Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η General Motors θα απολύσει 1.600 υπαλλήλους της στις ΗΠΑ εντός της εβδομάδας.


Η General Motors θα προχωρήσει σε περίπου 1.600 απολύσεις στις ΗΠΑ εντός της εβδομάδας στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ανταποκριθεί στη..

.. διορία της 1ης Ιουνίου, που της έχει τεθεί για αναδιάρθρωση με βάση το κυβερνητικό σχέδιο, ανακοίνωσε σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία.


http://troktiko.blogspot.com

Το θρίλερ Παυλίδης




http://trelokouneli.blogspot.com

Κινητό που διπλώνει σάν πορτοφόλι…το Kyocera EOS Phone Concept


Η Kyocera δέν είναι από τις εταιρείες μεγαθήρια στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Όμως με το Kyocera EOS Phone Concept σίγουρα έκανε την διαφορά.

Το Kyocera EOS Phone Concept είναι ένα κινητό τηλέφωνο που μπορείτε απλά να το διπλώσετε όπως το πορτοφόλι σας και να το βάλετε στην τσέπη σας χωρίς να φοβάστε ότι θα σπάσει!!



Σίγουρα είναι από τα πιό όμορφα και πιο gadget τηλέφωνα που έχουν ανακοινωθεί τον τελευταίο καιρό και ενσωματώνει απίστευτη τεχνολογία …

Το κινητό αυτό χάρη στην ελαστική του οθόνη μπορεί να διπλώσει χωρίς να σπάσει!! χάρη στο απίστευτα flexible OLED display!!!


Φορτίζει αυτόματα μέσω του kinetic μηχανισμού που διαθέτει( όπως τα kinetic ρολόγια)


Απλά το μόνο που περιμένουμε είναι η ανακοινωση της επίσημης κυκλοφορίας του….και φυσικά την τιμή του..

Πάντως σίγουρα είναι απίστευτα εντυπωσιακό…


http://i-know.gr

Φουλ του (ξανθού) άσσου...



Η Βίκυ Καγιά κάνει τον πρώτο της καφέ την Τρίτη του Πάσχα, 21 Απριλίου. Μέρα που βρήκε (επέτειος της χούντας του Παπαδόπουλου) ! Ο ΑΝΤ-1 βάζει όλα τα μεγάλα μέσα. Βγάζει δίπλα της μια επίσης εντυπωσιακή ξανθιά, τη Σμαράγδα Καρύδη. Κι όχι μόνο αυτό. Μισή ώρα πριν...

βγει η εκπομπή στον αέρα, στις 9.30 το πρωί, η Καγιά θα βγει ζωντανά στην εκπομπή του Παπαδάκη για να διαφημίσει το προϊόν και να χτυπήσει κάνα ξέμπαρκο τηλεθεατόπουλο (που λέει και η Πάνια) .

Η προετοιμασία είναι μεγάλη και σωστή θα λέγαμε, αλλά το θέμα είναι αν η Καγιά έχει τις δυνατότητες να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στη βασίλισσα Ελένη. Λίγο χλωμό μοιάζει...


http://nonews-news.blogspot.com/

Μέχρι και στην Νικολούλη πήγε η μητέρα της Σούλας χωρίς να ξέρει ότι η κόρη της ...εξαφανίστηκε με τον Ριτζάι!



Η τρέλα πάει στα βουνά! Η οικογένεια της γνωστής...Σούλας του Ριτζάι που καταζητείται την είχε κοπανήσει από το σπίτι της, εγκαταλείποντας τα τύπο της παιδιά, ηλικίας 17 και 12 ετών στο Περιστέρι! Μάλιστα η μητέρα της όταν έλαβε το τηλεφώνημα από τα παιδιά ότι η μητέρα τους έφυγε και δεν ξαναγύρισε, πήγε στην Αγγελική Νικολούλη με φωτογραφία της για να...

την βρει αφού φοβήθηκε τα χειρότερα. Ήθελε απλά να βάλει την φωτο της μήπως κάποιος την αναγνωρίσει. Δεν ήξερε τίποτα η γυναίκα και μάλιστα πήγε και στο Α.Τ. για να δηλώσει την εξαφάνιση της.
Και η 37χρονη εγκατέλειψε τα παιδιά από τον γάμο που είχε με τον χωρισμένο σύζυγο και σηκώθηκε και έφυγε; Μόνο γιαυτό θέλει ισόβια. Μέσα και μην ξαναβγει. Στο μπουντρούμι και αυτή.
http://troktiko.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.