Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Hack 4 Fame Hacking Group: Γυμνές φωτογραφίες

Η ομάδα Hack 4 Fame Hacking Group μπήκε στα αρχεία εφημερίδων, περιοδικών, celebrities, ακόμα και ποδοσφαιρικών ομάδων και έστειλε απίστευτο υλικό σε διάφορους bloggers. Aυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο προκαλεί σοκ.
Εμείς θα σας παρουσιάσουμε μέρος αυτού του υλικού όπως ανεβάζεται στο internet από άλλα blogs και websites. Φυσικά δεν θα δημοσιεύσουμε τίποτα που θίγει προσωπικά δεδομένα για ευνόητους λόγους.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - Ο ΜΗΝΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΜΦ

"Στα χρόνια τα παλιά, σε χώρα μακρινή, ζούσαν γελαστές γαλάζιες πονηριές, Στρουμφάκια να μας λες"
Τον Οκτώβριο του 1959 τα "Schtroumpfs" έκαναν την εμφάνισή τους στο βελγικό-γαλλικό κόμικ "Johan et Pirlouit" από τον καρτουνίστα Πιέρε Κάλιφορντ γοητεύοντας όλα τα πιτσιρίκια της Ευρώπης. Την δεκαετία του ' 80 έφτασαν στις ΗΠΑ από εκεί ταξίδεψαν και κατέκτησαν την Κίνα , την Ιαπωνία. Τα παιδιά όλου του πλανήτη τα λάτρεψαν.... Στο Στρουμφοχωριό κατοικούν 99 μπλε ανθρωπάκια, ηλικίας 100 ετών, εκτός από τον Μπάρμπα-Στρούμφ που είναι 542 ετών. Φορούν πανομοιότυπες στολές με μοναδική διαφοροποίηση διάφορα αξεσουάρ-χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ταυτότητάς τους: γυαλιά, τατουάζ, καπέλα, κουτάκια δώρων που εκρήγνυνται κ.α. Τα ονόματα τους θυμίζουν τους επτά νάνους : Χαχανούλης, Χουζούρης, Προκόπης, Σπιρτούλης, Σκουντούφλης, Μελένιος, Λιχούδης, Ξεφτέρης, Γκρινιάρης. Υπάρχει και γυναίκα στη παρέα η Στρουμφίτα όπως και ο κακός Δρακουμέλ και η γάτα Ψιψινέλ. Κατοικούν στο δάσος σε μανιταρόσπιτα. Αγαπημένη τους λιχουδιά είναι τα στρουμφομούρα. Χρησιμοποιούν μια διάλεκτο κυρίαρχη λέξη της οποίας είναι το 'στρουμφ" (Στρουμφίζω, στρουμφοσκοτίστηκα, στρουμφοφανταστικά). Την περίοδο 1981-90 προτάθηκαν πολλές φορές για το βραβείο Emmy. Έχουν πουληθεί 300 εκατ. κουκλάκια. Έχουν δισκογραφία που μετρά 10 εκατ. πωλήσεις μόνο το 2005-2007. Κυκλοφορούν T-shirts, εσώρουχα, σεντόνια, κούπες, ποτήρια κ.α. με φωτογραφίες της Στρουμφίτας , του Μπάρμπα-Στρούμφ και της υπόλοιπης στρουμφοπαρέας. Για ψάξτε τα πράγματά σας κάποιος Σπιρτούλης ....θα είναι κρυμμένος.Tessa
πηγή

ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΠΗΓΗ
60q575u4s9234ummpw4v.jpg clzo93c07pf0u17k2ee.jpg

blde786opac4r341lcra.jpg wclv6zcgis5gxeydf0.jpg 4wmb7vh72ufxax0xpegj.jpgzx2i9zmkwmv03j3laum.jpg


ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.