ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι Γραμμές της Νάζκα στο Περού


 Κανείς δεν ξέρει για ποιο σκοπό φτιάχτηκαν αυτά τα γιγαντιαία σχήματα και ποιους εξυπηρετούσαν (ανθρώπους ή εξωγήινους).
Tα σχέδια είναι ευρύτερα γνωστά ως «Γραμμές της Νάζκα», αφού βρίσκονται στην ομώνυμη πεδιάδα του Περού, όπου έζησαν οι Ίνκας και οι πρόγονοί τους. Βασικά, δεν είναι μόνο γραμμές, αλλά ένα σύμπλεγμα από τριάντα χιλιάδες σχέδια χαραγμένα στην επιφάνεια της ερήμου, σκορπισμένα σε μια αχανή έκταση 500 km2.

Άλκης Δαυίβ: Ο Ελληνοκύπριος δισεκατομμυριούχος που η Αμερικανική TV μισεί


Αν σε βγάλει ποτέ ο δρόμος σου σε κάποια παραλία που βρέχεται από νερά ωκεανού θα παρατηρήσεις δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που κάθονται στα ρηχά και που παίζουν με τα κύμματα και τους άλλους που ανεβαίνουν πάνω στη σανίδα και τα καβαλάνε. Και οι δύο βρέχονται, αλλά σίγουρα ένας περνάει καλύτερα.

«Βόμβα» Σόιμπλε για τη δόση


 Προβληματισμός στο Μαξίμου από την πρόθεση των δανειστών να καθυστερήσουν ή να επιβάλλουν νέους όρους για την καταβολή των 31,5 δισ.Για πολιτική αστάθεια και κοινωνική έκρηξη προειδοποιεί την Ε.Ε. ο Αντώνης Σαμαράς.

Έδιναν λεφτά από το πουθενά οι τράπεζες

Αυτό που συμβαίνει παγκοσμίως είναι η αναπόφευκτη κατάληξη του τρόπου, με τον οποίο λειτουργεί το οικονομικό σύστημα που επιβάλλεται στον πλανήτη από αυτούς που κατέχουν τη δύναμη.
Αλήθεια, τι είναι αυτό που ονομάζεται «οικονομική κρίση» και ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη;

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.