Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Πώς βάζουμε το "διαβάστε περισσότερα" στα θέματα του blog μας;

Αφού επαναφέραμε το blog μας στην αρχική του μορφή μετά το λάθος που κάναμε, ήρθε η ώρα να ποστάρουμε θέματα. Αναγνώστης ζήτησε να μάθει πώς θα προσθέσει την επιλογή "διαβάστε περισσότερα" στο blog του. Η διαδικασία είναι απλή, αλλά δε γνωρίζουμε αν ισχύει σε blogs πέραν εκείνων της google. Για να δούμε λοιπόν πώς γίνεται:

Αφού έχουμε κάνει login πατάμε "Προσαρμογή" για να πάμε να επεξεργαστούμε το blog. Κάνουμε κλικ στην καρτέλα και επιλέγουμε "Διάταξη""Επεξεργασία HTML". Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε backup το υπάρχον πρότυπό μας. Κάνουμε κλικ εκεί που λέει "Λήψη πλήρους προτύπου" και αποθηκεύουμε το πρότυπο για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά στην πορεία.

Αφού αποθηκεύσουμε το πρότυπο συνεχίζουμε με την Επεξεργασία Προτύπου. Κάτω δεξιά απο τον τίτλο και εκεί που δείχνει το δεύτερο βελάκι της παρακάτω εικόνας υπάρχει η Επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων. Τσεκάρουμε το κουτάκι ώστε να εμφανίζονται όλες οι παράμετροι του προτύπου μας.




Κάνουμε ένα κλικ μέσα στο χώρο που είναι γραμμένος ο κώδικας και πατάμε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl και F για να κάνουμε αναζήτηση. Στο παράθυρο που ανοίγει πληκτρολογούμε ]]> και κάνουμε αναζήτηση. Αφού το βρούμε, κάνουμε κλικ ακριβώς μετά το b:skin> και πατάμε 2 φορές Enter για να αλλάξουμε γραμμή (όπως ακριβώς στην εικόνα). Αφού αλλάξουμε γραμμή κάνουμε επικόλληση τον παρακάτω κώδικα:





Μετά από αυτό κάνουμε αποθήκευση προτύπου και συνεχίζουμε. Θυμηθείτε, πρέπει να έχουμε τσεκαρισμένη την Επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων! Ξαναπατάμε τα πλήκτρα Ctrl και F και αυτή τη φορά κάνουμε αναζήτηση το data:post.body/> Αφού το βρούμε, πατάμε πάλι Enter μετά το body/> για να αλλάξουμε γραμμή. Αφού αλλάξουμε γραμμή κάνουμε επικόλληση τον παρακάτω κώδικα:





Μετά την επικόλληση το πρότυπό μας σε αυτό το σημείο πρέπει να μοιάζει με αυτό της παρακάτω εικόνας.





Αυτό ήταν! Αποθηκεύουμε ξανά το πρότυπό μας και πάμε για το τελευταίο βήμα. Φεύγουμε απο την Επεξεργασία HTML και γενικά απο τη Διάταξη και πηγαίνουμε στις "Ρυθμίσεις". Εκεί επιλέγουμε την καρτέλα "Διαμόρφωση" και πηγαίνουμε στο κάτω κάτω μέρος της σελίδας στο"Πρότυπο Ανάρτησης". Μέσα στο πλαίσιο αυτό κάνουμε επικόλληση τις παρακάτω δύο γραμμές.



Κάνουμε αποθήκευση των ρυθμίσεων και τελειώσαμε. Πλέον στα θέματά μας θα υπάρχει η επιλογή "Διαβάστε περισσότερα". Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζουμε. Όταν πάμε να δημιουργήσουμε κάποιο καινούριο θέμα, και αφού επιλέξουμε να κάνουμε επεξεργασία Html, θα δούμε να είναι γραμμένες οι δύο τελευταίες γραμμές που προσθέσαμε πριν. Οτιδήποτε γράψουμε πριν το span class="fullpost θα φαίνεται πριν το "Διαβάστε περισσότερα" . Ότι γράψουμε ανάμεσα στο span class="fullpost και στο span , θα φαίνεται μαζί με το πρώτο κείμενο αφού κάνουμε κλικ στο διαβάστε περισσότερα.


ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Επειδή ξέρουμε πως είναι λίγο παλούκι να κάθεστε και να γράφετε τον κώδικα απο τις εικόνες που βάλαμε, μπείτε στη σελίδααυτή και κάντε τον copy. Απλά να θυμάστε πως στη δεύτερη επικόλληση που αναφέραμε, όπου γράφει "Read more on this Article" , εμείς το αλλάξαμε και το κάναμε "Διαβάστε περισσότερα". Και εμείς από εκεί το πείραμε και το αντιγράψαμε.

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε κάπως και να μη σας μπερδέψαμε περισσότερο...

31χρονος παιδεραστής έκανε τον 12χρονο για να πηγαίνει σχολείο!


ΞΥΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΦΟΡΑΓΕ MAKE UP

Πόση διαστροφή, τι διαταραγμένο μυαλό κουβαλάει αυτός ο άνθρωπος για να κάνει όλο αυτό το πράγμα. Ο 31χρονος Neil Havens Rodreick είχε γενικά πρόσωπο παιδικό. Αυτό τον βοήθησε παρά πολύ στα ανώμαλα σχέδια του. Το 2005 ξεκίνησε να πηγαίνει… σχολείο! Ξυριζόταν καλά και έβαζε make up με σκοπό να περνάει για 12χρονος μαθητής. Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια που πήγε σε διάφορα σχολεία της Arizona οι υπεύθυνοι του...

σχολείου κάτι κατάλαβαν. Ειδαν ότι τα πιστοποιητικά του ήταν περίεργα και τον ξεσκέπασαν. Αποδείχτηκε ότι ήταν παιδεραστής αν και στο σχολείο δε φαίνεται να είχε κάνει κάτι. Καταδικάστηκε σε 70 χρόνια φυλάκισης.

troktiko.blogspot.com

Εθνική υπόθεση

"Κλειστό παραμένει το γυμναστήριο της ΕΡΤ για τους εργαζόμενους, καθώς μέσα γυμνάζεται ο εθνικός μας ΣΤΑΡ Σάκης Ρουβάς!

Η εξήγηση που δόθηκε σε όσους προσπάθησαν σήμερα να μπουν στο ταπεινό γυμναστήριο του ραδιομεγάρου ήταν ότι "μας έκραξαν επειδή πληρώναμε ένα σκασμό λεφτά σε ιδιωτικό γυμναστήριο και γι'αυτό του παραχωρήσαμε το γυμναστήριο της ΕΡΤ".

Η εταιρία κοινωνικής ευθύνης ΕΡΤ βάζει το εθνικό συμφέρον πάνω απ'όλα: ¨Ολοι για το Σάκη!!!

Εξάλλου ο Σάκης ανήκει σε όλους μας"

http://troktiko.blogspot.com/





trelokouneli



Χρεωκοπημένη εταιρεία πληρώνει τους υπαλλήλους με κρέας


Δωρεάν κατεψυγμένα κρέατα αντί μισθού θα λάβουν οι εργαζόμενοι Σλοβενικής εταιρείας κρεάτων που έχει χρεοκοπήσει...

Ήδη 90 τόνοι κρέατος αποφασίστηκε να διατεθούν δωρεάν στους εργαζομένους οι οποίοι είναι απλήρωτοι από το Δεκέμβριο του 2008.
Τα ψυγεία που φυλάσσεται η μεγάλη ποσότητα κρέας είναι εκτός λειτουργίας περίπου 12 μέρες, αφού έγινε διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω των ανεξόφλητων λογαριασμών.
Οι εργαζόμενοι ωστόσο υποστηρίζουν πως το κρέας δεν αλλοιώθηκε και καλεί την εταιρεία να το διαθέσει είτε σε αυτούς, είτε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

http://troktiko.blogspot.com/

Ήδη 90 τόνοι κρέατος αποφασίστηκε να διατεθούν δωρεάν στους εργαζομένους οι οποίοι είναι απλήρωτοι από το Δεκέμβριο του 2008.
Τα ψυγεία που φυλάσσεται η μεγάλη ποσότητα κρέας είναι εκτός λειτουργίας περίπου 12 μέρες, αφού έγινε διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω των ανεξόφλητων λογαριασμών.
Οι εργαζόμενοι ωστόσο υποστηρίζουν πως το κρέας δεν αλλοιώθηκε και καλεί την εταιρεία να το διαθέσει είτε σε αυτούς, είτε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

http://troktiko.blogspot.com/

Να ζήσεις θεά!!!

Σήμερα έχει γενέθλια ο Ηλίας Ψινάκης και είπαμε να το δούμε χιουμοριστικά το γεγονός...

Όπως είπε ο ίδιος γίνεται 60 πλέον!
Πώς περνάνε τα χρόνια...
Το περίεργο είναι ότι περνάνε και δεν το παίρνουμε είδηση!
Έτσι, θα φτάσει κι εκείνος κάποια στιγμή τα 100 και φυσικά δε θα έχει αλλάξει καθόλου!
Εντάξει το μαλλί δε θα είναι τόσο μακρύ, θα πέσει και λίγο, αλλά πάντα θα είναι περιποιημένο.
Επίσης το τσιγάρο δεν τον βλέπουμε να το κόβει, όπως και το διαρκές (κατάλευκο) χαμόγελο.

Κάπως έτσι δηλαδή τον φανταστήκαμε το Our Greek TV και το Trelo Kouneli και το οπτικοποιήσαμε!

Γιατί μόνο ο Ηλίας Ψινάκης θα έσβηνε τα κεριά της τούρτας με το τσιγάρο του!!
Οι bloggers σου εύχονται να τα εκατοστήσεις λοιπόν!!

Έτσι για να χουν τα μεσημεριανά να ασχολούνται με κάποιον, για να χουν οι τραγουδιστές λόγο να ελπίζουν ότι θα κάνουν καριέρα, για να χουν οι πιτσιρικάδες κάποιον να "γουστάρουν", για να χουν όλοι λόγο να σε παραδέχονται που παραμένεις αειθαλής.



ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.