Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σάκης Ρουβάς ,γιατί διάκρυσε;



Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σάκης Ρουβάς έχει δείξει το φιλανθρωπικό πρόσωπό του με πράξεις που έχουν αποτέλεσμα.
Επικοινωνιακός και πάντα χαμογελαστός με όλον τον κόσμο, ξεχωρίζει για την αγάπη του κυρίως στα παιδιά.
Τώρα μάλιστα που έγινε και μπαμπάς είναι ακόμα πιο κοντά σε εκείνα που υποφέρουν, κάνοντας τις δύσκολες στιγμές ευκολότερες με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο.
Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής στηρίζει το έργο πολλών φιλανθρωπικών σωματείων με διάφορους τρόπους που ποτέ δεν έχουν
δημοσιοποιηθεί.


Ο Σάκης Ρουβάς είναι φίλος της "Ελπίδας" και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη εδώ και πολλά χρόνια, για αυτό το λόγο άλλωστε επέλεξε να γίνει ο "αγγελιοφόρος" του συλλόγου και να πρωταγωνιστήσει στο πρόγραμμα "ArGOODaki 2009".
Ακούγοντας μάλιστα το γενικό διευθυντή του κλάδου Υπηρεσιών Εστίασης και Ψυχαγωγίας της Vivartia, Σωτήρη Σειμανίδη, να επισημαίνει ότι το "ArGOODaki" έχει συγκεντρώσει 3.100.000 ευρώ και έχει υλοποιήσει οκτώ ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με διάφορα ιδρύματα, δάκρυσε από τη συγκίνηση. Ζητώντας τη συμμετοχή όλων, ο γνωστός τραγουδιστής δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις αυτή την εκστρατεία αγάπης.
Στόχος της φετινής καμπάνιας είναι η ενημέρωση και κινητοποίηση όλων για την υλοποίηση του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.