Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Παντρεύτηκε ο ένας από τους Jonas Bothers

Ο 22χρονος Κέβιν Τζόνας, που έχει "κάψει" τις καρδιές εκατομμυρίων νεαρών κοριτσιών ανά τον κόσμο, μέλος του νεανικού μουσικού συγκροτήματος των Jonas Brothers παντρεύτηκε την επί χρόνια αγαπημένη του Ντανιέλα Ντελίσα, 23 χρόνων στο πολυτελές κάστρο Οχέκα στο Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης, γράφει το περιοδικό People.
Το ζευγάρι έδωσε τους όρκους αιώνιας αγάπης κάτω από μια τεράστια λευκή τέντα που είχε στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει σκηνή από κάποιο μαγεμένο δάσος, περιτριγυρισμένη από δένδρα ύψους τριών μέτρων, που ήταν καλυμμένο με κρύσταλλα που έμοιαζαν με κρυστάλλους χιονιού. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2007.

Ο Firefox 3.5, ο πιο δημοφιλής browser


Νέες μετρήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν πως η 3.5 έκδοση του Firefox κατάφερε να ανεβάσει το δημοφιλή browser στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των χρηστών. Τα στοιχεία αυτά έφερε στο προσκήνιο η εταιρία StatCounter, η οποία τονίζει ότι το πρόγραμμα της Mozilla ξεπέρασε τον Internet Explorer 7 της Microsoft. Η συγκεκριμένη τάση άρχισε να εμφανίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο από τη Γερμανία το Μάρτιο. Σε αρκετές χώρες πάντως, η νέα έκδοση του IE (η 8.0) παραμένει αρκετά υψηλά στις προτιμήσεις.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.