Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

«Aγόρασαν» Βουλγάρα με …250 ευρώ (!!)


Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα για υπόθεση Trafficking που διαδραματίστηκε στα Ιωάννινα.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Ταξίαρχος Μαρίνος Γαρνέλης, ανέφερε πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη αλλά οι πληροφορίες θέλουν να ερευνάται η υπόθεση και από την «Ιντερπόλ».

Η 23χρονη «πουλήθηκε» αντί 250 ευρώ και δούλευε παράνομα σε μπαρ των Ιωαννίνων…

Η ίδια προσήλθε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και δήλωσε ότι πριν από ένα περίπου μήνα, δύο ομοεθνείς της την «αγόρασαν» έναντι 250 περίπου ευρώ από τον σύντροφό της και την μετέφεραν στα Γιάννινα και την εγκατέστησαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στην συνέχεια την έβαλαν να εργάζεται ως σερβιτόρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της πόλης και οι δύο δράστες, ασκώντας σωματική βία και με απειλές για τη ζωή της ίδιας και μελών της οικογένειάς της, της αποσπούσαν όλα τα χρήματα που έπαιρνε ως αμοιβή.

Αμέσως μετά την καταγγελία, οι άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων κινήθηκαν αστραπιαία και συνέλαβαν τους δύο Βούλγαρους απαγωγείς, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και εις βάρος του συντρόφου της στη Βουλγαρία. Μαζί με τους δύο δράστες συνελήφθη επίσης και η ιδιοκτήτρια του κέντρου στο οποίο εργαζόταν παράνομα η νεαρή Βουλγάρα.

Η 23χρονη δεν έχει αναφέρει ότι οι δύο «αγοραστές» την εκμεταλλεύονταν και σεξουαλικά, αλλά η Ασφάλεια Ιωαννίνων εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και αναζητεί και στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη δράση οργανωμένων κυκλωμάτων εμπορίας και εκμετάλλευσης γυναικών σε Ελλάδα και Βουλγαρία.
http://www.trikalanews.gr/article/5427/

Λάρισα: Θανατηφόρο τροχαίο στα Τέμπη με θύμα λαθρομετανάστη


Το «ταξίδι» των 7 λαθρομεταναστών από το Πακιστάν σταμάτησε στην Κοιλάδα των Τεμπών, λίγο πριν τα παλιά Διόδια (382 χλμ της Ε.Ο.), χθες βράδυ, όταν το ΙΧ μάρκας Opel, κινούμενο στο ρεύμα προς Αθήνα ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο πάρκινγκ, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 30χρονος Πακιστανός και να τραυματιστούν δύο ομοεθνείς του, 22 και 17 ετών.

Αμέσως μετά το δυστύχημα ο Έλληνας οδηγός, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των τραυματισθέντων, αλλά και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και το δύσβατο της περιοχής.

Παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη τους. Σύμφωνα με τους τραυματίες ένας άλλος οδηγός τους παρέλαβε από την Αλεξανδρούπολη με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη και εκεί έγινε η αλλαγή του οδηγού.

Στο αυτοκίνητο ήταν 2 άτομα μπροστά ως συνοδηγοί, 3 στο πίσω κάθισμα και 2 στο πορτ μπαγκάζ.

Το αντίτιμο για τη μεταφορά τους στην Αθήνα ήταν 2.000 ευρώ το άτομο.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.