Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η Κίνα απειλεί τις ΗΠΑ με …hacking!

Μια μέρα του 2008, πράκτορες του FBI κα του Secret Service, επισκέφθηκαν την εκλογική ομάδα του Ομπάμα, για να τους ενημερώσουν πως οι ηλεκτρονικοί τους υπολογιστές είχαν γίνει στόχοι χάκερς. Το ίδιο είχε συμβεί και στους Η/Υ της ομάδας του McCain. Και στις δυο περιπτώσεις, τα ηλεκτρονικά ίχνη οδηγούσαν στη Κίνα. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιον στενό συνεργάτη του McCain, Κινέζοι αξιωματούχοι του ανέφεραν κάποιες απόρρητες πληροφορίες, οι οποίες όμως είχαν

One night stand

Ενοχές, τύψεις, ακόμη και κατάθλιψη είναι μερικά μόνο από τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνουν οι περισσότερες γυναίκες έπειτα από μια τυχαία σεξουαλική επαφή "μιας νύχτας".

Στον αντίποδα, επιβεβαίωση, αίσθηση αυτοπεποίθησης και ευεξία είναι τα συναισθήματα των περισσότερων αντρών έπειτα από κάποιο one night stand, σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρετανικής μελέτης που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Human Nature.
Η έρευνα βασίστηκε στις απαντήσεις που έδωσαν 1.700 άτομα τα οποία είχαν την εμπειρία μιας ερωτικής επαφής.
Περίπου οι μισές γυναίκες εξ αυτών που απάντησαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση δήλωσαν ότι η ευκαιριακή σεξουαλική επαφή ήταν τελικά κακή ιδέα.
Αντίθετα, τέσσερις στους πέντε άντρες δήλωσαν ότι ήταν ικανοποιημένοι από το ευκαιριακό σεξ.
Ενώ οι άντρες ανέφεραν ότι αισθάνονταν περισσότερο ευχαριστημένοι, σεξουαλικά ικανοποιημένοι και με αυτοπεποίθηση μετά το ευκαιριακό σεξ, οι γυναίκες ανέφεραν ότι

Απαγχονισμένος βρέθηκε αντιπρόσωπος της MAZDA ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ


Απαγχονισμένος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο γνωστός τρικαλινός επιχειρηματίας Κώστας Δρόσος, στο υπόγειο της αντιπροσωπείας της MAZDA την οποία διατηρούσε επί σειρά ετών στην περιφερειακή οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων.

Η είδηση προκαλεί σοκ στον τοπική κοινωνία μιας και ο εκλιπών ήταν από τους πλέον γνωστούς και «παραδοσιακούς» αντιπροσώπους αυτοκινήτων της πόλης. Από την Α.Δ. Τρικάλων διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Προσοχή στην ερμηνεία του ΚΟΚ

κλικ στην φωτογραφία

Hλεκτρονικός διανομέας... αγιασμού!

Ένας Ιταλός εφευρέτης, ο Λουτσιάνο Μαραμπέζε, επινόησε τον τρόπο να κρατήσει ζωντανές τις παραδόσεις για τους πιστούς χωρίς το φόβο της μόλυνσης με τον ιό Η1Ν1 της νέας γρίπης: κατασκεύασε έναν ηλεκτρονικό διανομέα αγιασμού! Είναι κατασκευασμένος από........ τερακότα και λειτουργεί σαν ένας αυτόματος διανεμητής υγροσάπουνου. Τοποθετείται στις εκκλησίες, όπου πλέον ο πιστός θα καλείται να τοποθετεί το χέρι του κάτω από έναν αισθητήρα και το μηχάνημα θα ρίχνει τον αγιασμό... Όταν εισέρχονται και εξέρχονται της εκκλησίας, οι καθολικοί συνήθως βυθίζουν τα χέρια τους σε μία λεκάνη γεμάτη αγιασμό, τον οποίο έχει ευλογήσει ο ιερέας, και κάνουν το σταυρό τους. Όμως ο φόβος μετάδοσης της νέας γρίπης έχει οδηγήσει πολλούς στην Ιταλία- όπου περίπου 15 άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει από τη νέα γρίπη- στο να μην βάζουν τα χέρια τους στον αγιασμό
πηγή

Ονομασίες και από πού προέρχονται

Ξέρετε γιατί οι Τούρκοι, οι Αζέροι, οι Άραβες, οι Πέρσες ή οι Ισραηλινοί ονομάζουν την Ελλάδα "Γιουνάν" ή "Γιουνανιστάν"
Γιατί Yunan ήταν η αρχαία ονομασία της Ιωνίας και ευρύτερα της Μικράς Ασίας.
Ξέρετε επίσης ότι η ετυμολογία της Γουατεμάλα προέρχεται από τον όρο της φυλής Ναχουάτλ "Cuauhtemallan", που σημαίνει "τοποθεσία με πολλά δέντρα" και πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τους Ισπανούς κονκισταδόρες (κατακτητές), γιατί νόμιζαν ότι είχαν ανακαλύψει τον πολιτισμό των Μάγιας.

Στο "τζάμπα" την βγάζει ο Δήμος Τρικκαίων με το trikalacity.gr και κανένας δημοσιογράφος δεν μιλάει...


Το 90% των ειδήσεων στο δημοτικό portal είναι κλεμένες ειδήσεις...! - Σύντομα το trikalanews όπως μάθαμε θα τον στείλει στα δικαστήρια ζητώντας τεράστια αποζημίωση...


Αυτό που γίνεται εδώ δεν έχει ξαναγίνει πουθενά. Έχουμε "Μπεκατζή" Δήμαρχο λοιπόν ! (μπεκατζής=αυτός που δεν πληρώνει - την βάζω "μπέκος"= δεν πληρώνω)

Απο την ιστοσελίδα του δήμου μαθαίνουμε λοιπόν:



"Ετοιμάζεται η ενιαία Πινακοθήκη Τρικαλινών Δημιουργών από τον Δήμο Τρικκαίων"

Και ακολουθεί το άρθρο. Διαβάζοντας το διαπιστώνει κανείς ότι πηγή της είδησης δεν είναι ο Δήμος αλλά είναι copy-paste ρεπορτάζ της Βιβής Μαργαρίτη στην εφημερίδα "Πρωινός Λόγος"!


Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των τελών της ΔΕΥΑΤ copy-paste από την Εφ. "Τρικαλινά Νέα"
Δηλαδή δεν μας λέει ο Δήμος για τον τρόπο υπολογισμού των τελών της ΔΕΥΑΤ αλλά τα Τρικαλινά Νέα!

Επίσης:
Πρόταση για μονοδρόμηση της Αρριανού από το Τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού απο την Εφ. "Ενημέρωση" !


Θέματα με καθαρά Δημοτικό ενδιαφέρον δεν μας πληροφορεί ο επίσημος δήμος από την επίσημη σελίδα τι γίνεται αλλά τι γράφουν οι...εφημερίδες για το θέμα. Παγκόσμιο φαινόμενο.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το 90% των ειδήσεων είναι απο τον τοπικό τύπο.!!!

Μόνο άν έρθει κάποιος καλλιτέχνης στη "Σουίτα" και το "Αέρινο" στην Καλαμπάκα έχουν "ΠΗΓΗ" www.trikalacity.gr !!! Και μάλιστα στη στήλη "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" !!!
(Ρε δήμαρχε, πλήρωνε κανένα δημοσιογράφο να πάει και σε ΒΙΟ+concept, ΑΠΟΘΕΩΣΗ MILLION DOLLARS... Δεν τα προλαβαίνει όλα ο...Χάρης)

Δηλαδή για να μάθει κανείς τι ετοιμάζει ο Δήμος το μαθαίνει από ρεπορτάζ των τοπικών εφημερίδων άρθρα τα οποία δημοσιεύει "τζαμπέ" στο trikalacity.gr.!

Λες και είναι η σελίδα του δήμου το fatsimare, το trikaland η το trikki news...

Και άσε τους εκδότες. Αυτοί δεν παρακολουθούν τι παίζει στο ίντερνετ (πλην Τόλη ίσως της Ενημέρωσης)

Oι δημοσιογράφοι τι κάνουν; Πως κύριε Ταμήλο δημοσιεύεις το άρθρο μου στη σελίδα σου; Με πληρώνεις;
Κι εσύ κύριε εκδότα; Πληρώνεις κόσμο και άλλοι τα βρίσκουν έτοιμα και τζάμπα;

Όμως παραδόξως κανένας δεν μιλάει...!!!

Μόνο ένας μιλάει, ο ΕΚΔΟΤΗΣ (www.trikalanews.gr). Όπως μάθαμε, θα κινηθεί σύντομα με στοιχεία κατά της Δημοτικής Αρχής για κλοπή άρθρων διεκδικώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Και αυτά τα λεφτά (τα όποια επιδικαστούν) θα τα πληρώσει ο Τρικαλινός πολίτης...

Για το θέμα θα θέλαμε και την γνώμη της αντιπολίτευσης (αν υπάρχει...)

Για το θέμα θα επανέλθουμε σύντομα.

*********** to fatsimare TA ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ.....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑ


http://fatsimaremag.blogspot.com/2009/11/trikalacitygr.html



ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.