Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «24»

Σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς «24»! Όχι, δεν πρόκειται για πρόωρη αυλαία της σειράς, που διανύει τον όγδοο (και κατά πολλούς τελευταίο) κύκλο της. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα πρόβλημα υγείας του Keifer Sutherland. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ο Marc Jacobs παντρεύτηκε τον Lorenzo Martone


Ο Lorenzo Martone επιβεβαίωσε ότι εκείνος και ο Marc Jacobs παντρεύτηκαν την πρωτοχρονιά στο St Barts, σε σπίτι φίλου τους κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους.

Βέβαια τα επίσημα χαρτιά του γάμου τους δεν τα έχουν υπογράψει, και έτσι δεν ισχύει νομικά ότι είναι παντρεμένοι.

Περί γάμου



- Αγάπη μου, δεν νομίζεις ότι μετά από δέκα χρόνια σχέσης είναι καιρός να παντρευτούμε;

- Και ποιος θα μας πάρει;

Γιαγιούλα 102 ετών σε... ροκ συναυλία!

Πάνω από 600.000 Αυστραλοί αναμένεται να παρακολουθήσουν το σύνολο των συναυλιών του αυστραλιανού συγκροτήματος "AC/DC" στις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Το συγκεκριμένο συγκρότημα "μαγνητίζει" όλες τις ηλικίες. Η πιο μεγάλη σε ηλικία θαυμάστριά τους που παρακολούθησε τη συναυλία τους στη Μελβούρνη μαζί με άλλες 61.000 θεατές, ήταν η Μαρί Σάντλερ, 102 ετών! Η αιωνόβια κ. Σάντλερ υποστήριξε πως η συναυλία των "AC/DC" στο στάδιο Ετιχαντ (Etihad Stadium) της Μελβούρνης ήταν από τις εντυπσιακότερες ροκ συναυλίες που δόθηκαν ποτέ.

13χρονος μαθητής σκότωσε 12χρονο!


Η αστυνομία του Κουίνσλαντ, συνέλαβε προχθές έναν 13χρονο μαθητή, στον οποίον και απάγγειλε την κατηγορία της δολοφονίας ενός 12χρονου συμμαθητή του.

Το τραγικό επεισόδιο έλαβε χώρα στο προαύλιο ενός κολεγίου του Μπρίσμπαν, όταν μια μεγάλη ομάδα παιδιών άρχισε να μαλώνει.

Ο Πρετεντέρης αποκαλύπτει: Πότε η Ντόρα είπε «άντε και γ..» στον Καραμανλή!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας από αυτόν τον κατά τα λοιπά εξαίρετο δημοσιογράφο είναι πραγματικά άγνωστο.
Σε άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής που έχει τον τίτλο «Συνταξιούχος ετών 53 (και μισό...); » μας αναλύει την ψυχολογική κατάσταση του πρώην Πρωθυπουργού, τις πολιτικές του σχέσεις εντός και εκτός ΝΔ, πόσα είναι τα… κιλά του αλλά και την «ευχή» που πήρε δια στόματος Ντόρας όταν της τηλεφώνησε το εφιαλτικό βράδυ για εκείνη, της 29ης Νοεμβρίου!

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.