Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ....



Φρένο στη δωρεάν διάθεση των τραγουδιών του μέσω των αθηναϊκών εφημερίδων βάζει ο μεγάλος Τρικαλινός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος. Με επιστολή του προς αυτές ζητά να σταματήσουν να χρησιμοποιούν και να διαθέτουν προς το κοινό τα τραγούδια του,
.....................................................
Ο καταξιωμένος ερμηνευτής προειδοποιεί ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί διάθεση τραγουδιών του στο αναγνωστικό κοινό των εφημερίδων, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική συγκατάθεσή του.

bloggosfaira

Πρωτοποριακή κίνηση της Alicia Keys στο Facebook


Η Alicia Keys είναι η πρώτη παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια που αφήνει τους θαυμαστές της να ακούσουν τα νέα της τραγούδια δωρεάν μέσω Facebook.
Όπως αναφέρει το abclocal, το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, αλλά από το πρωί της Δευτέρας, μπορεί ο καθένας δωρεάν να ακούσει τα νέα κομμάτια, αρκεί γίνει μέλος της σελίδας της στο Facebook.

Στον λογαριασμό της μπορεί κανείς να δει μια εφαρμογή που επιτρέπει να ακούσεις τα τραγούδια, αλλά όχι να τα κατεβάσεις.
Η Alicia Keys είναι η πρώτη τραγουδίστρια που παρουσιάζει ολόκληρο νέο άλμπουμ στο Facebook, πριν την επίσημη κυκλοφορία. Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μετρά περίπου 350 εκατομμύρια χρήστες και η ίδια η Keys έχει στην σελίδα της 1,3 εκατομμύρια μέλη.
H oμολογουμένως έξυπνη αυτή κίνηση, προσφέρει προβολή στη νέα δουλειά γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος. Αναλυτές της μουσικής βιομηχανίας εκτιμούν, ότι πολλοί θα ακούσουν τα τραγούδια και θα θελήσουν είτε να αγοράσουν κάποιο cd, είτε να τα κατεβάσουν για το iPod.
Η πρωτοβουλία της τραγουδίστριας προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών συναδέλφων της, που φαίνεται να γοητεύονται από την ιδέα. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποια μεγάλα ονόματα της μουσικής ετοιμάζονται να βαδίσουν στα χνάρια της Alicia Keys.
assoss
http://thenewsbus.blogspot.com/

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.