Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΕΑΣ ΜΟΔΑΣ

Όλα αλλάζουν στην εποχή μας.Μήπως θάπρεπε να αλλάξουμε και τις σημαίες μας;
πηγή

ΑΝΑΠΗΡΙΑ και ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ρατσιστική ενέργεια σε βάρος των μαθητών με ειδικές ανάγκες κατήγγειλε χθες ο σύλλογος εκπαιδευτικών στην περιοχή των Ιωαννίνων.
Οπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί, ο πατέρας ενός μαθητή μιας περιοχής των Ιωαννίνων απευθυνόμενος σε εκπρόσωπο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τον ρώτησε γιατί το παιδί του το οποίο έκανε εγγραφή τον Σεπτέμβριο στην Α΄ Γυμνασίου ειδικού σχολείου δεν πήρε υπολογιστή, εισέπραξε την απαξιωτική απάντηση ότι δεν τον χρειάζεται

Το Koobface worm κάνει αβέβαιο και πάλι το Facebook


Το κοινωνικό δίκτυο Facebook είναι μολυσμένο από ένα ιό τύπου worm. Το παράσιτο εξαπλώνεται ως δήθεν Flash Player.

όποιος αυτές τις μέρες λαμβάνει μηνύματα στο Facebook, στα οποία τον οδηγει για να δεί ένα βίντεο, μπορεί εύκολα να πέσει στην παγίδα. Νέες παραλλαγές του ιού τύπου worm "Koobface" θέλει να κάνει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανασφαλής. Πράγματι, κάποιος μπορει γρήγορα να συλλάβει το κακόβουλο λογισμικό, αλλά αν ακολουθεί το σύνδεσμο.
Τα μηνύματα που μοιάζουν με « φοβερή αυτή η νέα ταινία," ή " πολύ καταπληκτικό νέο βίντεο". Όπως αναφέρθηκε στην Κρεγκ Schmugar McAfee blog Avert, η σύνδεση οδηγεί σε μια σελίδα όπου αντί των αναμενόμενων βίντεο είναι μόνο ένα μήνυμα λάθους ορατο . Η εγκατεστημένη Flash Player είναι ξεπερασμένη και μπορείτε να εγκαταστήσετε ακόμα την τελευταία έκδοση για να δείτε το βίντεο.
Ο σύνδεσμος ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ένα αρχείο που ονομάζεται "flash_player.exe" στον υπολογιστή που είναι εγκατεστημένος ο ιός τύπου worm Koobface ...... εμφανίζει μήνυμα λάθους: "Σφάλμα εγκατάστασης ενημερωμένης Flash Player. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.