Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η άνοιξη του 2010 είναι ΡΟΖ!

Το απόλυτο χρώμα για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από το αγαπημένο των περισσότερων γυναικών...το ΡΟΖ!
Πρόκειται για ένα χρώμα με άπειρες αποχρώσεις που η καθεμία βρίσκει την ιδανική εφαρμογή της για ρούχα που φοριούνται το πρωί, το απόγευμα ή το βράδυ.

Πέθανε ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο

Ο βρετανικός Ότο, ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο, μια διασταύρωση ντάτσχουντ με τεριέ, πέθανε ένα μόλις μήνα πριν συμπληρώσει τα 21 του χρόνια, μετέδωσαν τα βρετανικά MME.

Μέσα στο 2010 θα βρεθεί μια δεύτερη Γη

Έως το τέλος του 2010 οι επιστήμονες θα έχουν εντοπίσει έναν δεύτερο πλανήτη, έξω από το ηλιακό μας σύστημα, ο οποίος θα μοιάζει με την Γη. Τη δήλωση έκανε ένας από τους κορυφαίους αστρονόμους του κόσμου, ο καθηγητής Μισέλ Μαγιόρ του πανεπιστημίου της Γενεύης. Μιλώντας σε συνέδριο στο Λονδίνο...
για την επέτειο των 50 ετών από την έναρξη του προγράμματος αναζήτησης εξωγήινης ζωής (SETI), δήλωσε βέβαιος ότι θα ανακαλυφθεί σύντομα ένας πλανήτης που θα έχει το μέγεθος και τη σύνθεση της Γης, σύμφωνα με τους "Τάιμς του Λονδίνου".

Τείνουν προς εξαφάνιση οι τίγρεις της Ινδονησίας

Με εξαφάνιση απειλούνται οι τίγρεις στην ευρύτερη περιοχή του Μεκόνγκ καθώς μέσα σε μια δεκαετία ο αριθμός τους μειώθηκε κατά τουλάχιστον 70%, εξαιτίας της λαθροθηρίας και της καταστροφής του φυσικού τους περιβάλλοντος.

Σύλληψη Ελληνοαυστραλού για κλοπή δαχτυλιδιού

Ένας ελληνικής καταγωγής Αυστραλός πολίτης συνελήφθη στην Ταϊλάνδη, έπειτα από αίτημα της Αυστραλίας, κατηγορούμενος για την κλοπή ενός δακτυλιδιού αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων (Αυστραλίας).

Γιατροί ακρωτηρίασαν το λάθος πόδι σε ασθενή!

Γιατροί στο Περού ακρωτηρίασαν το υγιές πόδι ενός 86χρονου άνδρα και όταν κατάλαβαν το λάθος τους προχώρησαν και στον ακρωτηριασμό του σωστού ποδιού.
"Έπαθα σοκ όταν σήκωσα τα σεντόνια και είδα οτι οι γιατροί του είχαν κόψει το λάθος πόδι", είπε η κόρη του άτυχου ασθενούς Κάρμεν Βιγιανουέβα.

Η Apple δημιούργησε το... ipad!


Υπολογιστής αφής, συνδέεται στο ιντερνετ με 140.000 εφαρμογές!
Τα αποκαλυπτήρια του tablet pc, του μικροσκοπικού υπολογιστή αφής, που προετοίμαζε η Apple, έκανε ο Steve Jobs φιλοδοξώντας να ανοίξει μία νέα αγορά μετά τα επιτυχημένα Macs, iPod, iPhone. Αρχική τιμή διάθεσης στις ΗΠΑ ορίστηκαν τα 499 δολ.

ΤΡΙΚΑΛΑ :Σπείρα στη καρδιά της πόλης

Τρεις περίεργοι τύποι περιφέρονταν χθες το απόγευμα επί της Απόλλωνος. Χαμηλός ο φωτισμός, λίγη η κίνηση οπότε ο ένας εξ αυτών μπήκε στο μίνι-μάρκετ της γειτονιάς μας. Ψώνισε δυο πραγματάκια, «10 Ευρώ» του είπε η συμπαθής ηλικιωμένη παντοπώλισσα οπότε αυτός… έκανε πως θα πληρώσει με 50άρικο,πήρε τα… ρέστα, 40 Ευρώ και έφυγε τρέχοντας!

Κλειστά σχολεία στη Φθιώτιδα λόγω χιονόπτωσης

Κλειστά θα παραμείνουν Σήμερα (Πέμπτη) όλα τα σχολεία της Φθιώτιδας εκτός από αυτά που βρίσκονται στο δήμο της Λαμίας. Αυτό αποφάσισε η νομαρχία Φθιώτιδας λόγω της έντονης χιονόπτωσης σε όλο το νομό. Σε ό,τι αφορά τα σχολεία της Λαμίας σύμφωνα με την ανακοίνωση της νομαρχίας η απόφαση για το αν θα λειτουργήσουν ή όχι θα ληφθεί το πρωί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.