Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

TV δεν είναι μόνο η τηλεόραση

Η εποχή όπου ο μοναδικός τρόπος για να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το αγαπημένο τους πρόγραμμα ήταν να ανοίξουν την τηλεόρασή τους σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα τελειώνει. Όλο και περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ανοίξει μια δεύτερη "οθόνη" στο Διαδίκτυο και τους χρήστες του, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να δουν εκπομπές και σειρές να το κάνουν, όχι μόνο την ώρα που προβάλλονται αλλά όποτε εκείνοι θέλουν. Έτσι, στο www.megatv.com οι επισκέπτες παρακολουθούν όποτε επιθυμούν επιλεγμένες σκηνές από τις αγαπημένες τους σειρές, trailer εκπομπών, αλλά και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων αμέσως μετά την προβολή τους. Από την περασμένη Δευτέρα ο ΑΝΤ1 εγκαινίασε τη νέα ιστοσελίδα του στη διεύθυνση www.antenna.gr όπου οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα του καναλιού οποιαδήποτε ώρα. Εξαιρούνται οι ξένες ταινίες και σειρές και οι αθλητικές μεταδόσεις καθώς για αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα ισχύουν διαφορετικές συμφωνίες. Για τις αθλητικές μεταδόσεις ήδη έχει ενεργοποιηθεί επί πληρωμή υπηρεσία. Οι περισσότερες εκπομπές του ΣΚΑΙ λίγα λεπτά μετά την προβολή τους βρίσκονται στη διάθεση του "τηλεθεατή" του www.skai.gr. Ακριβώς στον αντίποδα βρίσκονται τα υπόλοιπα κανάλια. Ο Alpha, μέλος του ραδιοτηλεοπτικού κολοσσού RTL Group, διαθέτει ένα αρκετά φτωχό site το οποίο φιλοξενεί κάποια από τα trailer εκπομπών ενώ το Strar www.star-tv.gr φιλοξενεί μια απλή αναφορά στο πρόγραμμα. Το ίδιο κάνει και το www.alter.gr. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και στη δημόσια τηλεόραση. Στο www.ert.gr υπάρχει μόνο παραπομπή προκειμένου να παρακολουθήσει κανείς επί πληρωμή τους απευθείας αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω του ιστότοπου της UEFA. Στη διεθνή αγορά αρκετές εταιρείες παραγωγής έχουν προχωρήσει στην εποχή της "τρίτης τηλεοπτικής οθόνης" δημιουργώντας ακόμη και πρωτογενές υλικό για όσους προτίθεται να πληρώσουν για σειρές και εκπομπές στο κινητό ή άλλες συσκευές που διαθέτουν.
πηγή

"Απίστευτο; παράσταση με τον Ιησού.. τρανσέξουαλ!!"



Σχεδόν 300 άνθρωποι έκαναν ολονυχτία έξω από ένα θέατρο στη Γλασκώβη, διαμαρτυρόμενοι για το ανέβασμα μιας θεατρικής παράστασης που παρουσιάζει τον Ιησού Χτιστό ως τρανσέξουαλ.
Η διαμαρτυρία στήθηκε έξω από το θέατρο Tron, όπου παρουσιάζεται η παράσταση Jesus Queen of Heaven, στο οποίο ο Χριστός είναι ένας άνδρας που θέλει να γίνει γυναίκα.

Σύμφωνα με στοιχειά, οι έλληνες είναι οι πιό σκληρά εργαζόμενοι..!!



Οι Έλληνες είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο ευρωπαίο πολίτη -κατά μέσο όρο 42 ώρες εβδομαδιαίως, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες και τα οποία αφορούν το δεύτερο τρίμηνο του 2009.

Οι έγκυοι που καπνίζουν, κινδυνεύουν να αποκτήσουν παιδιά με προβληματική συμπεριφορά



Το κάπνισμα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο να γεννηθούν παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς στο μέλλον, σύμφωνα με νέα έρευνα αμερικανών και βρετανών επιστημόνων, όπως μετέδωσε το BBC. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το κάπνισμα της εγκύου μπορεί να κάνει ζημιά στην αναπτυσσόμενη δομή του εγκεφάλου του εμβρύου.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.