ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

O KΑΘΗΓΗΤΗΣ HAWKING ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


I-DIADROMI
Οκαθηγητής Hawking, ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στον κόσμο και από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες, σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN, εκτίμησε ότι η ανθρωπότητα δεν πρέπει να περιοριστεί στο να βλέπει το μέλλον της στον πλανήτη Γη, αλλά να εξερευνήσει το διάστημα καθώς εκεί θα βρει το μελλοντικό της σπίτι.
Αν και η όλη του στάση - ο τρόπος που αντιμετώπισε την αναπηρία του, η ενεργητικότητά του - δείχνουν έναν άνθρωπο που δεν του λείπει η δύναμη και η αισιοδοξία, οι προβλέψεις του για το μέλλον μας στη Γη, δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες.
Στη συνέντευξη που έδωσε, σημείωσε ότι δίνει προθεσμία στην επιβίωση της ανθρωπότητας στη Γη, όχι για πολλές ακόμη εκατονταετίες. Συγκεκριμένα, είπε ότι "αν οι άνθρωποι μπορέσουν να επιβιώσουν στη γη για τα επόμενα 200

Οι χάκερς "χτύπησαν" τον hotmail


I-DIADROMI
 Αν αστάτωση προκάλεσαν «τα κακά παιδιά του διαδικτύου» στην εταιρεία λογισμικού Microsoft, αλλά και σε χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, χάκερς κατάφεραν να «σπάσουν» κωδικούς χρηστών του Hotmail και έβγαλαν τα άπλυτα τους στην φόρα, δημοσιοποιώντας τα... προσωπικά τους μηνύματα σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
Η εταρεία ανακοίνωσε ότι απέκλεισε την πρόσβαση σε χιλιάδες λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, προκειμένου να προστατεύσει τους χρήστες, αλλά παρέλειψε αν ενημέρωσε όλους αυτούς που...«την πάτησαν» ή αν πρέπει από μόνοι τους οι χρήστες να ψάχνουν στις διάφορες ιστοσελίδες την αλληλογραφία τους.
«Πληροφορηθήκαμε ότι ορισμένοι κωδικοί πελατών του Windows Live
Hotmail υποκλάπησαν με τη μέθοδο του «ηλεκτρονικού ψαρέματος» (phishing) και δημοσιοποιήθηκαν σε μια ιστοσελίδα»

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.