Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Καλλιστεία 2009 – Η απόψυξη των τεράτων και η ψύξη της ομορφιάς


Ξενύχτησα χθες η γυναίκα -γιατί η περιέργεια πληρώνεται- , να παρακολουθήσω τα καλλιστεία 2009, γεγονός που είχε να συμβεί πολλά χρόνια, μια και η εποχή της «Τζένης Μπαλατσινού» και οι τότε λαμπερές διοργανώσεις, μας έχουν αφήσει χρόνους.

Παρουσιάστρια η «Βίκυ Καγιά» με το κολλημένο χαμόγελο βρέξει χιονίσει, σε ένα παγερό ντεκόρ με το κοινό να βαριέται περισσότερο από την επιτροπή, παρέλασαν 23 κορίτσια, όπου δεν πίστευα στα μάτια μου αυτό που έβλεπα.

Περπατούσαν οι περισσότερες σαν να είχαν πατήσει αχινούς, χωρίς χάρη και καθόλου αυθορμητισμό.
Ο ένας μήνας για να γυμνάσουν το αφημένο εφηβικό τους δέρμα δεν έφτανε ούτε γι αστείο, ενώ οι πλαστικές επεμβάσεις στα περισσότερα στήθη ήταν αποκαρδιωτικές.
Αρκετές μάλιστα δεν ήταν καν όμορφες, αντίθετα υπήρχε μια αίσθηση οίκτου, πράγμα που δεν υπήρχε παλαιότερα πριν 15ετίας και βάλε.


Μέσα στο άχρωμο αυτό σκηνικό, χρώμα έδωσαν οι τουαλέτες των κοριτσιών, που μερικές ήταν πραγματικά υπέροχες.
Κι εκεί που πήγαινε κάπως να χαρεί το μάτι, ήρθε γρήγορα η ώρα να εμφανιστούν με μαγιό και ακολούθησε η μεγάλη ψυχρολουσία.
Τα μαγιό ήταν σχεδιαστικά αφόρητα, άκομψα, άχαρα και χωρίς έμπνευση.
Χωρίς έμπνευση φυσικά ήταν τα πάντα, αλλά τα μαγιό είχαν το στέμμα.

Στις ερωτήσεις ήρθε το τελικό decadence, ευτυχώς που στην επιτροπή ήταν η «Δωροθέα Μερκούρη» και η «Τζένη Μπαλατσινού» και μπορούσα να πω στον εαυτό μου πως δεν είμαι κακιά για όσα γράφω, βλέποντας αυτές τις θεές μπροστά στις διαγωνιζόμενες.

Και επειδή η αλήθεια λάμπει, μέσα στις διαγωνιζόμενες, υπήρχαν 3-4 παρουσίες που ξεχώριζαν, είχαν κάτι ανεπιτήδευτο, φυσικό και απλά όμορφο.

Αυτή η λάμψη βραβεύτηκε λοιπόν και ευτυχώς τον τίτλο της Star Hellas 2009 πήρε η «Βιβιάνα Καμπανίλε Ζαγοριανάκου» μια κουκλίτσα 19 ετών, με ύψος 1,80 και ζώδιο Λέων.
Σπουδάζει σχέδιο μόδας στη Ρώμη και μιλάει Ιταλικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά.
Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα και στις δραστηριότητές της, έχει από μόνη της ενδιαφέρον και εκπέμπει δραστηριότητα.

Για την αναπληρωματική Σταρ Ελλάς «Νταϊάνα Ιγροπούλου» θα αρκεστώ να πω πως ευτυχώς δεν έγινε το ατόπημα να πάρει εκείνη τον τίτλο.
Μις Ελλάς- Η « Άλκηστις Ανυφαντή» και Μις Γιανγκ η «Κατερίνα Σκουρλή», μέσα στις 3-4 που ξεχώριζαν.

Κατόπιν αυτών των αποτελεσμάτων αποκαθιστώ και το πρόσωπό μου για εμπάθεια.
Αλλά παραμένει το ματαιόδοξο τρυπάκι που μπαίνουν οι περισσότερες νεαρές κοπέλες, που δεν έχουν διανύσει πρώτα τις νοητικές πασαρέλες με τα αναστενάρια.
Αστρο - Συμμορίτες

Αναμένοντας το καλύτερο δώρο...


Παραλίγο να ξεχάσουμε τα γενέθλια του Γιωργάκη....

.. Άντε και με ένα καλό δώρο!!

Ωραία σελίδα για δημιουργία banner

3dtextmaker.com. Αφού μπείτε στην αρχική σελίδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο "click here to begin" (δείτε και την εικόνα παρακάτω) και να μπείτε στην περιοχή εργασίας.




Η περιοχή εργασίας έχει 5 βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο πρώτο βήμα πρέπει να διαλέξουμε τη γραμματοσειρά που θέλουμε για το banner. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε έξι κατηγορίες γραμματοσειρών , συνολικά πάνω από εκατό γραμματοσειρές. Ακριβώς κάτω από τις κατηγορίες υπάρχει μια περιοχή προεπισκόπησης για να βλέπουμε πώς είναι κάθε γραμματοσειρά.

Στο δεύτερο βήμα επιλέγουμε το χρώμα. Δε χρειάζεται κάποια άλλη εξήγηση για αυτό το βήμα.

Στο τρίτο βήμα επιλέγουμε τις διαστάσεις του banner. Στο τέταρτο επιλέγουμε τα εφέ της κίνησης. Εδώ θα χρειαστεί να "παίξουμε" λιγάκι για να βρούμε τι ακριβώς μας αρέσει.

Στο πέμπτο και τελευταίο βήμα γράφου
με το κείμενο που θέλουμε. Δυστυχώς όσο προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να δούμε Ελληνικές γραμματοσειρές. Πλέον, αφού βάλουμε και το κείμενο, πατάμε το κουμπί"Make 3D Text" και βλέπουμε το banner έτσι όπως ακριβώς το φτιάξαμε. Για οποιαδήποτε αλλαγή που τυχόν θέλουμε να κάνουμε, απλά την κάνουμε και ξαναπατάμε το κουμπί "Make 3D Text" για να δούμε την αλλαγή.
Αφού φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, απλά κάνουμε δεξί κλικ επάνω στην κινούμενη εικόνα και την σώζουμε στο δίσκο μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν πάμε να "ανεβάσουμε" την εικόνα απευθείας στο blog , πιθανόν να μην την δείχνει κινούμενη αλλά σταθερή. Αν συμβεί αυτό, τότε καλύτερο είναι να την ανεβάσουμε σε κάποιον server και μετά να την εισάγουμε στο blog σαν link.

http://pchands.blogspot.com/2009/06/banner.html


ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.