Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

"Ε, δεν πληρώνουνε και όλοι!!"

Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δυό σακκούλες σκουπιδιών, μιά σε κάθε χέρι. Μιά απ'αυτές έχει μιά τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς λέγοντας..."Γιαγιά, σου φεύγουν χαρτονομίσματα απο τη σακκούλα" Η γριά σταματάει και λέει...

Ο φόβος για ντόμινο διχάζει την Ευρώπη

Σε κλίμα... βαρύ και πένθιμο προσήλθαν οι ηγέτες της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, καθώς η κρίση που άρχισε ως πρόβλημα δανεισμού της Ελλάδας έχει πλέον εξελιχθεί σε γενικευμένη κρίση της ευρωζώνης και του ενιαίου νομίσματος.

Τα καμωματα της Bild (Zeitung)



ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....Η Bild (Zeitung)ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Ιμπραΐμοβιτς: "Έλα στο σπίτι μου να δεις αν είμαι γκέι" (vid)


Ενοχλημένος από τον σάλο που έχει ξεσπάσει με την δημοσίευση της φωτογραφίας που απεικονίζει τον ίδιο και τον Πικέ σε τρυφερό στιγμιότυπο, εμφανίστηκε ο Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε Ισπανίδα ρεπόρτερ.

Όταν πάγωσε η Ελλάδα: σπάνια φωτογραφία της Μάργκαρετ Τσαντ Παπανδρέου

3 Νοέμβρη 1968. Η βασιλομήτωρ Μάργκαρετ Παπανδρέου είχε προκαλέσει παγωμάρα και αποτροπιασμό στην Ελλάδα όταν οι εφημερίδες της εποχής την έδειχναν καθισμένη πάνω στο φέρετρο του Γεωργίου Παπανδρέου να χαιρετά τα πλήθη!

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.