Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η χορτοφάγα γατα


Γάτα, η οποία σώθηκε από την ασιτία, δε θέλει να τρώει τίποτα άλλο εκτός από οργανικά τρόφιμα και λαχανικά.
Ο 2χρονος Dante βρέθηκε λίγο πριν χάσει τη ζωή του από ασιτία, από την ιδιοκτήτριά του Becky Page.
Η 21χρονη Becky από το Tasburgh, που βρίσκεται κοντά στο Norwich, είπε: «Προσπάθησε να τον ταΐσω κρέας, ψάρι, οτιδήποτε άλλο αρέσει σε μια γάτα, αλλά σήκωνε τη μύτη του ψηλά. Τη στιγμή που σκέφτηκα ότι τίποτα δε θα λειτουργούσε σωστά, άρχισε να νιαουρίζει μπροστά από ένα πιάτο με λαχανικά που επρόκειτο να πετάξω.

Δώρο Θεού





Υπό αστυνομική επιτήρηση βρίσκεται ένας Βούλγαρος παπάς, ο οποίος καλλιεργούσε κάνναβη ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για… δώρο Θεού!
Ο πάτερ Cyril Papudov έχει συλληφθεί εφτά φορές, αλλά η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ποτέ να τον πιάσει τη στιγμή που καλλιεργεί το χόρτο. Έτσι, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η κάνναβη φύτρωσε μόνη της και ότι πρόκειται για ένα δώρο του Θεού από τη φύση, που καμία σχέση δεν έχει με εκείνον.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές της πόλης Petrich, χρόνια τώρα υπάρχουν υποψίες για το τι συμβαίνει με αυτά τα φυτά.

Ελενα Παρχαρίδου: Γλυκιά και με κορμί... κόλαση!


Η γλυκιά Ελενα έκανε αρκετά χρόνια στίβο, ενόργανη και ποδηλασία - έχτιζε κορμί το κορίτσι και ορίστε το αποτέλεσμα! Εχει ασχοληθεί στο παρελθόν με πολλές δουλειές: service σε καφέ, σε εργοστάσιο αλλά και ως λογίστρια, που είναι εξάλλου και αυτό που έχει σπουδάσει. Πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε σε καλλιστεία, πλην όμως δεν κατόρθωσε να διακριθεί. Δεν την πείραξε καθόλου, αφού στη συνέχεια ασχολήθηκε συστηματικά με το μόντελινγκ και οι δουλειές της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Κινείται συνεχώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά δεν την πειράζει αφού έχει θέσει στόχους τους οποίους θέλει να πραγματοποιήσει το συντομότερο.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.