Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η επιστήμη στο πλευρό των ζώων με αναπηρία

ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Μπορεί να μην είναι συνηθισμένο θέαμα όμως σε πολλές περιπτώσεις ζώα που έχουν κάποιο πρόβλημα στην μετακίνησή τους βοηθούνται από επιστήμονες με προσθετικά μέλη και μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.
Δείτε τις φωτογραφίες στο :

πηγ'η

Πύλη του Βρανδεμβούργου


Με ένα έργο της Ελληνίδας γλύπτριας Καλλιόπης Λεμού συμμετέχει η Ακαδημία Καλών Τεχνών του Βερολίνου στις εκδηλώσεις για την 20η επέτειο της πτώσης του τείχους, τις οποίες διοργανώνει η Γερμανική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Ντόιτσε Βέλε", πρόκειται για μια ογκώδη εγκατάσταση, πού φέρει τον τίτλο "At Crossroads" (¨Στο σταυροδρόμι) και έχει στηθεί ακριβώς μπροστά από την Πύλη του Βανδεμβούργου. Θέμα της εγκατάστασης, το οποίο αποτελεί μέρος μιας τριλογίας, είναι η λαθρομετανάστευση. Οι τουρκικές ψαρόβαρκες "Τύχη", "Ελπίδα", "Αγάπη μου", "Θαλασσί" και "Μπουκέτο", τις οποίες είχαν πουλήσει οι ιδιοκτήτες τους σε λαθρεμπόρους - διακινητές, και αυτοί με τη σειρά τους τις χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αποτελούν ένα τμήμα της εγκατάστασης. Για να ολοκληρώσει το έργο της στο Βερολίνο, η γλύπτρια χρησιμοποίησε εννέα αυθεντικές τέτοιες βάρκες, τις οποίες είχαν κατασχέσει οι ελληνικές λιμενικές αρχές. Τέσσερις είναι τοποθετημένες στο βάθρο της εγκατάστασης και σχηματίζουν ένα σταυρό, ένα σταυροδρόμι, όπως το αποκάλεσε η ίδια και το συνέδεσε με το Βερολίνο.
πηγή

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.