ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Παντρεύτηκε ο ένας από τους Jonas Bothers

Ο 22χρονος Κέβιν Τζόνας, που έχει "κάψει" τις καρδιές εκατομμυρίων νεαρών κοριτσιών ανά τον κόσμο, μέλος του νεανικού μουσικού συγκροτήματος των Jonas Brothers παντρεύτηκε την επί χρόνια αγαπημένη του Ντανιέλα Ντελίσα, 23 χρόνων στο πολυτελές κάστρο Οχέκα στο Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης, γράφει το περιοδικό People.
Το ζευγάρι έδωσε τους όρκους αιώνιας αγάπης κάτω από μια τεράστια λευκή τέντα που είχε στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει σκηνή από κάποιο μαγεμένο δάσος, περιτριγυρισμένη από δένδρα ύψους τριών μέτρων, που ήταν καλυμμένο με κρύσταλλα που έμοιαζαν με κρυστάλλους χιονιού. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2007.

"Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που τελικά παντρευτήκαμε και μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις μοναδικές στιγμές με τις οικογένειες μας, τους φίλους μας και όλους τους αγαπημένους μας", δήλωσε το ζευγάρι σύμφωνα με το People.
Περίπου 400 καλεσμένοι παρέστησαν στην τελετή την οποία ακολούθησε δεξίωση με εξαιρετικό φαγητό από την κουζίνα της Καραϊβικής, της Ασίας και της Ιταλίας.
Τα αδέλφια του Κέβιν, που αποτελούν και τα μέλη του συγκροτήματος, ο Τζο και ο Νικ ήταν και οι κουμπάροι του.
http://www.nooz.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.