Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

FACEBOOK = ΦΑΚΕΛΩΜΑ



ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;

Αύξηση σε δωρεές οργάνων μετά το θάνατο του Ντουζό

Σίγουρα κανένας από εμάς δεν έχει ξεχάσει το τραγικό τέλος που είχε ο Ντουζόν Ζάμιτ το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο αλλά και τον εξαιρετικά συμπαθή πατέρα του Όλιβερ, ο οποίος παρέδωσε μαθήματα ήθους όταν επισκέφτηκε τη χώρα μας για να παραλάβει τη σορό του γιου του.
Μεταξύ άλλων, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού του σώζοντας -με τον τρόπο αυτό- ανθρώπους που είχαν μεγάλη ανάγκη. Ο άτυχος Ντουζόν είχε τοποθετηθεί υπέρ της δωρεάς οργάνων όσο ήταν εν ζωή και οι γονείς του αποφάσισαν να κάνουν σεβαστή την επιθυμία του. Ένας από τους ανθρώπους που επωφελήθηκαν από την κίνηση αυτή είναι και ο Κ. Γρίμπιλας, ο οποίος έκτοτε έχει πολύ στενή σχέση με την οικογένεια των Αυστραλών.
Η κίνηση του Όλιβερ Ζάμιτ φαίνεται πως έχει συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση δωρεάς οργάνων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αυστραλία, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος με αφορμή την τρέχουσα Εβδομάδα Ενημέρωσης για τις Δωρεές Οργάνων στην Αυστραλία. Ο Κ. Γρίμπιλας που τώρα ζει με την καρδιά του Ντουζόν, ταξίδεψε για το λόγο αυτό ως την Αυστραλία και παρευρέθη σε δεξίωση υπέρ της δωρεάς οργάνων που έλαβε χώρα στο Σίδνεϊ.
Τόσο ο πατέρας του
Ζάμιτ όσο και ο Κ. Γρίμπιλας, υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερα να μην δημοσιοποιούνται τα στοιχεία αμφότερων των μερών σε υποθέσεις δωρεάς οργάνων, θεωρώντας τη δική τους περίπτωση, εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε ο θάνατος του Ντουζόν στην Ελλάδα, εξαίρεση.
Μία εξαίρεση την οποία αξιοποιούν για να ενημερώσουν το αυστραλιανό κοινό για τα πλεονεκτήματα της απόφασης δωρεάς οργάνων, καθώς η χώρα έχει εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά δωρητών. Μάλιστα ο Όλιβερ Ζάμιτ παραθέτει το θάνατο του γιου του ως καθοριστικό παράδειγμα για την αντίστοιχη άνοδο του αριθμού δωρητών οργάνων στην Ελλάδα που, όπως ισχυρίστηκε, «είχε αύξηση κατά 220% των μεταμοσχεύσεων καρδιάς και 90% σε μεταμοσχεύσεις άλλων οργάνων σε μια χώρα με μεγάλο ποσοστό ατυχημάτων και το μικρότερο ποσοστό δωρητών στον κόσμο».

"Επανάσταση στην τεχνολογία"



"Με το κόστος της να φτάνει μόλις τα $100, η νέα δικτυακή συσκευή της Marvell SheevaPlug Development Kit , απειλεί να κάνει στην αγορά των servers ότι τα netbooks στα notebooks.
Ουσιαστικά η συσκευή της Marvell είναι ένας εντελώς...

ανοιχτός Linux server (software και hardware ), που μοιάζει με μετασχηματιστή ρεύματος, και τρέχει Linux σε επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη 512MB και για σκληρό δίσκο διαθέτει 512MB Flash . Στα χαρακτηριστικά της συμπεριλαμβάνονται θύρες USB 2.0, gigabit Ethernet καθώς και δυνατότητα επέκτασης με ένα slot SDIO. Η κατανάλωση της συσκευής είναι σχεδόν ίση με μίας λάμπας ασφαλείας καθώς ανέρχεται περίπου στα 5 Watts.

Τέλος η Marvell δηλώνει ότι σκοπεύει να εφοδιάσει τους Linux developers με όλα τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να μπορέσουν να κατασκευάσουν και να παρέχουν “ανατρεπτικές” υπηρεσίες για τη συσκευή."

troktiko exelixis.eu


ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.