Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Χρώμα με χρώμα έχει διαφορά

όσο η άνοιξη γδύνεται και πετά τα ζεστά της ρούχα δεξιά και αριστερά...



κάποιοι ακόμη απόμειναν να ονειρεύονται τα φθινοπωρινά μεσημέρια


(η φωτογραφία βρέθηκε στο θαυμάσιο μπλογκ του ταξιδευτή)


Κατάδυση 96 μέτρων χωρίς αναπνευστήρα



ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ 37ΧΡΟΝΗ «MIGHTY MOUSE»

Οι φίλοι της τη λένε «άνθρωπο ψάρι» για τις δυνατότητες της στο νερό αλλά και mighty mouse γιατι είναι κοντούλα, 1.50. Η Sara Campbell λατρέυει το νερό και κάνει απίστευτα πράγματα εκει μέσα. Πριν λίγες μέρες έκανε ένα νέο ρεκόρ αφού κατέβηκε κρατώντας την αναπνοή της σε βάθος...

96 μέτρων. Της πήρε 3 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα και ενώ στην αρχή είχε αμφιβολίες για το αν πρέπει να το κάνει, τελικά το απόλαυσε . Εκανε νέο ρεκόρ, δεν έχει κατέβει άλλη γυναίκα τόσο βαθιά χωρίς οξυγόνο. Είναι καθηγήτρια Yoga και αυτό ίσως τη βοηθάει αν και οι γιατροί είπαν ότι οι πνεύμονες της είναι 25% μεγαλύτεροι από των υπολοιπων ανθρώπων


Η αλητεία της ΕΡΤ...

"Εκοψαν" την απονομή του χρυσού στον Μάρα!
Αν ήταν όμως για τον Ρουβά...
.
.
Χάρις στο άφθονο ταλέντο του και την μεθοδική προπόνηση από σοβαρούς ανθρώπους, ο Βλάσης Μάρας πήρε πριν λίγο το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής που ολοκληρώθηκε στο Μιλάνο.
Αυτή είναι η άλλη Ελλάδα!
Είναι η Ελλάδα μερικών άξιων ανθρώπων που δεν έχουν μόνο στο μυαλό τους πώς θα φάνε και πώς θα αρπάξουν περισσότερα, αλλά πώς θα πετύχουν (πρώτα για τον εαυτό τους) μεγαλύτερα ρεκόρ και διακρίσεις.
Δυστυχώς, αυτοί οι άχρηστοι αλήτες της ΕΡΤ έκοψαν την ζωντανή μετάδοση της απονομής και της...
ανάκρουσης του εθνικού μας Ύμνου και συνέχισαν μακάριοι το πρόγραμμά τους (έδειχαν ζωντανό το Τρίπολη - ΠΑΟΚ, ποδόσφαιρο), αντί - για το σωστό - να κρατήσουν σε ετοιμότητα τον σχολιαστή Νίκο Αντωνιάδη και να ξανασυνδεθούν άμεσα διακόπτοντας τον αγώνα.
Ανίκανα και αδιάφορα γουρούνια, λες και κατακτούμε συχνά χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
Αν ήταν για τον Ρουβά, όμως, και την Γιουροβίζιον θα είχαν αλλάξει όλο το πρόγραμμά του. Κοπρόσκυλα του κερατά...



Κλείνει τα 77 η τσίτα του Ταρζάν



ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

Είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρς του Hollywood, έχει παίει σε πολλές ταινίες και την θαυμάζαμε πάντα δίπλα στον ταρζάν. Η τσίτα μεγάλωσε κλείνει τα 77 σε λίγες μέρες και ένα πολύ μεγάλο πάρτι θα του ετοιμάσουν. Παλιά στα γενέθλιά τυ έπινε μπίρες και κάπνιζε πούρα αλλά τώρα μεγάλωσε θα φάει μόνο λίγη τούρτα και αυτή χωρίς ζάχαρη, για το διαβήτη της. Λίγες όμως μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο ίσως αλλάξει τα πάντα. Είναι…


η τσίτα που είδαμε στις ταινίες; Είναι ο ίδιος πίθηκος; Η Τσίτα που ξέρουμε τώρα και που ακόμα και η Χίλαρι Κλίντον στηρίζει για να αποκτήσει το δικό της αστέρι στο δρόμο του Hollywood είναι η ίδια; Η παλιά; Κάποιες έρευνες που γίνονται λένε ότι η μαϊμού αυτή δε μπορεί να είναι 77 χρονών. Με άλλα λόγια δεν μπορει να είναι η ίδια που είδαμε στις παλιές ταινίες του ταρζάν.

Η ατάκα της ημέρας...

"Γιώργο, δώσε θέσεις κι άσε τις υποσχέσεις..."
.
H ατάκα της ημέρας ακούστηκε, από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αρσένη, κατά τη σημερινή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία με ομιλητή τον Γ. Παπανδρέου (όπου έδωσαν το παρών ...κάθε λογής και ...ηλικίας "πασόκοι" εν όψει εκλογικής νίκης...): "Γιώργο δώσε θέσεις κι άσε τις υποσχέσεις..."
.
Ο Αδιάκριτος

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.