Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Διακοπή σύνδεσης στο Ίντερνετ μόνο με Δικαστική απόφαση!


Απόφαση σταθμός απ'το Ευρωκοινοβούλιο.
Η πρόσβαση στο Ιντερνετ είναι θεμελιώδες δικαίωμα και η διακοπή της θα πρέπει να είναι δυνατή μόνο με δικαστική απόφαση, αποφάσισε χθες το Ευρωκοινοβούλιο.
Οι ευρωβουλευτές με τροπολογία που ψήφισαν ανέτρεψαν προηγούμενη συμφωνία που είχε επιτευχθεί με το Συμβούλιο η οποία, εξαιτίας της ασάφειάς της, άφηνε το περιθώριο στα κράτη-μέλη να διακόπτουν τη σύνδεση πολιτών που κατηγορούνται ότι «κατεβάζουν» παράνομα υλικό μέσω του Ιντερνετ.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς το νομοθετικό πακέτο για τις τηλεπικοινωνίες που ήρθε χθες προς ψήφιση στην Ολομέλεια του Ε. Κ. ρυθμίζει μια σειρά από θέματα, όπως η ιδιωτικότητα στο Διαδίκτυο και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, δικαιώματα καταναλωτών, θέματα ανταγωνισμού και κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης. Μέχρι σήμερα υπάρχει νομοθετική... ασάφεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσον αφορά τη λειτουργία της αγοράς του Ιντερνετ και τα δικαιώματα των πολιτών (και δευτερευόντως καταναλωτών). Η ασάφεια επιτρέπει στη γαλλική κυβέρνηση να προωθεί νόμους που προβλέπουν τη διακοπή, μέχρι ένα έτος, της σύνδεσης χρηστών που κατεβάζουν μουσική και ταινίες "παράνομα"...


greece-salonika.blogspot.com

Η Easyjet θα κάνει γάμους στον αέρα



ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ

Άλλο πάλι και αυτό. Αίτηση στις αρχές του Luton κατέθεσε η Easyjet για να μπορέσει να διοργανώνει γάμους στον αέρα. Πολλά είναι τα νέα ζευγάρια που ψάχνουν να βρουν πρωτότυπο τρόπο για...

να παντρευτούν. Η απάντηση των αρχών δεν έχει δοθεί ακόμα και δεν είναι σίγουρο ότι υα είναι θετική. Η εταιρεία πάντως λέει ότι το κόστος δε θα ειναι ιδιαίτερα μεγάλο. Οι μάρτυρες των γάμων φαίνεται ότι θα είναι οι ίδιοι οι πιλότοι. Τι άλλο θα δούμε

troktiko.blogspot.com

Η ιστοσελίδα του δήμου Τρικάλων


Πόσο λέτε να κόστισε η νέα σελίδα του δήμου Τρικάλων….δεν θέλω τσιγκουνιές

Η ιστοσελίδα κόστισε 150.000 ευρώ!
http://3dontiaoichalias.blogspot.com/

Από τον τοπικό τύπο

Το Καφέ των Παιδιών! (Ολλανδία)



Στο Amsterdam της Ολλανδίας, από τις πλέον αλλόκοτες χώρες της Ευρώπης, και στη διεύθυνση Oudezijds Achteburgwal 193 βρίσκεται το Het KinderKookKafe: ένα καφέ-εστιατόριο με εργαζόμε-νους αποκλειστικά παιδία!

άγειρες μεταξύ 5 έως 12 ετών ετοιμάζουν την παραγγελία σας από ένα μενού με πιάτα από διάφορες κουζίνες του κόσμου: από ομελέτες και απλές σούπες έως καλοψημένες μπριζόλες και κουσκούσι.


strangetravellergr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΛΑΧΩΝ



Έναρξη: Σάββατο, 23 Μαΐου 2009 στις 4:00 π.μ.
Λήξη: Κυριακή, 24 Μαΐου 2009 στις 7:00 π.μ.
Τοποθεσία: ΛΑΡΙΣΑ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΛΑΧΩΝ

Ένα αυτοκίνητο από σοκολάτα και καρότα


Φανταστείτε ένα αυτοκίνητο με ισχύ από σοκολάτα, σύστημα διεύθυνσης από καρότα και φτερά από πατάτες.

Ερευνητές στο απνεπιστήμιο του Warwick κατασκεύασαν ένα αγωνιστικό Formula 3 με τις παραπάνω ιδιότητες

Οι επίστημονες ήθελαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν οτι μπορούν να κατασκευαστύν αυτοκίνητα με οικολογική διάσταση. Τα καυσιμα ειναι βιο-ντιζελ και σχεδόν όλα τα ανταλλακτικά από ανακυκλώσιμα και φυτικά υλικά.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.