Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σε συνθήκες Γκούλαγκ λειτουργεί Γυμνάσιο-Λύκειο


Έχει τοποθετήσει παντού μεγάφωνα και καλεί και βρίζει τους μαθητές να «Συμμορφώνονται» και υποβάλει τους μαθητές σε σκληρά καταναγκαστικά μέτρα.


Συνθήκες που θυμίσουν το καθεστώς του Όργουλ 1984 εφαρμόζει Διευθυντής Γυμνασίου-Λυκείου στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα στο 1ο Λυκείου Τρικάλων ο Διευθυντής έχει εγκαθιδρύσει μεγαφωνικές εγκαταστάσεις σε κάθε αίθουσα του γυμνασίου και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους και απ΄ εκεί εξαπολύει πότε ύβρεις όπως για για παράδειγμα «ο ανεγκέφαλος μαθητής που έκανε το τάδε να παρουσιαστεί γρήγορα μπροστά του» και πολλές άλλες ύβρεις, οι οποίες ακούγονται ταυτόχρονα σε όλες τις Τάξεις του Γυμνασίου.

Εν των μεταξύ εφαρμόζει και σκληρά καταναγκαστικά μέτρα όπως να κλείνουν οι πόρτες του σχολείου και όποιος μαθητής αργεί να μένει για τιμωρία έξω στο κρύο.

Οι καθηγητές, οι μαθητές και ο σύλλογος γονέων έχουν ξεσηκωθεί απ΄αυτή την απαράδεκτη κατάσταση και απέχουν από τα μαθήματα τους, διότι ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει δώσει πολλές παρόμοιες αντιπαιδαγωγικές εξετάσεις, αλλά η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Γουγουλάκη μέχρι στιγμής – Παρ΄όλο οτι διευθυντής έχει βαθμολογηθεί από όλους τους φορείς με βαθμό πολύ κάτω από τη βάση - η στάση της προϊσταμένης χαρακτηρίζεται μέχρι στιγμής «νίπτω τας χείρας μου» αποδίδοντας ευθύνες εκατέρωθεν.

Λίγο άρτο ρε παιδιά..




Μια και βρισκόμαστε στον αστερισμό της Eurovision αισθάνομαι την υποχρέωση να ασχοληθώ και με αυτό το καυτό θέμα που απασχολεί γύρω στο 42% των συμπατριωτών μου, όπως έδειξαν τα μηχανάκια της AGB. "Βρακί δεν έχει να βάλει στον κώλο της..." που λέει κι η παροιμία... Έχουμε και λέμε λοιπόν... Η Eurovision ξεκίνησε το 1956, ενώ η Ελλάδα συμμετείχε για πρώτη φορά το 1974 με το "Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου" που ερμήνευσε η Μαρινέλλα. Ήταν η χρονιά της μεταπολίτευσης, τότε που η έντονη πολιτικοποίηση μας έκανε να βρίσκουμε λίγο σαχλά αυτά τα pop τερτίπια, συγκρινόμενα με τα αντάρτικα που ξεκίναγαν εξεγέρσεις μέσα στις pub, τους θούριους του Θεοδωράκη κυρίως, του Μαρκόπουλου και άλλων. Σήμερα κοιτάζοντας πίσω αλλά και μπροστά τι παρατηρώ;


1) Τότε μέτραγε η καλή φωνή, τώρα η καλή γυμναστική.


2) Τότε μέτραγε η καλή σκηνική παρουσία, ρούχα, ύφος... Τώρα οι εναέριες τούμπες και το string της ερμηνεύτριας και της χορεύτριας.


3) Τότε οι κάμερες ήταν μπροστά γιατί όλοι ήθελαν να δουν τα πρόσωπα να τραγουδούν, το φαντασμαγορικό περιβάλλον της γιορτής. Τώρα οι κάμερες είναι πίσω στα παρασκήνια, γιατί όλοι θέλουν να δουν το στραβομουτσούνιασμα του Ψινάκη, τον καυγά των παρουσιαστών και την κυταρρίτιδα της τραγουδίστριας.


4) Τότε ήταν λίγο παραμύθι, τώρα κυριολεκτικά... Αρένα.


Eurovision 2009 Greece Sakis Rouvas This is our night

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.