Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

"Γκρουπ" αυτοκτονίας στο Facebook


"Γκρουπ" σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), στην οποία γινόταν έκκληση σε νεαρά άτομα να προχωρήσουν σε αυτοκτονία, εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Νεαροί χρήστες του Ιντερνετ είχαν δημιουργήσει "Γκρουπ" υπό την ονομασία "Για όσους βαρέθηκαν τη ζωή τους και θέλουν κάτι διαφορετικό", μέσω του οποίου προέτρεπαν τους νέους από όλη την Ελλάδα να αυτοκτονήσουν.

Στο εν λόγω "γκρουπ" υπήρχαν 64 μέλη. Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη των μελών και ενημέρωσαν τις οικογένειες τους. Υπογραμμίζεται ότι 25χρονη από την Πάτρα είχε γνωστοποιήσει στο "γκρουπ" την πρόθεση της να θέσει τέρμα στη ζωή της, με τους λοιπούς χρήστες να της προτείνουν τρόπους αυτοκτονίας.

Η ιστοσελίδα έχει έδρα στο εξωτερικό, ενώ ο διαχειριστής του "γκρουπ" που είχε σχηματιστεί μέσα σε αυτήν είναι άτομο νεαρής ηλικίας που διαμένει σε περιοχή κοντά στην Αττική. Ο κεντρικός διαχειριστής και δημιουργός του "γκρουπ" ζητούσε από τα μέλη να του προτείνουν καλούς τρόπους αυτοκτονίας με σκοπό να εμπλουτιστεί με τέτοιο υλικό η σελίδα τους.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχε εντοπιστεί παρόμοιο "Γκρουπ" από την ίδια ιστοσελίδα που προέτρεπε σε ομαδική αυτοκτονία.

Σε τιμή-ρεκόρ πουλήθηκε σε δημοπρασία ένα ρολόι για τον βασιλιά Λουδοβίκο ΙΙ


Ένα ρολόι, το οποίο είχε προφανώς παραγγείλει ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο ΙΙ της Βαυαρίας, στα τέλη του 1800, πουλήθηκε χθες Κυριακή στη Γενεύη έναντι 181.120 δολαρίων, τέσσερις φορές περισσότερο απ' οτι εκτιμούσε ο οίκος δημοπρασιών Sotheby's.

Ο ιδιοκτήτης του είναι άγνωστος, αλλά και η ταυτότητα του αγοραστή κρατήθηκε μυστική.

Ο Λουδοβίκος ο ΙΙ ήταν ένας εκκεντρικός μονάρχης, ο οποίος απομακρύνθηκε από την εξουσία επειδή κρίθηκε παράφρων.

Η τιμή που υπήρχε στον κατάλογο του οίκου δημοπρασιών ως πιθανή τιμή πώλησης για το ρολόι από χρυσό, διαμάντια και σμάλτο ήταν μεταξύ 30.000 και 50.000 φράγκων.

Στο πίσω μέρος του ρολογιού είναι σχεδιασμένη η μορφή της Παρθένου Μαρίας καθισμένης σε μία ημισέληνο.

Κατά την ανοιξιάτικη δημοπρασία ρολογιών του Sotheby's "βγήκαν στο σφυρί" 167 αντικείμενα, ανάμεσά τους και γνωστές μάρκες όπως Cartier, Patek Phillipe και Rolex.

Ένα σύγχρονο ρολόι-χρονογράφος, κατασκευής 2007 μάρκας Patek Phillipe πουλήθηκε έναντι 300.000 φράγκων.

Της έστειλε για γαμήλιο δώρο μία...χειροβομβίδα



Η αστυνομία της Καμπότζης συνέλαβε έναν 37χρονο καθηγητή Γυμνασίου, ο οποίος φέρεται ότι έστειλε, ανώνυμα, ως γαμήλιο δώρο σε μία πρώην μαθήτριά του μία χειροβομβίδα, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Μουνγκ Τσάβρι παραδέχτηκε ότι έστειλε τη χειροβομβίδα στη νύφη, με την οποία ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν, όταν ήταν μαθήτριά του, είχαν δεσμό, αναφέρει δημοσίευμα της Phnom Penh Post.

Ομως η νύφη, 21 ετών, είπε στην αστυνομία ότι τον είχε απορρίψει και ότι υπέστη σοκ όταν είδε τον πρώην καθηγητή της μετά τη σύλληψή του.

Ο Μουνγκ αντιμετωπίζει τώρα 20ετή ποινή κάθειρξης.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.