περίμετρος της μέσης των ανδρών δεν λαμβάνεται υπόψη.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο βρετανικό επιστημονικό περιοδικό «Equal Opportunity International» και τα αποτελέσματά της συμφωνούν με αυτά άλλων ερευνών που διεξήχθησαν στο παρελθόν και οι οποίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι παχουλές δεν προτιμούνται από τους εργοδότες και οι φυσιολογικών διαστάσεων κυρίες και δεσποινίδες συνήθως τους «τρώνε» τη θέση.

Η έρευνα που λέει ότι τα περιττά κιλά ίσως «βλάπτουν» και την καριέρα των γυναικών αποδεικνύει, σύμφωνα με τον κ. Ρόλινγκ, ότι τα κριτήρια όσον αφορά το θέμα του βάρους και της εμφάνισης είναι πιο αυστηρά για τις γυναίκες απ' ότι στους υπερβολικών διαστάσεων κυρίους.
http://trelokouneli.blogspot.com

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ



ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΚΑ ΑΥΓΑ ΒΡΕ ΤΟ ΛΑΓΟ......





Θα την...αντέξουμε;


Τι θα γίνει με το πρωινό του Allter απο τη νέα τηλεοπτική χρονιά; Η Μαριέττα φεύγει( ευτυχώς), η Βάσια έρχεται; ( βοήθειά μας)...Μα είναι δυνατόν; Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα; Κανένα πρόσωπο φρέσκο, να το δοκιμάσετε εκσεί στο Μπουρνάζιμ δεν έχετε; Με το ζόρι πας να κάνεις star τη μεγαλοκοπέλα, αμαζόνα του control; Αν ήταν κάτι ιδιαίτερο, δεν θα το είχαμε καταλάβει τόσα χρόνια;

http://rombatv.blogspot.com

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ CHRISTOS ANESTI!!


CRISTOS A INVIAT !!! HRISTOS VOSKRSE!!

Χριστος ανεστη εκ νεκρων,
ϑανατω ϑανατον πατησας,
και τοις εν τοις μνημασι,
ζωην χαρισαμενος!

Khristos anesti ek nekron,
Thanato thanaton patisas,
Kai tis en tis mnimasi
Zo-in kharisamenos!

Christ is risen from the dead,
Trampling down death by death,
And upon those in the tombs
Bestowing life!

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.