Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο μετρό ημίγυμνοι σα να μη συμβαίνει τίποτα

Εκατοντάδες νεοϋορκέζοι μετακινήθηκαν με το μετρό της πόλης τους φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.
Την Κυριακή (10/1) όσοι θέλησαν να συμμετάσχουν στην ένατη ετήσια Διαδρομή στον Υπόγειο Χωρίς Ρούχα επιβιβάστηκαν στα βαγόνια του μετρό φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.

Η Ashley Greene γυμνή “φορώντας” μόνο body painting


Η Ashley Greene, η οποία έγινε γνωστή από την ταινία “Twilight, τα έβγαλε όλα στη φόρα και πόζαρε ολόγυμνη καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με body painting, για τις ανάγκες μιας διαφημιστικής καμπάνιας αναψυκτικού.

Την 22χρονη ηθοποιό, σε αυτή τη διαφήμιση, θα μπορούσε να την αποκαλέσει κανείς, το κορίτσι γοργόνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΗ 1/2007




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΗ 1/2007


Οριστικοί Πίνακες Προσληπτέων διαφόρων ειδικοτήτων της Προκήρυξης 1/2007

Γελαστε με δημοσιογραφους απο την Αμερικη!


ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΤΥΧΙΑ!!!!! ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΛΑ.....

Ζώης: Η κυβέρνηση απέκρυψε τα κρίσιμα στοιχεία


Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ., κ. Χρήστος Ζώης, δήλωσε μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου: «Μετά από 100 ημέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ,περιμέναμε η Κυβέρνηση να βάλει απόψε τον πήχυ ψηλά. Γιατί η διοικητική μεταρρύθμιση σημαία της Ν.Δ., είναι απολύτως αναγκαία για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Είδαμε αντίθετα, μία έκθεση ιδεών με δηλώσεις προθέσεων και τεχνάσματα επικοινωνιακά.

Θύμα τροχαίου αρκουδάκι στα Τρίκαλα


Ένα αρσενικό αρκουδάκι που προσπαθούσε να διασχίσει τον οδικό άξονα Πύλης-Ελάτης σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το νεαρό αρσενικό ζώο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου από περιπατητή δίπλα στο δρόμο και σφηνωμένο στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Το τροχαίο με θύμα την αρκούδα συνέβη στην εθνική οδό κοντά στην διασταύρωση με το Κοτρώνι.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΟΚΙΑ-ΑPPLE


Στα δικαστήρια βρίσκεται η κορυφαία εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων Nokia με την Apple, καθώς η πρώτη κατηγορεί τη δεύτερη για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην αγορά των smartphone.

Η Nokia υποστήριξε στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Apple ότι η εταιρεία έκλεψε στην ουσία εφτά ευρεσιτεχνίες της, κατηγορώντας την ότι λάνσαρε τις πατέντες στην αγορά, χωρίς προηγουμένως να ζητήσει ή πληρώσει για τα πνευματικά δικαιώματα.

Διαγραφή 5.000 μελών από ιστοσελίδα γνωριμιών λόγω περιττών κιλών!



Η ιστοσελίδα γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης BeautifulPeople.com διέγραψε 5.000 μέλη, καθώς έλαβε παράπονα από άλλους χρήστες πως είχαν παχύνει! Όπως όλα δείχνουν δεν ισχύει το αρχίζω δίαιτα από Δευτέρα… πήρες επιπλέον κιλά στις διακοπές των Χριστουγέννων και ανέβασες και τεκμήρια; Διαγραφή!

Έκρυβε τον ανήλικο συνεργάτη του στη βαλίτσα


Οταν ο 26χρονος Han Song πήγε προς την τουαλέτα με μια άδεια βαλίτσα οι υπόλοιποι που είχαν πάει μαζι του ταξίδι απόρησαν.
Οταν... βγήκε όμως την βαλίτσα αυτή την έσερνε, ήταν εμφανώς γεμάτη. Τότε κατάλαβαν οτι κάτι δεν πάει καλά.
Ο 26χρονος είχε στη βαλίτσα του... κλεμμένα πράγματα (απο τις βαλίτσες των άλλων) αλλά και τον 12χρονο συνεργό του!.ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΑΛΛΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

ksipnistere.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.