Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μας έπαιξε το STAR CHANNEL..


Μας έπαιξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL για το θέμα που έχει προκαλέσει σάλο.......

.... σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα του Ψινάκη με το συνδιασμό του ΛΑ.ΟΣ ... Ευχαριστούμε φυσικά το κανάλι!!

http://trelokouneli.blogspot.com/

Απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια



Εννέα άτομα από την Βόρειο Ήπειρο ορκίστηκαν σήμερα και πολιτογραφήθηκαν ως Έλληνες πολίτες. Η διαδικασία της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη.

Είναι μια διαδικασία που έχει ακολουθηθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν και σύμφωνα με το νομάρχη αυτό τους βοηθά να εντάσσονται ομαλά στην κοινωνία.
Σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Σήμερα προχωρήσαμε στην ορκωμοσία και θα ακολουθήσει η πολιτογράφηση δέκα αλλοδαπών που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια και πιστεύουμε ότι αυτή η τακτική και η πρακτική κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Άνθρωποι που επί χρόνια μένουν στην Ελλάδα, δημιουργούν στην Ελλάδα και έχουν ενσωματωθεί στην ελληνική κοινωνία, πρέπει να έχουν όλα τα δικαιώματα και όλες τις υποχρεώσεις του Έλληνα πολίτη και από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν όσο περισσότεροι αλλοδαποί μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία και αισθάνονται έλληνες, να αποκτήσουν την ελληνική υπηκοότητα γιατί έτσι επιβάλλει και ο πολιτισμός μας και το συμφέρον του τόπου».

BLOG :Ν.Δ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ Κ, Βλαχογιαννη;;;;;;

Λάρισα: Επιχείρηση Διάσωσης στον Όλυμπο αλλά υπέκυψε ο 22χρονος Βρετανός ορειβάτης


Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση ενός 22άχρονου Βρετανού αναρριχητή ονόματι Michael Stephen Wright στήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Όλυμπο.

Στις 7.30 το βράδυ, ο νεαρός Βρετανός προσπαθώντας να αναρριχηθεί με τον Έλληνα φίλο του σε ορθοπλαγιά του Ολύμπου στη θέση «Ζηλνιά», έκανε πτώση ξηλώνοντας τις ασφάλειες, τις οποίες είχε τοποθετήσει προκειμένου να τον συγκρατήσει το σχοινί που ήταν δεμένος, αυξάνοντας έτσι το μήκος της πτώσης του που άγγιξε τα 15 μέτρα χτυπώντας με ταχύτητα πάνω στο βράχο. Αποτέλεσμα ήταν ο αναρριχητής να μείνει κρεμασμένος στην ορθοπλαγιά με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία με τον σχοινοσύντροφό του ανήμπορο να τον βοηθήσει.
τά από τηλεφώνημα του φίλου του στις αρχές οργανώθηκε επιχείρηση για τη διάσωση του αναρριχητή από μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του ΕΟΣ Λιτοχώρου, της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και άλλων ορειβατών.

Στις 9.30 το βράδυ, τα πρώτα μέλη των ομάδων διάσωσης προσέγγισαν τον αναρριχητή και ξεκίνησαν διαδικασία για τη διάσωσή του. Αρχικά, ο αναρριχητής απεγκλωβίστηκε από την ορθοπλαγιά και τοποθετήθηκε σε ειδικό φορείο και στη συνέχεια , με την υποστήριξη οξυγόνου και ορού, ξεκίνησε η διαδικασία για τη μεταφορά του από δύσβατο μονοπάτι μέσα σε πυκνό σκοτάδι, παράγοντες που δυσχέραιναν την προσπάθεια.

Όσο ο χρόνος κυλούσε η κατάσταση του τραυματία επιδεινωνόταν σημαντικά και στις 2.50 τα ξημερώματα της Παρασκευής αποφασίστηκε να διασωληνωθεί επί τόπου ως έσχατη προσπάθεια διατήρησής του στη ζωή.

Τελικά στις 3.10 ο τραυματίας κατέληξε και η σωρός του παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 4.20 τα ξημερώματα προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κατερίνης.
Λόγω της νύχτας η συνδρομή ελικοπτέρου στην επιχείρηση ήταν αδύνατη.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009





Μπαλάκι του πινκ πονκ έγινε η Ελλάδα σε χέρια ατζαμήδων !!
http://egoetsitovlepo-egoetsitovlepo.blogspot.com/

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.