ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

KEBAP παιδιού??????!!!!!


HÜHNER KEBAP (Κοτόπουλο) το καταλαβαίνω

KINDER KEBAP (παιδιού)??????!!!!!


προφανώς το παρών μαγαζί θέλει να πληροφορήσει

Παιδική μερίδα Κεμπάπ κοτόπουλου 1.10 €

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι Έλληνας

Νέα διανομή Ubuntu


Η Canonical ανακοίνωσε την νέα έκδοση του ubuntu 9.04 με το κωδικό όνομα Jaunty Jackalope στις 23/4/09. Υπάρχουν οι εκδόσεις για προσωπικό υπολογιστή (desktop) καθώς και η έκδοση “netbook remix” κατάλληλη για netbooks.

Το ubuntu αποτελεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα κατάλληλο για προσωπικό υπολογιστή ή λαπτοπ. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διανομές του λειτουργικού συστήματος linux εφοδιασμένο με 3D γραφικό περιβάλλον (Compiz Fusion). Το μεγάλο όφελος είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη ο οποίος μπορεί να μην διαθέτει και το τελευταίας τεχνολογίας προσωπικό υπολογιστή να περιορίσει τα τρισδιάστατα γραφικά μη μειώνοντας τη λειτουργικότητα του υπολογιστή του. Με αυτό τον τρόπο το ubuntu είναι κατάλληλο τόσο για τελευταίας τεχνολογίας PCs όσο και για αυτά έχουν ξεπεράσει θεωρηθεί ξεπερασμένα.
Το μόνιμο και προς το παρόν αξεπέραστο περιορισμό σε σύγκριση με τα λειτουργικά της Microsoft, είναι το λογισμικό που υπάρχει. Οι περισσότερες εφαρμογές που φτιάχνονται να λειτουργούν σε Windows, δεν φτιάχνονται να λειτουργούν και σε Linux. Παρόλα αυτά υπάρχουν παρόμοιες και το κυριότερο δωρεάν εφαρμογές που προσφέρουν το χρήστη την ίδια λειτουργικότητα.


Πηγή:http://www.geek.com/

Η οικονομική κρίση χτυπάει και τους σταρ


Ο Πολ Μακάρτνεϊ, ο Ελτον Τζον και ο Μικ Τζάγκερ έχουν κάθε λόγο να γκρινιάζουν για την παγκόσμια οικονομική κρίση αφού είδαν τις περιουσίες τους να μειώνονται τη χρονιά αυτή.

Σύμφωνα με ετήσια έρευνα της εφημερίδας "Sunday Times", οι διάσημοι καλλιτέχνες έχασαν πολλά χρήματα από τις καταθέσεις, τις μετοχές και τις επενδύσεις τους. Όχι βέβαια ότι θα μείνουν στην ψάθα...

Η προσωπική περιουσία του Ελτον Τζον μειώθηκε κατά 1/4 στα 175 εκατομμύρια στερλίνες, του Πολ Μακάρτνεϊ κατά 12% και του Μικ Τζάγκερ κατά 16%.


Πρώτο στον κατάλογο των πλουσιότερων της βρετανικής μουσικής σκηνής είναι ένα λιγότερο γνωστό όνομα: Κλάιβ Κάλντερ ο ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Zomba με τραγουδιστές όπως η Μπρίτνεϊ Σπιρς. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εφημερίδας η περιουσία του αγγίζει τα 1,3 δισεκατομμύρια στερλίνες και δεν μειώθηκε τη χρονιά αυτή ούτε ελάχιστα.

Εκείνη που αύξησε την περιουσία της (κατά 29%) αυτή τη χρονιά είναι η Τζούντι Κρέιμερ παραγωγός του μιούζικαλ "Mamma Mia!"

Αντίθετα, ήταν μια πολύ κακή χρονιά για την τραγουδίστρια Εϊμι Γουαινχάουζ που η περιουσία της μειώθηκε σχεδόν κατά 50%, αφού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις δισκογραφικές της υποχρεώσεις.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.