Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τα παπαγαλάκια της Ν.Δ



Κόντρα λέει ξεκίνησε με το σποτ της Ν.Δ για τα παπαγαλάκια.

Κάτσε να το σκεφτούμε πιο ψύχραιμα.

Τα παπαγαλάκια φωνάζουν "καταστροφή", "καταστροφή", "λουκέτο"σωστά??

Σωστά!

Άρα ποιον μιμούνται ????

Τον Ευαγγελάτο !!
http://egoetsitovlepo-egoetsitovlepo.blogspot.com/

Αναμένεται σύντομα το USB 3.0



Η εταιρεία NEC ανακοίνωσε τον νέο ελεγκτή USB 3.0 με μεγάλες ταχύτητες για τις συσκευές μας. Προβλέπεται συμβατότητα με τις παλιότερες εκδόσεις.

Η ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων θα είναι της τάξης των 5Gbps δηλαδή πάνω από 10 φορές μεγαλύτερη από το USB 2.0. Τις νέες θύρες θα τις βρίσκουμε σύντομα σαν αναβάθμιση για τους υπολογιστές μας σε τιμές περί τα 10 ευρώ.

Εκατομμυριούχος σκότωσε τον εραστή του



Ένας εκατομμυριούχος από την Δυτική Αυστραλία σκότωσε τον εραστή του, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις για πάρα πολλά χρόνια, για χάρη ενός νεότερου άνδρα που είχε γνωρίζει.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της δίκης στο Κακουργιοδικείο Περθ, ο 45χρονος εκατομμυριούχος, Τζεράρντους Χέιτζ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων που πουλούν ψητά κοτόπουλα, έπνιξε τον εραστή του Φρανκ Τζανσιόσι, με τον οποίο και διατηρούσε ερωτικές σχέσεις για 25 χρόνια, όταν γνώρισε έναν πολύ νεότερο άνδρα τον οποίο και ερωτεύτηκε παράφορα.

Το φονικό έλαβε χώρα στο πολυτελές σπίτι του Χέιτζ, πέρυσι τον Ιανουάριο μετά από μια διαφωνία μεταξύ τους για τον νέο εραστή.

Μια μέρα μετά το φονικό για το οποίο κατηγορείται, είχε πει με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί και σε κάποιον συνεταίρο του.

nooz.gr

Αξιόμαχοι αλλά με ...παραπανίσια κιλά


Περισσότεροι από τους μισούς Αυστραλούς που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν θυμίζουν καθόλου στην εμφάνιση τις φωτογραφίες στις αφίσες στρατολόγησης με τους μυώδεις, ετοιμοπόλεμους στρατιώτες, όπως προκύπτει από στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Το 62% από τους 52.000 ένστολους είναι είτε παχύσαρκοι είτε υπέρβαροι, ποσοστό όμοιο με εκείνο που αναλογεί στο συνολικό πληθυσμό.


Στις αρχές του χρόνου, ο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών των ενόπλων δυνάμεων υποστράτηγος Πολ Αλεξάντερ παραδέχτηκε ότι το βάρος είναι πράγματι σοβαρό θέμα στις τάξεις του στρατού.
nooz.gr

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ;;;;;;

......

Μαζικοί τάφοι για τους χοίρους της Αιγύπτου

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.