Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τα «μεγάλα πνεύματα» συναντώνται !!!




25.000 ευρώ για το... Μαραντ-ένιο σκουλαρίκι


25.000 ευρώ για ένα σκουλαρίκι δεν είναι και λίγα δε νομίζετε;Όχι δεν πρόκειται για σετάκι από λευκόχρυσο γεμισμένο με διαμάντι πολλών καρατίων ούτε και προέρχεται από τον οίκο κοσμημάτων Tiffany’s…Απλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ο… Ντιέγκο Μαραντόνα!
Το σκουλαρίκι του αστέρα των γηπέδων πωλήθηκε σε δημοπρασία στην Ιταλική πόλη Μπολτζάνο.

Η Google «ασφαλίζει» το Gmail



Μετά από μία σειρά μεγάλων επιθέσεων που έχουν γίνει σε αρκετές υπηρεσίες που παρέχουν δωρεάν λογαριασμούς e-mail, η Google αποφάσισε να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στο Gmail. Μέχρι σήμερα, η εν λόγω υπηρεσία προσέφερε μία secure έκδοση του HTTP (HTTPS) για όσους το επιθυμούσαν, αλλά εδώ και μερικές ώρες έχει αρχίσει και το τονίζει ιδιαίτερα στο επάνω τμήμα της οθόνης, δίπλα από τα στοιχεία του λογαριασμού.

Καλο εεεεε;;;;


Βρε το μπαγάσα το Ιάπωνα αραγε τι σκέφτεται;;;;


Να πω την αλήθεια αργότερα το κατάλαβα και εγώ.

Ο σκύλος που μιλάει... ξένες γλώσσες

Σύγχυση προκάλεσε ένας σκύλος στους εργαζομένους σε καταφύγιο ζώων, επειδή αδυνατούσε να ανταποκριθεί σε βασικές εντολές. Η εξήγηση όμως ήταν απλή: ο σκύλος «μιλούσε» μόνο πολωνικά!

Το προσωπικό στο κέντρο RSPCA στο Oldham, στο Greater Manchester, αρχικά νόμιζε ότι ο Cent ήταν κουφός. Όταν όμως έψαξαν το ιστορικό του, αντιλήφθηκαν όταν προερχόταν από πολωνική οικογένεια και έτσι δεν καταλάβαινε αγγλικά.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.