Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο μ@λ@κ@ς


ορατός: Κοίτα ένα μ@λ@κ@ !
τεφάλ: Ξεκόλλα, ρε μ@λ@κ@ !
σταθερός: Έμεινε μ@λ@κ@ς
αδιόρθωτος: Ε τον μ@λ@κ@
επώνυμος: Έλα ρε μ@λ@κ@
νυχτωμένος: Ξύπνα, μ@λ@κ@ !
χαμένος: Που 'σαι ρε μ@λ@κ@ ;
φευγάτος: Την έκανε ο μ@λ@κ@ς !
βαθμοφόρος: Α, τον αρχιμ@λ@κ@ !
αμφίβολος: Καλά, μ@λ@κ@ς είσαι;
διττός: Και πούστης και μ@λ@κ@ς
ευρεσιτέχνης: μ@λ@κ@ς με πατέντα
εμετικός: Τα ξέρασε όλα ο μ@λ@κ@ς
καλοδεχούμενος: Καλώς το μ@λ@κ@
εξακριβωμένος: Είναι τελικά μ@λ@κ@ς
επιρρεπής: Μη γίνεσαι μ@λ@κ@ς τώρα
εκνευριστικός: Άει γ@μ*σου, ρε μ@λ@κ@ !
ανεκδιήγητος: Μα πόσο μ@λ@κ@ς νά 'σαι !
αργοκίνητος: Άντε ρε μ@λ@κ@, κουνήσου
φαφλατάς: Μιλάμε για πολύ χοντρομ@λ@κ@ !
επαναλαμβανόμενος: Την είπε πάλι ο μ@λ@κ@ς
σωβινιστής: Μ@λ@κ@ς μπορεί να είμαι, πούστης όμως όχι !!
απίστευτος: Τι λες, ρε μ@λ@κ@;
κυριολεκτικός: Το πολύ το τίκι-τάκα κάνει το παιδί μ@λ@κ@
προβλέψιμος: μ@λ@κ@ς είναι, μαλακίες θα κάνει
χορταστικός: Μαλακομπούκωμα
άξιος: Μπράβο, μ@λ@κ@ !


ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕTE ΚΑΤΙ;;;;

Κλείνει η AMD ???


Σοβαρότατες εξελίξεις στον χώρο των επεξεργαστών και κατ’επέκταση σε όλο το κλάδο των υπολογιστών μετά την ανακοίνωση της Intel ότι σκοπεύει να άρει την άδεια χρήσης παραγωγής x86 επεξεργαστών απο την AMD.
Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελία της Intel, η ΑMD παραβιάζει συμφωνία που είχαν συνάψει οι δύο εταιρείες το 2001. Η συμφωνία αυτή ήταν σχετική με τα δικαιώματα παραγωγής και χρήσης του Intel x86 συνόλου εντολών για την κατασκευή επεξεργαστών, απο την AMD.
Πρόσφατα η AMD προχώρησε σε συμφωνία με τις εταιρείες Advanced Technology Investment Company (ATIC) και Mubadala Development. Η συμμαχία αυτή έφερε το απαραίτητο για την επιβίωση της AMD μετρητό στα ταμεία της ενώ σε επιχειρησιακό επίπεδο, οδήγησε στην διάσπαση του τμήματος κατασκευής ολοκληρωμένων κυκλωμάτων της AMD και στη δημιουργία ενός spin-off (http://en.wikipedia.org/wiki/Spin-off) με την ονομασία GlobalFoundries, το οποίο θα κατασκευάζει φυσικά κυκλώματα αποκλειστικά για την μαμά εταιρεία, την AMD
Το πρόβλημα για την AMD προέκυψε όταν η Intel θεώρησε πως η GlobalFoundries δεν είναι θυγατρική της AMD με αποτέλεσμα να μη δικαιούται να χρησιμοποιεί το δικό της set εντολών και να κατασκευάζει κυκλώματα για επεξεργαστές της AMD.
Αν η GlobalFoundries δεν αναγνωριστεί ως θυγατρική της AMD θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την Intel προκειμένου να συνεχίζει να φτιάχνει επεξεργαστές για την AΜD στα εργαστήρια της στην Δρέσδη. Μέχρι να γίνει όμως αυτό η Intel έχει το δικαίωμα να απαιτήσει την διακοπή της παραγωγής της GlobalFoundries, κάτι που σημαίνει πως αυτό μπορεί να αφήσει χωρίς x86 επεξεργαστές την AMD για κάποιους μήνες, αν όχι και χρόνια!

Οι διεκδικήσεις των μοναστηριών του Αγ.Όρους συνεχίζονται

Χθες εκδικάστηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Χαλκιδικής η αναγνωριστική αγωγή της Σιμωνόπετρας κατά του ελληνικού δημοσίου διεκδικώντας πάνω από τη μισή έκταση ενός μετοχίου που απαλλοτριώθηκε από τις αρχές της δεκαετίας του 1930. Πρόκειται για το λεγόμενο «Πετριώτικο Σιθωνίας» ή «Πέτριώτικο Βάβας» του οποίου «άπασα η έκταση» απαλλοτριώθηκε.Στο... Δήμο Τορώνης οι Μονές του Αγίου Όρους συνεχίζουν να διεκδικούν χιλιάδες στρέμματα. Εκτός από τη Μονή Σίμωνος Πέτρα, στην περιοχή της Τριστινίκας του δήμου Τορώνης «ανακάλυψαν» ότι ένα παραλιακό φιλέτο 4.439 στρεμμάτων που μοιράζονταν οι κάτοικοι και το δημόσιο κι όπου είναι κτισμένα εκατοντάδες σπίτια και τουριστικά καταλύματα ανήκει στην Μονή Κουτλουμουσίου.

Email από ypotheto.blogspot mesou greece-salonika.blogspot

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.