ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

"Γκρουπ" αυτοκτονίας στο Facebook


"Γκρουπ" σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), στην οποία γινόταν έκκληση σε νεαρά άτομα να προχωρήσουν σε αυτοκτονία, εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Νεαροί χρήστες του Ιντερνετ είχαν δημιουργήσει "Γκρουπ" υπό την ονομασία "Για όσους βαρέθηκαν τη ζωή τους και θέλουν κάτι διαφορετικό", μέσω του οποίου προέτρεπαν τους νέους από όλη την Ελλάδα να αυτοκτονήσουν.

Στο εν λόγω "γκρουπ" υπήρχαν 64 μέλη. Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη των μελών και ενημέρωσαν τις οικογένειες τους. Υπογραμμίζεται ότι 25χρονη από την Πάτρα είχε γνωστοποιήσει στο "γκρουπ" την πρόθεση της να θέσει τέρμα στη ζωή της, με τους λοιπούς χρήστες να της προτείνουν τρόπους αυτοκτονίας.

Η ιστοσελίδα έχει έδρα στο εξωτερικό, ενώ ο διαχειριστής του "γκρουπ" που είχε σχηματιστεί μέσα σε αυτήν είναι άτομο νεαρής ηλικίας που διαμένει σε περιοχή κοντά στην Αττική. Ο κεντρικός διαχειριστής και δημιουργός του "γκρουπ" ζητούσε από τα μέλη να του προτείνουν καλούς τρόπους αυτοκτονίας με σκοπό να εμπλουτιστεί με τέτοιο υλικό η σελίδα τους.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχε εντοπιστεί παρόμοιο "Γκρουπ" από την ίδια ιστοσελίδα που προέτρεπε σε ομαδική αυτοκτονία.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.