Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΚΑΣ;

ΙΚΑ οδός ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
Η γραφειοκρατία στο έπακρον!!!
Έκοψαν το επίδομα παραπληγίας γιαγιάς 93 ετών και ζητήθηκε να αποδείξουν ότι πράγματι ΔΕΝ μπορεί να περπατήσει και πράγματι ότι έχει σπάσει και τούς δύο γοφούς με αποτέλεσμα να είναι κατάκοιτη εδώ και 6 χρόνια, και να ξαναπεράσει από επιτροπή...

ΟΧΙ καλέ είναι καλά και θα πάει σχολείο την άλλη εβδομάδα
IKA BOΛOY
΄Ενας συμπολίτης μας με σκλήρυνση κατά πλάκας βγήκε από το νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύθηκε για θεραπεία της νόσου του, στις 27/9/9. Με φαρμακευτική συνταγή για να συνεχίσει και κατ΄οίκον.
Έπρεπε όμως να πάει στο ΙΚΑ Βόλου για να πάρει ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΓΚΡΙΣΗ παρόλο που το νοσοκομείο Λάρισας είναι κρατικό (ίδιος φορέας- ίδια υπηρεσία) για να μπορέσει επιτέλους να πάρει τα φάρμακά του .
Η συνταγή έπρεπε να βγει σε 5 φωτο-αντίγραφα, να επικυρωθεί και ο αρχίατρος να βάλει μία υπογραφή. Ο γιατρός όμως δεν μπορούσε να βάλει την ριμάδα την υπογραφή του αλλά είπε στον ασθενή να ξαναπάει σε 3 ημέρες...
Σίγουρα ο αρχίατρος φοβόταν ότι θα γίνει καλά ο ασθενής με την ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ και μπορεί να εκτίθετο στην υπηρεσία του και στην επιτροπή παραπληγίας...
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ
ΈΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΦΙΛΟΤΙΜΟ
I-DIADROMI

Ένας "γίγαντας" δεν ήταν αρκετός...





http://trelokouneli.blogspot.com/

ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ

Οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν να φροντίζουν τα πρόωρα νεογνά σε θερμοκοιτίδες, όπως προκύπτει από περιγραφές αρχαίων συγγραφέων, ενώ χαρακτηριστική είναι η αναφορά στο θεό Διόνυσο, ο οποίος "αναστήθηκε" σε θερμοκοιτίδα!.
Όταν γεννήθηκε ο μικρός θεός, ήταν πρόωρο οκταμηνίτικο λιποβαρές νεογνό που χρειαζόταν ιδιαίτερες φροντίδες και θερμοκοιτίδα, που βρέθηκε αμέσως, ίσως όχι με τη μορφή που την ξέρουμε σήμερα, αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο Ερμής, ο πρώτος μεταφορέας νεογνών, μετέφερε το μικρό Διόνυσο στο όρος Νύσα, όπου τον παρέδωσε στις Υάδες, οι οποίες τον τοποθέτησαν σε σπηλιά, που είχε όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια θερμοκοιτίδα, όπως φίλτρο για τον αέρα, ένα είδος διπλού τοιχώματος και προστασία του μικρού θεού από τα ρεύματα αέρα με κάλυψη από πυκνόφυλλο κισσό, εξασφαλίζοντας τη συντήρηση ενός θερμικά ουδέτερου περιβάλλοντος.
Σε αυτή τη θερμοκοιτίδα, έμεινε ο μικρός θεός ως ότου αποκτήσει το κανονικό του βάρος και μεγαλώσει.


Όπως φαίνεται, οι αρχαίοι ΄Ελληνες είχαν εξαιρετικές γνώσεις σχετικά με τη φροντίδα των πρόωρων νεογνών σε περιβάλλον θερμοκοιτίδας. Τα παραπάνω αναφέρθηκαν στο 150 Πανελλήνιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής, το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη από γιατρούς του Περιφερειακού Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών 'Αγιος Σάββας", σε συνεργασία με ιδιώτες συναδέλφους τους από τα Χανιά.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, παρουσιάζεται και η μέτρηση του τραχήλου που "βλέπει" τον πρόωρο τοκετό. Μαθαίνοντας τα εκατοστά του τραχήλου τους οι έγκυοι μπορούν πλέον να γνωρίζουν αν θα γεννήσουν πρόωρα." Η μέτρηση του τραχήλου της μήτρας κατά την 22α εβδομάδα της κύησης δίνει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες, καθώς ανακαλύπτουμε το 70% των γυναικών που θα γεννήσουν πρόωρα. ΄Οσο πιο μικρός είναι ο τράχηλος της γυναίκας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να γεννήσει πρόωρα" επισήμανε ο επίκουρος καθηγητής Μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής κ. Απ. Αθανασιάδης.ΗΓΗ

TV NEA



Καλό φθινόπωρο να έχουμε, αλλά σας χρωστάω τα βραβεία της περσινής σεζόν (τον Δεκέμβρη τα ετοιμάζω) αλλά για το καλοκαίρι του 2009, να δούμε τι είδαμε, τι ακούσαμε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΤΥΣΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΟΥ

Τζούλια Αλεξανδράτου, λίγο μπύρα, λίγο θάλασσα και το αγόρι της, το Star δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει την star Τζούλια στις παραλίες της Μυκόνου με το μπικίνι μαγιό της και τα ray ban γυαλιά της. Επίσης μας απασχόλησε όλο το καλοκαίρι εαν είναι ακόμα με τον Μισέλ ή κάνει παρέα με το σκυλάκι της.
ΒΡΑΒΕΙΟ QUIZ
Τα τηλεοπτικά προγράμματα κάλυπταν την Σοφία την Ξαπλωτή, η οποία δεν ήταν πασίγνωστη tv περσόνα όπως έλεγαν μερικοί μερικοί, αλλά τσουλί β' διαλογής από το Showbiz News, μας τα πρήζετε εσείς τα ΜΜΕ με τα καλυμμένα στοιχεία που δεν θέλετε να τα βγάλετε στο φως της δημοσιότητας.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ (ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΜΜΕ?)
Στο Star, για πολύ καιρό, το Star εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο του δημοφιλή pop star Michael Jackson, και το δελτίο κέρδιζε τις τηλεθεάσεις, έβγαλαν όλα στην φόρα. Το ίδιο είχε γίνει και με τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου που εκμεταλλεύτηκε το θέμα αυτό για να κερδίσει ποσοστά το κανάλι.
ΒΡΑΒΕΙΟ Miss ΕΞΩΦΥΛΛΟ 2009
Ποιά άλλη το παίρνει, η Ελένη Μενεγάκη, κάθε Τετάρτη που πήγαινε η κυρά Κούλα μέχρι το περίπτερο αγόραζε το Hello και το OK! και έβλεπε εξώφυλλο την Ελένη και έλεγε "πάλι η Ελένη, τόσες άλλες δεν υπάρχουν, να δούμε τι μαγιό φοράει η Σκορδά ή η Βάσια Λόη", βλέπαμε την εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια με μαγιό μπικίνι σε διάφορες αποχρώσεις και με τα παιδιά της και τον σύζυγο της.
ΒΡΑΒΕΙΟ REST IN PEACE
Για τον Πρωινό Καφέ, 20 χρόνια το βλέπαμε στον ΑΝΤ1, και τον Ιούλιο μαθαίνουμε ότι εκτός Καφέ η Καγιά και μετά ακούγαμε ότι η Μανωλίδου θα πάει στον Καφέ, πάνω που ετοίμαζε το Versace συνολάκι, πάνω που έβαζε μακιγιάζ Chanel, μαθαίνει από την Ντέπυ Γκολεμά ότι δεν υπάρχει Καφές και ο καφές espresso που έπινε έπεσε από τα χέρια της, rest in peace λοιπόν για τον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1
ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ
Απονέμεται στην Ευγενία Μανωλίδου, τον Ιούνιο της έκοψαν την Στιγμή Της Αλήθειας, η Βίκυ της έκανε πρόταση για τον Καφέ ζωντανά , αλλά εκείνη προτιμούσε ολομόναχη να λέει ΚΑΛΗΜΕΡΑ στους τηλεθεατές, αλλά πριν τα ετοιμάσει όλα παντρεύτηκε τον Μπουμπούκο Άδωνη Γεωργιάδη και στην εκκλησία ο κόσμος λες και θύμιζε τον γάμο της Μενεγάκη, μετά λέγαμε από στόμα σε στόμα, διαβάζαμε από τα περιοδικά ότι πάει για τον Καφέ, αλλά άνθρακας ο θησαυρός, και της έκαναν και πρόταση για reality show αλλά εκείνη δεν ξέρουμε τι θα κάνει.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ
ΕΕΕΕ όλο το καλοκαίρι με το laptop στο χέρι βλέπαμε, ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες του Γρηγόρη;, τελικά ο Νίκος και η Τατιάνα θα μείνουν στον ΑΝΤ1;, ποιος θα πάρει τον Πρωινό του ΑΝΤ1; , που θα πάει ο Φώτης και η Μαρία; λέγαμε όλο τον Ιούλιο, τελικά τα περισσότερα αινίγματα λύθηκαν μέρα με την μέρα.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά το δίνουμε το βραβείο, εεε όταν έλειπε η Φαίη , τα περιοδικά με την Σκορδά τα έβαλαν, πότε θα παντρευτεί το κορίτσι τον Γιώργο; Tι θα κάνουν στην TV? κι άλλες απορίες μας άφησαν τα περιοδικά το καλοκαίρι.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ
Για το ζεύγος Αϊβάζη-Κορινθίου μιλάω βεβαίως βεβαίως , για την βάφτιση της Επιστήμης, για τον γάμο των παιδιών, για τα τηλεοπτικά τους κι όχι μόνο σχέδια, μας απασχόλησαν τις καλοκαιρινές μέρες για το τι θα κάνει το ζευγάρι.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ SECURITΑΔΕΣ
Το καλοκαίρι παντρεύτηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama, δεν είδαμε τον γάμο αφού οι σωματοφύλακες εμπόδισαν τα πάντα, όλοι λέγαμε για αυτό το θέμα εκείνες τις μέρες.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ

Από τότε που η Σάσα Μπάστα τα έφτιαξε με τον Θοδωρή Λανταβό μας έσπαγαν τα νεύρα, αρραβωνιάστηκαν, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν, μπήκε άλλη, α! επίσης η Σάσα μας έκανε πλαστική στην μύτη και η μυτούλα τέλεια κορίτσια.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Απονέμεται στην Μαρία Σολωμού, μιλώντας σε κυπριακό περιοδικό παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πολλά one night stand, ότι έχει πάρει drugs και ότι είχε πιεί μέχρι θανάτου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Μιλάμε για το One Night Stand του Αντώνη Κανάκη με την Κατερίνα Παπουτσάκη σε παραλία της Χαλκιδικής, την τρίχα την έκαναν τριχιά τα περιοδικά, μια ξεπέτα έκαναν τα παιδιά και εσείς τους βγάλατε ζευγάρι.
ΒΡΑΒΕΙΟ FRIENDS

Στον Αντώνη Ρέμο και στον Νίκο Βέρτη το δίνουμε, μαζί όλο το καλοκαίρι.
Περιπέτειες έζησαν, μαλώσαν για μια γυναίκα, πέρασαν μαζί τις διακοπές.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Η συναυλία με τα παρατράγουδα του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο είναι το πρώτο βραβείο που δίνουμε, και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Σύρο λόγω καιρικών συνθηκών και απογοήτευσης.
ΒΡΑΒΕΙΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Δίνεται στην Δέσποινα Βανδή και στην Άννα Βίσση που βρέθηκαν στα παρασκήνια του Mad Video Music Awards 2009, και οι 2 επίσης είπαν μόνες τους κι από 1 τραγούδι.
Αυτά τα βραβεία για το φετινό καλοκαίρι που μας πέρασε δώσαμε, άντε και του χρόνου, φίλοι μου!!!
πηγή


ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.