Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η τρομοκρατία στην Ελλάδα (terrorism in Greece).

Η τρομοκρατία στην Ελλάδα (terrorism in Greece), αν και δεν υπάρχει διεθνώς συμφωνημένος ορισμός, γενικά αποτελεί τη “συστηματική” χρήση ή την απειλή χρήσης βίας,ή άσκηση πίεσης κυρίως από τις εκάστοτε κυβερνήσεις (βλέπε κυρίως ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ, καθώς επίσης Κ.Κ.Ε, ΛΑ.Ο.Σ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α, κλπ)

Μια σαμπάνια από… ατόφιο χρυσάφι!

Πόσα χρήματα θα δίνατε για να απολαύσετε μια σαμπάνια της γνωστής εταιρείας Dom Perignon; Όλοι γνωρίζουμε πως η κατανάλωση τέτοιων ποτών είναι ιδιαίτερα ακριβή συνήθεια αλλά το ποσό των 39.000 ευρώ που έδωσε ένας Ρώσος δισεκατομμυριούχος ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Το μπουκάλι πωλήθηκε μάλιστα σε ξενοδοχείο της Αγγλίας και ο Ρώσος άφησε πουρμπουάρ 12.000 ευρώ στους σερβιτόρους!

300.000δολ πρόστιμο από βιβλιοθήκη γιατί άργησε 221 χρόνια να επιστρέψει βιβλία!

Κι αν η απορία σας είναι ποιος…. Μιλάμε για τον πρώτο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Ουάσιγκτον!!!
Συγκεκριμένα, οι βιβλιοθηκάριοι της παλαιότερης βιβλιοθήκης της Νέας Υόρκης ανακάλυψαν έναν «πελάτη» με καθυστέρηση επιστροφής βιβλίου 221 χρόνια, τον Ουάσιγκτον.

Ομοφυλόφιλοι εναντίον έλληνα υπουργού

Ομογενής υπουργός κατηγορήθηκε ότι προωθεί ακόμα και την δολοφονία ομοφυλόφιλων επειδή ζήτησε να μην κάνουν δημόσια έρωτα κάποιοι σε χώρο όπου συχνάζουν και παιδιά.

Παράξενα πλάσματα βρέθηκαν στην Ρωσία...

Αυτά τα παράξενα πλάσματα βρεθήκαν σε ένα εγκατελλημένο λάκο συντριβανιού στη πόλη Chelyabinsk της Ρωσίας.

Ατάκες γάμου που έγραψαν ιστορία


Γνωριμία
«Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια. Μετά γνωριστήκαμε…» Χαραγμένο στο μνημείο του Άγνωστου Συζύγου.

Απιστία
«Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει» Σάσα Γκιστρί, Γάλλος ηθοποιός που είπε επίσης ότι «η γυναίκα που το σκάει με τον εραστή της δεν εγκαταλείπει τον άνδρα της, τον απαλλάσσει από μια άπιστη σύζυγο.»

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.