Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

35.000 Lego για ένα Α380

Λάτρης των θρυλικών Λάτρης των θρυλικών Lego βάλθηκε να εντυπωσιάσει τους πάντες κατασκευάζοντας τη μινιατούρα ενός επιβατηγού αεροπλάνου Α380, χρησιμοποιώντας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 35.000 τουβλάκια!

IDIOT IN DER GRIECHISCHE SINNE DAS WORTES!!!!!

Γερμανοί βουλευτές κάλεσαν την Ελλάδα να πουλήσει νησιά για να χρηματοδοτήσει το χρέος της, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η οποία συνοψίζει την ιδέα ως εξής: «Σας δίνουμε χρήμα, μας δίνετε την Κέρκυρα».

Η Megan Fox απαντά: σε πόσους άνδρες έχει… «δοθεί»;

Μπορεί η φαντασία των περισσότερων ανδρών ήδη να οργιάζει και να φτάνει σε… «αστρονομικά» νούμερα όμως θα σπεύσουμε να σας απογοητεύσουμε αφού η σεξοβόμβα ηθοποιός αποκαλύπτει πως έχει βρεθεί στο κρεβάτι μόλις με… δύο άντρες!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Harper's Bazaar» δήλωσε:

Το τατού πρόδωσε τον παρτενέρ της Τζούλιας…


Τα δημοσιογραφικά διαβολικά μυαλά έχουν πάρει για τα καλά μπρος απ’ ο,τι φαίνεται με στόχο να εντοπίσουν την ταυτότητα του παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο «hot» βίντεο με μοναδικό άσσο στο μανίκι τους το τατού του άνδρα- ερωτηματικό.
Όλα όπως φαίνεται κλείνουν σε γνωστό Γάλλο «ηθοποιό» του… είδους τον 37χρονο Yannick Dambrinne που κυκλοφορεί στη «ροζ πιάτσα» με τα ψευδώνυμα Ian Scott και Yan Nickeur (και μην παραξενεύεστε, όλοι οι καλλιτέχνες έχουν δικαίωμα στη διεθνή καριέρα!).

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.