Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μέχρι που θα φτάσουν ;




Κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, φορτωμένοι με σκάνδαλα … συνεχίζουν !!!
Μέχρι που θα φτάσουν ;

http://greki-gr.blogspot.com/

Σε κάποιους χρειάζεται βρεγμένη “σανίδα”.






ΣΚΙΤΣΟ Σωτήρης Βαρελάς

Θα σταθεροποιηθεί η Καγιά;


Η νέα παρουσιάστρια του ανανεωμένου “Πρωινού Καφέ”, Βίκυ Καγιά, έβαλε στοίχημα και το κέρδισε! Μετά από πολύ καιρό, η ξανθιά παρουσιάστρια, τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού και έφερε την πρωτιά, στο σταθμό του Αμαρουσίου!

Ακόμη και η ίδια η Βίκυ, δεν πίστευε τα νούμερα τηλεθέασης που έβλεπε... Είχε καταφέρει να πάρει την πρωτιά, από την “βασίλισσα της πρωινής ζώνης”, Ελένη Μενεγάκη, κάτι που συνέβηκε για πρώτη φορά φέτος!

Τη δεύτερη μέρα όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως στην πρεμιέρα, καθώς η Ελένη Μενεγάκη - όπως αναμενόταν - άφησε πίσω της την Καγιά, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η διαφορά βέβαια, μεταξύ “Πρωινού Καφέ” και του “Καφέ με την Ελένη” δεν είναι μεγάλη, γι αυτό και τα ιθύνοντες του Ant1, είναι ικανοποιημένοι – προς το παρόν τουλάχιστον - με την επιλογή της νέας παρουσιάστριας.

Αναλυτικά, στην πρεμιέρα του “Πρωινού Καφέ”, η Βίκυ Καγιά, έπιασε 21,2%, η Ελένη Μενεγάκη 17,8%, ενώ αρκετά πίσω, ο “Όμορφος Κόσμος το πρωί”, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έπιασε μόλις 11,9%. Ενώ τα νούμερα της δεύτερης μέρας ήταν ως εξής: η εκπομπή “Καφές με την Ελένη” είχε μέσο όρο 18,8, ενώ ο Πρωινός Καφές 17,8.

Ωστόσο, σε περίπτωση που η ξανθιά παρουσιάστρια καταφέρει να σταθεροποιηθεί και να διατηρηθεί μπροστά από τον Γρηγόρη, θα θεωρηθεί μια πολύ καλή εξέλιξη για τον ανανεωμένο “Πρωινό Καφέ”.

Άλλωστε, το πρώην μοντέλο, σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, είχε δηλώσει πως δεν πάει για την πρωτιά και είναι δύσκολο κάποιος να περάσει την Ελένη Μενεγάκη.


http://www.flash.gr

Δυό πόρτες έχει η ζωή... Τι είναι οι πόρτες που ακούμε κατά καιρούς;



"Πολλοί από εμάς ακούμε κατά καιρούς τον όρο "πόρτα" , ειδικά τώρα που η ADSL έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Όταν πάμε να σκαλίσουμε τον ρούτερ βλέπουμε τα λεγόμενα ports , αλλά δεν ξέρουμε τι είναι αυτά. Παρακάτω θα δώσουμε μια όσο το δυνατόν πιο απλή εξήγηση.
Έστω ότι έχουμε ένα πρόγραμμα που...

κατεβάζει torrents. Το πρόγραμμα αυτό, αν και το έχουμε εγκαταστήσει, δεν μας κατεβάζει κανένα torrent. Αφού ρωτήσουμε κάποιον ειδικό, μάς λέει να ανοίξουμε την τάδε πόρτα στον ρούτερ και μας δίνει ένα νούμερο.

Έστω ότι αυτός που προσφέρει τα torrents είμαστε εμείς. Έχουμε λοιπόν ένα δωμάτιο γεμάτο κουτιά και το κάθε κουτί έχει μέσα του μια ταινία ή ένα αρχείο μουσικής. Κουτί κανονικό ε, χαρτόκουτο! Έρχεται λοιπόν ο ταχυδρόμος ή κάποιος τελοσπάντων και μας λέει ότι πρέπει να πάμε στο σπίτι του Γιώργου και να του πάμε το κουτί που περιέχει την ταινία "1984" (δείτε τη, αξίζει). Ψάχνουμε στο δωμάτιο, βρίσκουμε την ταινία και ξεκινάμε για το σπίτι του Γιώργου.

Με το που περνάμε την κεντρική είσοδο (το σημείο που συνδέεται ο ρούτερ με την τηλεφωνική γραμμή) φτάνουμε σε έναν τοίχο με χιλιάδες πόρτες μπροστά μας!!! Πόρτες κανονικές, ξύλινες! Κάθε μια από αυτές τις πόρτες έχει ένα νούμερο πάνω της. Εμείς από πριν ξέρουμε ότι για να παραδώσουμε στο Γιώργο το κουτί θα πρέπει να βρούμε την πόρτα 2047. Πάμε λοιπόν μπροστά από αυτή την πόρτα και προσπαθούμε να την ανοίξουμε.

Αν η πόρτα δεν ανοίξει, τότε έχουμε φάει πόρτα και επιστρέφουμε πίσω. Ο Γιώργος ξέχασε να την ξεκλειδώσει , άρα δεν μπορεί να παραλάβει το κουτί. Αν η πόρτα ανοίξει, την περνάμε, βρίσκουμε το Γιώργο, του λέμε χρόνια πολλά για χθες και του παραδίνουμε το κουτί με την ταινία.

Κάπως έτσι λειτουργούν οι πόρτες και στους υπολογιστές. Κάποια προγράμματα χρησιμοποιούν συγκεκριμένες πόρτες για να επικοινωνήσουν στο δίκτυο. Κάτι τέτοιες πόρτες ψάχνουν να βρούν ξεκλείδωτες μερικές φορές οι hackers για να έχουν πρόσβαση σε άλλους υπολογιστές.

Το http που βάζουμε μπροστά στις διευθύνσεις που θέλουμε να δούμε, αντιστοιχεί στην πόρτα με το νούμερο 80. Αν ο server της google για παράδειγμα κλειδώσει αυτή την πόρτα, τότε αν πληκτρολογήσουμε http://google.com και πατήσουμε Enter, δε θα δούμε τίποτα.

Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί."


http://pchands.blogspot.com

Απειλή από Χάκερς


Έπειτα από έρευνα της εταιρίας Finjan ανακαλύφθηκε δίκτυο περίπου δύο εκατομμυρίων προσωπικών υπολογιστών σ' ολόκληρο τον κόσμο που ελέγχεται από άνωστους χάκερς με έδρα την Ουκρανία. Το ανησυχητικό είναι οτί πολλοί απο αυτους τους υπολογιστές βρίσκονται σε κυβερνητικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας.


Το τεράστιο δίκτυο έχει την ικανότητα να ελέγχει τους υπολογιστές εξ αποστάσεως (botnet).

Δεν υπάρχει ανησυχία



Ο παρουσιαστής της εκπομπής “The Tonight Show”, Τζέι Λένο, βρίσκεται από την Πέμπτη, σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες. Εκπρόσωπος του διάσημου Αμερικανού δεν αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους νοσηλεύεται, τόνισε όμως ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό

Σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο του Ντίκ Γκατμαν, η ασθένεια του χαρακτηρίζεται “ήπια”, “Ο Λένο, συνεχίζει να εργάζεται ακόμα και εκτός γραφείου, ενώ κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, έκανε τηλεφωνήματα. Ωστόσο, αστειεύεται συνεχώς με τους νοσηλευτές και τους γιατρούς του νοσοκομείου”, τόνισε ο Γκάτμαν.

Να σημειώσουμε ότι ο Τζέι Λένο, την επόμενη Τρίτη θα κλείσει τα 59.

GREEK MANGAS




MOLEMOU

Ο ΠΟΥ συγκαλεί επιτροπή για να εξετάσει εάν συνιστά κίνδυνο η γρίπη των χοίρων


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι συγκαλεί μια επιτροπή για να αποφανθεί εάν η επιδημία γρίπης των χοίρων στις ΗΠΑ και το Μεξικό συνιστά απειλή για τη δημόσια υγεία παγκοσμίως.

"Ο ΠΟΥ θα συγκαλέσει, κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, μια επιτροπή που θα μελετήσει εάν αυτό το γεγονός αποτελεί απειλή", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Οργανισμού, Γκρέγκορι Χαρτλ, από τη Γενεύη.
Ο Χαρτλ είπε ότι τα 12 από τα 18 δείγματα που ελήφθησαν από τα θύματα στο Μεξικό έδειξαν ότι ο ιός είναι γενετικά πανομοιότυπος με αυτόν που εντοπίστηκε στην Καλιφόρνια. Όμως θα χρειαστούν περισσότερες πληροφορίες προτού ο ΠΟΥ ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού που σήμερα είναι στο 3 (σε μια κλίμακα από 1 μέχρι το 6).

Εν τω μεταξύ, η γρίπη των χοίρων έχει προκαλέσει 16 θανάτους στο Μεξικό, ενώ 50 ακόμη περιπτώσεις θανάτων μελετώνται, καθώς και 943 ασθενείς που μπορεί να μεταδώσουν την ασθένεια, ανακοίνωσε σήμερα ο Μεξικανός υπουργός Υγείας Χώσε Ανχελ Κόρντοβα. "Οι θάνατοι τους οποίους επαληθεύσαμε ότι οφείλονταν στον ιό ανέρχονται σε 16, ενώ μελετούμε άλλα 50 περιστατικά θανάτου", δήλωσε ο Κόρντοβα στην τηλεόραση.

Εξάλλου, 943 ασθενείς που παρουσιάζουν τα συμπτώματα της γρίπης των χοίρων παρακολουθούνται, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.