Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.....

Ένας ιδιοκτήτης pet-shop , είχε αναρτήσει μια πινακίδα έξω
από τη κατάστημα του, που έγραφε: ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.

Ένα μικρό αγόρι είδε την πινακίδα και μπήκε στο κατάστημα ρωτώντας:
"Πόσα χρήματα θέλετε για να μου δώσετε ένα κουτάβι";

Ο ιδιοκτήτης απάντησε πως κόστιζαν από 30 έως 50 δολάρια.

Πυροβολούσε μέσα σε μπαρ...για πλάκα!


Πήγε να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο στον Δήμο Ηρακλειδών της Κω και κοψοχόλιασε τον κόσμο, αφού «πυροβολούσε» στον αέρα με πιστόλι κρότου - λάμψης.
Ο λόγος για έναν 41χρονο «μερακλή» από την Κέφαλο, ο οποίος θεώρησε ότι θα έσπαγε πλάκα, τρομάζοντας του θαμώνες του μαγαζιού που δεν γνώρισαν ότι το όπλο που έφερε δεν ήταν κανονικό.

Ένας 90χρονος… ραλίστας!

Ένας ατίθασος παππούς 90 ετών φέρει πλέον τον τίτλο του «πιο ηλικιωμένου γκαζάκια» της Αυστραλίας. Ο εν λόγω παππούς εντοπίστηκε από την αστυνομία να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ στη Μελβούρνη και φυσικά έχασε το δίπλωμα οδήγησης επί τόπου.
Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως είχε βγει έξω με το γιο του και ήπιαν κάποια ποτά για να γιορτάσουν «ένα ευχάριστο γεγονός».

Ο Χριστός με.. τσιγάρο και μπίρα!

Σε σχολικά βιβλία της πρώτης δημοτικού σε ένα ινδικό κρατίδιο ο Χριστός απεικονίζεται να κρατάει μπίρα και τσιγάρο, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Σύμφωνα με πηγές του Βατικανού, δύο εκκλησίες κάηκαν και μέλη της χριστιανικής κοινότητας δέχτηκαν επίθεση στη διάρκεια διαδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην πόλη Μπατάλα της επαρχίας Παντζάμπ, εναντίον της προσβλητικής εικόνας.

Aγριο έγκλημα στις Σέρρες

Νεκρή εντοπίσθηκε μέσα στο σπίτι της, στο Γάζωρο Σερρών, 80χρονη γυναίκα. Η ηλικιωμένη βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα με αίματα στο κεφάλι, δίπλα σε σκαλοπάτι του σπιτιού της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών, Μηνά Γεωργιάδη, πρόκειται αδιαμφισβήτητα για εγκληματική ενέργεια, καθώς η 89χρονη φέρει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Προβλήθηκε στο κρατικό κανάλι ARD ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


ARSCHLOCHeer DEUTSCHE KARTOFFELN!!!!!!

IDIOT IN DER GRIECHISCHE SINNE DAS WORTES!!!!!

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.